26 / 04 / 2024

Cansu Dere arsası

Cansu Dere arsası

Tatil için sık sık Marmaris’e giden güzel oyuncu Cansu Dere, bölgeden 2 adet arazi satın aldı. Dere, araziler için 1 milyon 200 bin TL ödedi...

Ankara Çamlıdere'de 2 katlı ahşap sosyal tesis ve arsası satılıyor! İhalesi 12 Ekim'de!

Ankara ili Çamlıdere Belediyesi, Ankara ili, Çamlıdere ilçesi, Yayalar Mahallesi'nde yer alan 2 katlı ahşap sosyal tesis binası ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilenler....

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değerleme raporu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO Hoşdere arsasının değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsası için 63 milyon 550 bin 800 TL piyasa değeri takdir edildi. Peki gayrimenkulün KDV dahil toplam satış değeri ne kadar oldu? 

Cansu Dere Marmaris'ten 1.2 milyon TL'ye 2 arazi satın aldı!

Tatil için sık sık Marmaris’e giden güzel oyuncu Cansu Dere, bölgeden 2 adet arazi satın aldı. Dere, araziler için 1 milyon 200 bin TL ödedi...

İzmir Narlıdere'deki 10 yıllık arsa davasından tazminat kararı!

İzmir'e bağlı Narlıdere Belediyesi 10 yıl önce Yeniköy mahallesinde vatandaşın arsasına kamulaştırmadan el koymuştu. Yaklaşık 10 yıl süren yargılama süreci sonrasında mahkeme, Narlıdere Belediyesi'nin arsa sahiplerine tazminat ödemesine karar verdi.

Sinem Kobal, Cansu Dere’nin yeni evi için hoşgeldine gitti!

Etiler’de görüntülenen Sinem Kobal, muhabirlerin sorularına cevap verdi. Kobal, Cansu Dere’nin yeni evi için hoşgeldine gittiğini söyledi.

Cansu Dere Fransa'dan ev alacak!

Yıllardır sık sık Fransa’ya tatil yapmaya giden Cansu Dere, burada ev almak için araştırmalara başladı. Güzel oyuncunun satın alacağı 40 metrekarelik dairenin fiyatı ise 350 bin euro...

Cansu Dere'nin Boğaz manzaralı 4 katlı yeni evinin kirası 20 bin TL!

Ünlü oyuncu Cansu Dere, 4 katlı Boğaz manzaralı, 20 bin TL'ye kiraladığı yeni evine taşındı... 

Cansu Dere Bebek'te ev arıyor!

İkinci kez taşındığı Aşiyan’daki evinin satışa çıkarıldığını öğrenen güzel oyuncu Cansu Dere, Bebek'te yeni ev aramaya başladı.

Cansu Dere Anadolu Yakası’na taşındı!

Güzel oyuncu Cansu Dere, doların artmasıyla Bebek’teki evinden taşınıp, Anadolu Yakası’na gitmesini kâra dönüştürdü.

Cansu Dere Kandilli’de 7 bin 500 liraya ev kiraladı!

Nisan ayında Bebek’teki yalı dairesine hırsız giren Cansu Dere, o günden beri aradığı evi sonunda buldu. Aşiyan’da 20 bin liralık kirada oturan oyuncu, Kandilli’deki yeni evi için 7 bin 500 lira kira veriyor. 

Cansu Dere, Engin Akyürek’in Suadiye'deki evine taşındı!

Engin Akyürek ile Cansu Dere’nin gözlerden uzak yeni bir ilişkiye yelken açtı. Cansu Dere, Engin Akyürek’in Suadiye’deki dairesine taşındı.

Sur Yapı-Hatay Akpınar Bahçekent projesinin ruhsatı alındı!

Sur Yapı-Hatay Akpınar Bahçekent projesinin ruhsatı 14 Nisan 2017 tarihinde alındı. Sur Yapı-Hatay Akpınar, Hoşdere arsası için Emlak Konut'a arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 150 milyon 500 bin TL teklif vermişti.

Cansu Dere arsası Haberi

Cansu Dere arsası

Tatil yapmak için sık sık Marmaris’e giden Cansu Dere, bölgeden iki ayrı arazi satın aldı. Dere, biri Söğüt diğeri ise Bozburun’da bulunan arazisi için toplamda 1 milyon 200 bin TL ödeme yaptı. 

Takvim'de yer alan habere göre; uzun süredir ilçede arazi arayan Dere, ilçede 2 adet arazi satın aldı. Dere'nin yeni arazilerinden biri Söğüt'te diğeri ise Bozburun'da bulunuyor. 

Lüks villaya aynı fiyatı ödemek yerine 2 ayrı arazi alan güzel oyuncu, İstanbul'da da kirada oturuyor.

"Ben kendime yatırım yapmayı tercih ettim. Ev almayı anlıyorum, ama bir sürü ev alabilmek için insanın bu deneyimden vazgeçmesini pek anlayamıyorum" diyen güzel oyuncu, böyle düşünmesinin nedeninin ailesi olduğunu söyledi. 

"Biz bir yerli değiliz. Dedelerimin bir konağı ya da köyü yok. Herkes başka ülkede, başka şehirde doğmuş"...