19 / 04 / 2024

Capital 500 ödülleri

Capital 500 ödülleri

Capital Dergisi’nin bu yıl 18’incisini gerçekleştirdiği “Capital500 - Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması”nın sonuçlarına göre yüksek performanslarıyla öne çıkan şirketler görkemli bir törenle ödüllendirildi.

Capital 500 ödülleri sahiplerini buldu!

Vodafone'un ana sponsorluğunda gerçekleştirilen "Capital 500 Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması"nın sonuçlarına göre yüksek performanslanyla öne çıkan şirketler düzenlenen bırtörenle ödüllendirildi.

Capital 500'den Aksa Jeneratör'e önemli ödül!

Bu yıl 17.si gerçekleşen ‘Capital 500 Araştırması Ödülleri’ sahiplerini buldu. 8 ayrı kategoride 25 ayrı şirkete ödüllerin verildiği törende Aksa Jeneratör istihdamını en çok artıran şirketler kategorisindeki ödülün sahibi oldu.

37. DYO Sanat Ödülleri için başvurular başladı!

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından gerçekleştirilen DYO Sanat Ödülleri’nin 37’ncisi için düğmeye basıldı. Türk özel sektörünün sanata destek verdiği örnek projelerden biri olma özelliğini taşıyan yarışmada son başvuru tarihi ; 17 Eylül 2017.

Düzce Bal Köy 500 dönüm alana kurulacak!

Düzce'nin Yığılca ilçesinde bin 500 dönümlük arazi üzerine kurulacak Bal Köy'de organik bal üretimi yapılacak.

3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi!

Kepez Belediyesi ile Mimarlar Odası Antalya Şubesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi.

TSMD Mimarlık Merkezi’nde Mimarlık Ödülleri konuşuldu!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin sonuncusu, “Mimarlık Ödülleri / Amaç, Yöntem ve Sonuç” teması ile 23 Mart 2017 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapıldı.

Balıkesir Tasarım Parkı Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yeralan Bandırma Tematik Parkı için düzenlenen Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Alışveriş Merkezleri Hizmet Başarı Ödülleri verildi!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin düzenlediği AVM Yatırımları Konferansı'nda, "Alışveriş Merkezleri Hizmet Başarı Ödülleri" sahiplerini buldu.

ERA Gayrimenkul franchise ödülleri sahipleri verildi!

ERA Gayrimenkul Türkiye’nin gerçekleştirdiği ‘ERA Türkiye Ödül ve Gala Gecesi’nde ‘en iyi franchise’ ödülleri sahiplerine verildi.

Lidya Grup’un Epson ödülleri dağıtıldı!

25 Şubat’ta düzenlenen Türkiye’den bayilerinin katıldığı toplantıda, Lidya Grup’un Epson ödülleri sahiplerini buldu.

Perakende Güneşi Ödülleri dağıtıldı!

Perakende Güneşi Ödülleri'ni 2016 yılında almaya hak kazanan isimler bir araya geldi. Sektörün önemli şirketleri 2017 beklentilerini ve hedeflerini paylaştı.

Söke'de 1.500 dönüm yaşam alanı imara açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ocak ayı ikinci oturumunda, Söke’de bin 500 dönümlük yeni yaşam alanının imara açıldığını müjdeledi.

THBB 2016 Mimarlık Ödülleri Töreni 4 Ocak'ta!

1988 yılından bu yana, kuruluş amacı doğrultusunda betonun doğru ve yerinde kullanımını özendiren Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), malzeme seçimi ve mimari üretim sürecinde yaşanılır çevreler ile estetik yapı örneklerini ödüllendirmek amacıyla bu yıl THBB Mimarlık Ödülleri’nin dördüncüsünü düzenl

Kadir Has ödülleri bu yıl 'yeni kentsel oluşumlar' alanında verilecek!

Kadir Has Ödülleri için başvuru süreci başladı. Ödüller, “Kent Çalışmaları ve Yeni Kentsel Oluşumlar” alanında “Üstün Başarı Ödülü” ve “Gelecek Vadeden Bilim İnsanı Ödülü” kategorilerinde verilecek.

Shining Star Awards Eğlence-Rekreasyon Ödülleri Gala Gecesi düzenlendi!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen “Shining Star Awards Eğlence-Rekreasyon Ödülleri Gala Gecesi” düzenlendi.

Capital 500 ödülleri Haberi

Capital 500 ödülleri

Capital Dergisi’nin bu yıl 18’incisini gerçekleştirdiği “Capital500 - Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması”nın sonuçlarına göre yüksek performanslarıyla öne çıkan şirketler görkemli bir törenle ödüllendirildi. Vodafone ana sponsorluğunda, T-Systems co-sponsorluğunda düzenlenen ve iş dünyasının liderlerini bir araya getiren “Capital500 Ödül Töreni”nde toplam 8 kategoride 24 ödül verildi. Türkiye’nin en büyük şirketleri Tüpraş, OMV Petrol Ofisi ve Türk Hava Yolları olarak sıralanırken, ENKA Şirketler Grubu Fahri Başkanı Şarık Tara da Onur Ödülü’nün sahibi oldu.


Capital Dergisi tarafından Vodafone’un ana sponsorluğunda ve T-Systems’ın co-sponsorluğunda düzenlenen “Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması”nın ödül töreni, 16 Aralık Çarşamba akşamı gerçekleştirildi. Bu yıl 18’incisi yapılan araştırmada Türkiye’nin en büyük şirketleri Tüpraş, OMV Petrol Ofisi ve Türk Hava Yolları olarak sıralandı. Shangri-La Bosphorus Hotel’de...