18 / 04 / 2024

Çanlı Kilise nerede

Çanlı Kilise nerede

Çanlı Kilise'yi Kapadokya turizmine kazandırmak için çalışma başlattıklarını anlatan Aksaray Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mustafa Doğan, bu çalışmaların tamamlanmasıyla daha fazla turistin bölgeyi ziyaret edeceğini aktardı...

Vestel Mini Buzdolabı SB14001 en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel Mini Buzdolabı SB14001 anlık ortam sıcaklığını ölçerek lazım gelen ısıya kendini otomatik ayarlayan Vestel mini buzdolabı için fiyat araştırması yapılıyor. Peki Vestel Mini Buzdolabı SB14001 en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

10 soruda TOKİ Şanlıurfa 50 bin konut kampanyası 2019!    

TOKİ Şanlıurfa 50 bin konut nerede? Kaç konut inşa edilecek?Başvurular ne zaman bitecek? TOKİ Şanlıurfa 50 bin konut başvuru ücreti ne kadar? İşte 10 soruda TOKİ Şanlıurfa 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

Şanlıurfa'da binlerce köylü yerinden olabilir!

Şanlıurfa'da birkaç uyanık 2012'de çıkan bir yasayı kullanarak, nerede para etmeyen hazine arazisi varsa bunları bulup, kent veya ilçe merkezine yakın hazine arazileri ile takas etmek istiyor. Gerçekleşmesi durumunda ise kanlı olaylar olabilir.

TOKİ Şanlıurfa Akabe emekli kura çekimi nerede?

TOKİ Şanlıurfa Akabe Konutları kura çekilişi kapsamında 304 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede fiyatlar 88 bin TL'den başlıyor. Peki TOKİ Şanlıurfa Akabe emekli kura çekimi nerede?

TOKİ Şanlıurfa Maşuk alt gelir grubu kurası nerede?

Satış işlemlerini T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği TOKİ Şanlıurfa Maşuk'ta kura çekiliş yöntemiyle 107 adet konut satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Şanlıurfa Maşuk alt gelir grubu kurası nerede?

TOKİ Şanlıurfa Maşuk kura çekimi nerede?

TOKİ Şanlıurfa Maşuk'ta fiyatlar 112 bin 327 TL'den başlıyor. Kurayla satışa çıkarılan projede minimum 108 ay vade uygulanıyor. Peki TOKİ Şanlıurfa Maşuk kura çekimi nerede?

Soğanlık DKY Kartal Ofisleri nerede?

DKY Kartal Rezidans 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. DKY İnşaat imzası taşıyan projede konutların yanı sıra ofisler de bulunuyor. Peki Soğanlık DKY Kartal Ofisleri nerede?

Soğanlık DKY Kartal Rezidans nerede?

Soğanlık DKY Kartal Konutları daire tipleri 2+1,5'tan 6+1,5 salon olarak dizayn edildi. Projede teslimlerin tarihi 2017 yılı Aralık ayı olarak öngörülüyor.Peki Soğanlık DKY Kartal Rezidans nerede?

Şanlıurfa Germüş Kilisesi turizme kazandırılacak!

Şanlıurfa'da kesin yapılış tarihi bilinmeyen iki katlı Germüş Kilisesi'nin turizme kazandırılması isteniyor. İl merkezinin 10 kilometre kuzeydoğusunda olan Germüş Dağlarının eteğindeki Dağeteği Mahallesi'nde bulunan kilise zamana direniyor.

DKY İnşaat projesi DKY Kartal nerede?

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen Soğanlık DKY Kartal projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa ediliyor. Peki DKY İnşaat projesi DKY Kartal nerede?

DKY İnşaat DKY Kartal Evleri nerede?

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen Soğanlık DKY Kartal projesinde toplam 331 adet daire yer alıyor. Proje 2017 yılında teslim edilecek. Peki DKY İnşaat DKY Kartal Evleri nerede?

Soğanlık DKY Kartal nerede?

Peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanan DKY Kartal'da dairelerin alanları 98.19 ile 200.87 metrekare arasında değişiyor. Proje 220 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Soğanlık DKY Kartal nerede?

Şanlıurfa Deka Towers Konutları nerede?

Deka İnşaat tarafından Şanlıurfa' da hayata geçirilen Şanlıurfa Deka Towers projesi daire tipleri 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde dizayn edildi. Peki, Şanlıurfa Deka Towers Konutları nerede?

Çanlı Kilise nerede Haberi

Çanlı Kilise nerede

Aksaray ve Niğde müzelerinde sergilenen mumyaların çıkartıldığı Çanlı Kilise'nin, Kapadokya turizminde keşfedilmeyi bekleyen saklı bir hazine olduğu bildirildi.


Aksaray Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mustafa Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kültür ve turizm değerleriyle öne çıkan Aksaray'ın, Hasan ve Erciyes dağları arasındaki geniş sahada yer alan Kapadokya'nın batı kapısını teşkil ettiğini söyledi.



Ihlara ve Manastır vadileri, Güzelyurt, Nora Antik Kenti ve Selime Katedrali gibi değerleriyle öne çıkan ilde, Çanlı Kilise'nin Kapadokya turizmi için keşfedilmemiş saklı bir hazine olduğunu ifade eden Doğan, şunları kaydetti:


"Bölgemize gelen turistler, genellikle Ihlara Vadisi ve Selime Katedrali hattından sonra geri dönüyorlar. Çanlı Kilise ve çevresi de Kapadokya turizm destinasyonu içerisinde muhakkak değerlendirilmelidir. Kilise ve çevresi, Kapadokya'da büyük bir dini yaşam alanıdır. 15'in üzerinde kaya oyma kilisenin olduğu...