26 / 04 / 2024

Çankırı projeleri

Çankırı projeleri

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, 50'nin üzerinde mega projesiyle kentin çehresini değiştirmeyi hedefliyor. Dinç, bölgede kentsel dönüşümün tüm hızıyla sürdüğünü belirtti.

Çankırı'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Çankırı Belediyesi, kentsel dönüşüm hamlesi olarak devam eden TOKİ 2. etap çalışmalarının yapıldığı bölgede, 600 metrelik içme suyu hattının güzergâhını değiştiriyor.

Bakanlıktan Çankırı’ya 1000 kişilik öğrenci yurdu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Çankırı iline yapılan öğrenci yurdunun yapımı tamamlanarak Kredi ve de Yurtlar Genel Müdürlüğü' ne teslim edildi.

Çankırı Belediyesi'nden OSB için uydukent projesi!

Çankırı'da Belediye'de düzenlenen toplantıya Vali Vahdettin Özcan, Milletvekili Hüseyin Filiz Başkan İrfan Dinç ve Doğukan İmar Planlama Firması yetkilileri ile çok sayıda kurumun temsilcisi katıldı.

Çankırı'daki 2 tesis 30 Kasım'da hizmete açılıyor!

Çankırı’da inşa edilen ve toplam yatırım maliyeti 12 milyon lira olan 2 tesis, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun Balıkesir’de düzenleyeceği toplu açılış merasimiyle hizmete alınacak.

Çankırı Belediyesi'nden Uydukent projesi!

Çankırı Belediyesi'nden Uydukent projesi. Belediye'de düzenlenen toplantıya Vali Vahdettin Özcan, Milletvekili Hüseyin Filiz, Başkan İrfan Dinç, Doğukan İmar Planlama Firması yetkilileri ile çok sayıda kurumun temsilcisi katıldı.

Çankırı'da ahşap bir ev çöktü!

Ilgaz ilçesinde çöken iki katlı ahşap evin enkazında kalan çift, hastaneye kaldırıldı. Çankırı Devlet Hastanesi' ne kaldırılan yaralı çiftin sağlık durumunun da iyi olduğu öğrenildi.

Çankırı'da tarihi adliye binası müzeye dönüştürülecek!

Tarihi adliye binası müzeye dönüştürülecek. Çankırı' da 19. yüzyılın sonlarında hükümet konağı olarak inşa edilen, 1980' den beri adliye hizmeti veren tarihi bina müzeye çevrilecek.

Çankırı Millet Bahçesi ihalesi 10 Eylül'de!

Yeni millet bahçesi projeleri için start veren TOKİ, Çankırı Millet Bahçesi projesinin ihalesini 10 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Çankırı'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri mecliste!

Çankırı'da Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı..

Çankırı Belediyesi'nin kent projeleri sürüyor!

Çankırı Belediyesi, geçtiğimiz Eylül ayında Hakkâri’de PKK’ya yönelik yapılan operasyonda şehit düşen Uzman Jandarma Onbaşı Hüseyin Efe’nin anısına isminin verildiği köy konağının çevre düzenlemesini gerçekleştirdi.

Ankara ve Çankırı'da elektrik kesintisi 28 Eylül!

Ankara ve Çankırı'nın bazı kesimlerinde planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında 28 Eylül'de elektrik kesintisi uygulanacak.

Çankırı Korgun 2. Etap TOKİ!

Çankırı Korgun 2. Etap TOKİ Konutları satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Alt gelir grubu kapsamında satışa sunulan projede 88,33 metrekare büyüklükte daire yer alıyor.

Çankırı Şabanözü TOKİ Evleri başvuru!

Çankırı Şabanözü TOKİ Evleri başvuru dönemi 28 Eylül 2015 tarihi itibariyle başlıyor. Ödemeleri 180 ay vade seçeneğiyle yapılabilen projede 2 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Çankırı Şabanözü'nde 2 adet konut satıyor!

TOKİ Çankırı Şabanözü'nde 2 adet konut satıyor. Başvuru süresi 28 Eylül 2015 tarihinde başlayacak olan projede 180 ay vade imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

Çankırı Atık Su Arıtma Tesisi projesi hayata geçiyor!

Çankırı'da Avrupa Komisyonu tarafından Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Programı (İPA) altında eş finansmanı sağlanan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Çankırı Belediyesi tarafından yürütülen Atık Su Arıtma Tesisi'nin tanıtımı yapıldı

Çankırı Arıtma Tesisi'nin tanıtımı yapıldı!

AVRUPA Komisyonu tarafından Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Programı (IPA) altında eş finansmanı sağlanan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Çankırı Belediyesi tarafından yürütülen projenin tanıtımı yapıldı

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap son başvuru günü!

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap son başvuru günü 30 Eylül olarak belirlendi. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 88,33 metrekare büyüklükte daire satışa sunuluyor.

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap başvuruları bugün başlıyor. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sunan projede 9 bin 724 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Çankırı Korgun 2. Etap TOKİ Evleri başvuru!

Çankırı Korgun 2. Etap TOKİ Evleri başvuru süreci yarın başlıyor. Alt gelir grubu kapsamında satışa sunulan projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap başvuru dönemi yarın başlıyor!

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap başvuru dönemi yarın başlıyor. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sunan projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

Çankırı projeleri Haberi

Çankırı projeleri

Çankırı'nın AK Parti'li Belediye Başkanı İrfan Dinç, 50'nin üzerinde mega projesiyle kentin çehresini adeta değiştirmiş. Havası en kirli il olan Çankırı'yı, Türkiye'de en temiz havaya sahip il yapmış. Başkan Dinç'in en büyük hayali ise Ilgaz Dağı'na Davos'u getirmek ve Tuz Mağara'sını dünyaya tanıtmak.


Üç dönemdir belediye başkanlığı yapıyorsunuz. Halk neden sizden vazgeçmiyor?


Siyasetimizin temel prensibi, insanımıza hizmet etmek ve dualarını almak. Tek hedefiniz hizmet ve insanları mutlu etmek olunca tercih ediliyorsunuz. Çankırı’da dokunmadığımız hiçbir şey yok. Hem büyük projelere imza attık hem halkın yanında olduk.


Neler yaptınız mesela? 


Belediyecilik için doğumdan ölüme kadar yapılan hizmet derler. Bunu bir adım öne aldık, anne karnında başladık. Maddi imkanı olmayan hamile anneleri tespit ettik. Bir çocuğun anne karnında alması gereken besin değeriyle süt miktarı ne kadarsa...