25 / 04 / 2024

Çankırı temel atma töreni

Çankırı temel atma töreni

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, toplu temel atma törenine katılmak için Çankırı’ya geldi. Toplu açılış töreninde konuşan Eroğlu, ''Ormanlık alanları parselliyoruz. Talep edenlere kura ile bu alanları vereceğiz'' şeklinde konuştu.

Çankırı'daki 516 milyon dolarlık lastik fabrikasının temeli atıldı!

Çankırı'daki 516 milyon dolarlık lastik fabrikasının temeli atıldı. Çankırı Valisi Vahdettin Özcan: "Lastik fabrikasının temel atma töreni, Japonların geleneksel güvenlik duası yapmak istemesi nedeniyle küçük bir merasimle yapıldı" dedi...

TOKİ Çankırı projesi için düğmeye basıldı, sıra temel atmaya geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için 'ÇED gerekli değildir kararı' verildi. 475 konutun yer aldığı proje 564 milyon 451 bin 740 TL'ye mal olacak.

Kepez-Santral dönüşüm projesinde temel atma çalışmaları sürüyor!

Antalya'da Kepez ve Santral mahallelerinde Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. Kepez kentsel dönüşüm projesinde temel atma çalışmaları sürüyor. 

Bayburt'ta toplu temel atma töreni gerçekleşti!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Maliye Bakanı Naci Ağbal, Şair Zihni Kültür Merkezi'nde düzenlenen Kırklartepe Barajı dahil olmak üzere 113 milyon liralık 14 tesisin temel atma törenine katıldı.

Samsun 19 Mayıs Barajı'nın temel atma töreni 4 Aralık'ta!

19 Mayıs Barajı şantiye şefi Emre Sönmez ve isale hattı şantiye şefi Sermet Sönmez ile Baraj ve isale hatları konusunda fikir alış-verişinde bulunan Başkan Topaloğlu ve Bölge Müdürü Ahmet Kanık, 4 Aralık Pazar günü isale hattı temel atma töreninin gerçekleştirileceğini söyledi.

Piyalepaşa İstanbul temel atma töreni 6 Mayıs'ta!

Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi “Piyalepaşa İstanbul” temellerini atıyor. Temel atma töreni Piyalepaşa İstanbul proje arazisinde 6 Mayıs Cuma günü saat 10:00’da gerçekleştirilecek.

25 ilde 281 tesisin temel atma ve açılış töreni yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığının çalışma alanına giren her alanda yatırımlara hızla devam ettiklerine dikkati çeken Veysel Eroğlu, yılbaşından bu yana 25 ilde 12,4 milyar lira yatırım bedelli 281 tesisin temel atma ve açılış törenini gerçekleştirdi.

Giresun'da toplu açılış ve temel atma programları düzenlendi!

Toplu açılış ve temel atma programları için Giresun'a gelen Bakan Eroğlu, Giresun Valiliği ziyareti sonrası Valilik toplantı salonunda düzenlendiği basın toplantısında, Giresun'a yapılan ve yapılacak yatırımları değerlendirdi.

Kaman Devlet Hastanesi'nin temel atma töreni gerçekleşti!

Kırşehir’in Kaman ilçesinde 75 Yataklı Devlet Hastanesi’nin temel atma töreni gerçekleşti.Temel atma törenine katılan Kırşehir Valisi Necati Şentürk, vatandaşları sağlıklı şekilde yaşatmanın devleti de daima yaşatacağını söyledi.

Sakarya Toplu Temel Atma Töreni 13 Kasım'da!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 13 Kasım Cuma günü gerçekleştirilecek Toplu Temel Atma Töreni ile yaklaşık 101 Milyon TL’lik yatırımı Sakarya ile buluşturacaklarını açıkladı.

Ödemiş OSB'nin temel atma töreni 21 Ekim'de!

Ödemiş ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Organize Sanayi Bölgesi’nin alt yapı inşaatının temel atma töreni Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım’ın katılımıyla 21 Ekim Çarşamba günü yapılacak.

Osmancık Belediyesi'nden toplu açılış ve temel atma töreni!

Osmancık Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 4 yeni yatırım ve ilçe merkezindeki doğalgaz şehir içi iletim hatları yapım işi için toplu açılış ve temel atma töreni düzenlendi.

Konya'da toplu temel atma ve açılış töreni yapıldı!

Akşehir ilçesine gelen Eroğlu, Akşehir Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplu temel atma ve açılış törenine katıldı. Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, bugüne kadar 4 binden fazla tesisi Türkiye'ye kazandırdıklarını söyledi.

Elazığ Mesudiye Cami’nin temel atma töreni gerçekleşti!

Temel atma törenine Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, İl Müftüsü Peyami Güngör, Diyanet-Sen Elazığ Şube Başkanı Murat Ergen, bazı siyasi parti temsilcileri ile birlikte cami cemaati ve vatandaşlar katıldı.

Çankırı temel atma töreni Haberi

Çankırı temel atma töreni

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Ormanlar artık kırsal kalkınmanın lokomotifi olarak kullanılacak." dedi.


Toplu temel atma törenine katılmak için Çankırı’ya gelen Eroğlu, Belediye Başkanı İrfan Dinç’i makamında ziyaret etti.


Daha sonra basın toplantısı düzenleyen Eroğlu, konuşmasında önemli yatırımlar için Çankırı’da olduklarını söyledi.


Devrez Çayı üzerine yapılacak Kızlaryolu Barajı'nın 400 milyona mal olacağını vurgulayan Eroğlu, "Bu barajı yapmak için azmettik ve hızlı bir şekilde yapılacak. Baraj bölgeye hayat verecek. Vatandaşların gelirini artıracak. Büyük ve zor bir baraj ama biz zor barajları yapmaya alıştık. Dünyanın en zor barajlarını biz yapıyoruz. Gölet yapma rekoru bizde." diye konuştu.


Dört tesisin temelini atmak için kente geldiklerini anlatan Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Koyunbaba Barajı'nın temelini atacağız. Bu baraj Çankırı'nın çok istediği bir barajdı. Çiftçimiz, her yıl 102 bin...