18 / 04 / 2024

çankırı kent meydanı ne zaman açılacak

çankırı kent meydanı ne zaman açılacak

Çalışmalarla ilgili olarak bir açıklama yapan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, meydan projeleri için çalışmaların hızla devam ettiğini ve Çankırı'ya yakışır bir meydanın bir kaç ay içerisinde hizmete gireceğini söyledi...

Bursa'da Kent Meydanı’ndaki plansız yapılar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanı’nın doğu cephesinde plansız yapılaşma sebebiyle görüntü kirliliğine neden olan ve ağırlıklı olarak telefoncuların olduğu alanda yıkım çalışmalarına başladı. 

Finike Kent Meydanı'nın imar planları bakanlığa iletildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Finike Belediyesi'nin hazırladığı kent meydanı alanına ait dolgu imar planı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na iletildi.

Bucak'ta kent meydanı projesi halka soruldu!

Burdur'un Bucak ilçesinde uygulamaya konulmak istenen Kent Meydanı Yayalaştırma Kentsel Tasarım Projesi için halkın görüşü alındı. Belediye tarafından yapılan halk oylamasında vatandaşların yüzde 72'si evet oyu kullandı.

Yomra Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yomra Belediyesinin hayata geçirdiği Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. 

Kocaeli Kartepe'ye dev kent meydanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe'ye dev bir kent meydanı inşa ediyor.

Başbakan Yıldırım: Çankırı'ya 5 bin konut yaptık!

Çankırı Belediye Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde konuşan Başbakan Yıldırım, "Bugüne kadar Çankırı'ya 5 bin konut yaptık. Bin konutun yapımını da gerçekleştireceğiz" dedi...

Kocaeli Kent Meydanı'nda tabliye çalışmaları yapılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent meydanı ve otopark projesindeki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

İzmit Kent Meydanı inşaatı hızla ilerliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Kent Meydanı'nın inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Ordu Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak tarihinde gerçekleştirecek.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı, meydan oluyor!

MERSİN’de yıllardır tartışma konusu olan Tevfik Sırrı Gür Stadyumu, Belediye Meclisi’nin aldığı kararla kent meydanı olacak.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu kent meydanı olacak!

66 yıl önce Mersin'de inşa edilen Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yeri kent meydanı olacak. Kent meydanı yapılması hakkındaki karar mecliste oy birliğiyle kabul edildi.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı ilçesi için hazırlanan modern kent meydanı projesinde çalışmalar devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz, kent meydanının Ekim ayı sonunda hayata geçirileceğini açıkladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yeni kent meydanı inşa ediyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sosyal, kültürel ve ticari amaçlarla kullanması için Kayapınar ilçesinde yepyeni bir kent meydanı inşa edecek.

çankırı kent meydanı ne zaman açılacak Haberi

çankırı kent meydanı ne zaman açılacak


Çankırı Belediyesi geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan ve Çankırı'ya bir kent meydanı kazandırmayı hedefleyen Ahmet Yesevi Meydan Projesi'nin yüzde 55'ini tamamladı.


Çalışmalarla ilgili olarak bir açıklama yapan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, meydan projeleri için çalışmaların hızla devam ettiğini ve Çankırı'ya yakışır bir meydanın bir kaç ay içerisinde hizmete gireceğini söyledi.


Proje ile bölgenin Ankara'da bulunan Hacı Bayram Camii meydanına benzeyeceğini ifade eden Dinç, ''Çalışmalar ihale süresi ile paralel olarak devam ediyor. Şu anda otopark kısmı tamamlandı. Saat kulesi ve iş yerlerinin yapımı ise devam ediyor. Bir sıkıntı yaşanmaz ise Mayıs ayı sonunda projeyi devralacağız'' şeklinde konuştu.


Meydan üzerine inşa edilen iş yerleri ile ilgili spekülasyonların kendisini üzdüğünü belirten Dinç, iş yerlerinin Çankırı Belediyesi'ne ait olduğunu açıkladı.


Meydan inşaatında sorumlu Şantiye Şefi Gökmen Aktaş...