26 / 04 / 2024

Cannes MIPIM 2016 Fuarı bugün başlıyor

Cannes MIPIM 2016 Fuarı bugün başlıyor

İstanbul görkemli maketi ile 4 gün MIPIM Fuarı'nda. İTO çadırında 21 bin gayrimenkul profesyonelini ağırlayacak.Cannes MIPIM 2016 Fuarı bugün başlıyor..

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.

Göbeklitepe’nin maketine Cannes’da büyük ilgi!

Hazırladığı mimari maketlerle dünya çapında ses getiren çalışmalara imza atan RJ Models, yapımı 1.600 saat süren Göbeklitepe’nin maketini Cannes’da gerçekleşen MIPIM Fuarı’nda ilk kez sergiledi. 

Gayrimenkul Cannes yolcusu!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri 14-17 Mart tarihlerinde Fransa Cannes’da gerçekleşecek MIPIM fuarına katılarak Türkiye’de yatırım fırsatlarını anlatacak.

Balıkesir Gömeç Port'un imar çalışmaları yapılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Gömeç Port’ isimli ‘Gömeç Sahil Projesi’ MIPIM 2016 Fuarı’nda görücüye çıktı.Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, imar ve alt yapı çalışmaları yapıldığını söyledi.

Esas Gayrimenkul MIPIM Fuarı'nda projelerini tanıttı!

ESAS Holding bünyesinde ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul, 15-18 Mart 2016 tarihlerinde 27'inci kez gerçekleştirilen MIPIM 2016'da yer aldı.

Kalebodur MIPIM'de dikkat çekti!

“Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor” toplantı dizisinin “Türkiye’deki Mega Projelere Mimari Bakış” başlıklı son paneli, Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM 2016 Fuarı’nda gerçekleştirildi.

Mipim’de Türk Belediyeleri projelerini tanıttı!

Fransa’nın Cannes şehrindeki gayrimenkul fuarı Mipim’de Türk belediyeleri adeta şov yaptı. Balıkesir Belediyesi’nden Beyoğlu’na, Ordu Belediyesi’nden Kocaeli’ye kadar onlarca şehir etkinlikte boy gösterdi.

İstanbulSMD MIPIM 2016'da Türk mimarlarını tanıttı!

İstanbulSMD bu yıl ilk kez resmi olarak bulunduğu MIPIM’de, Türk mimarlarının yurtdışı pazarlara açılması için önemli bir adım attı. Fransa’nın Cannes kentinde her yıl yapılan MIPIM, sektörün en önemli etkinliği olarak kabul ediliyor.

Nurol GYO projelerini MIPIM 2016 Fuarı'nda tanıttı!

Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen ve alanında dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olan MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 2016’ya Nurol GYO da katıldı.

Tabanlıoğlu Mimarlık MIPIM’den ödül ile döndü!

MIPIM 2016’daki standıyla başarılı çalışmalarını bu önemli küresel platforma yansıtan Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Astana Train Station projesi ise MIPIM AR Future Awards 2016’da Büyük Ölçekli Kentsel Proje dalında büyük ödüle layık görüldü.

Türkiye'ye MIPIM 2016 Fuarı'nda yabancı yatırımcıdan yoğun ilgi!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2016'ya Türkiye'den katılan belediyelere ve inşaat şirketlerine yoğun yabancı yatırımcı ilgisi olduğu gözlendi.

Cannes MIPIM 2016'da Türk projelere yabancılardan yoğun ilgi!

Cannes’da, Türk projelerine yoğun ilgi yaşanıyor. 850 katılımcı ile en fazla katılım gerçekleştiren ülkelerin başında gelen Türkiye, inşaat şirketleri, belediyeler ve kamu kurumları ile fuarda milyarlarca liralık şov yaptı.

Lal Gayrimenkul Değerleme MIPIM Fuarı'na katıldı!

Lal Gayrimenkul Değerleme ve Müşavirlik A.Ş. dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olan ve sektörün öncülerini bir araya getiren MIPIM 2016’da açtığı stant ile yerini aldı.

Cannes MIPIM 2016 Fuarı bugün başlıyor Haberi

Cannes MIPIM 2016 Fuarı bugün başlıyor

İstanbul Ticaret Odası (İTO), 89 ülkeden gayrimenkul sektörü temsilcilerine yaptığı İstanbul tanıtımını Cannes'da, Avrupa başkentleri ölçeğine taşıyacak. İstanbul, Fransa'nın güneyindeki Cannes sahilinde her yıl dünyanın en önemli 21 bin gayrimenkul profesyonelini bir araya getiren en prestijli fuarlardan MIPIM'de bu yıl, rekor katılımla temsil edilmeye hazırlanıyor. Gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen firmaları, en yeni projeleri, enerjisi ve potansiyeli ile MIPIM'de Türkiye rüzgârı estirecek. 


PARİS VE LONDRA'NIN ORTASINDA 

Geçen yıl 300 metrekarelik bir alanda İstanbul'u temsil eden İTO, İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı'nın büyüklüğünü de 685 metrekareye yükseltti. Oda ayrıca İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı'nı fuarın en prestijli noktası olarak kabul edilen konuma yerleştirdi. Yeni konumuyla İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı bu yıl, dünyanın en önemli başkentleri arasında kabul edilen ve fuarın sahil şeridinde bulunan...