18 / 04 / 2024

Caprice Gold kayyım

Caprice Gold kayyım

Fadıl Akgündüz tutuklandı. Yine nitelikli dolandırıcılıkla itham ediliyor. İstanbul Bayrampaşa'da ‘yüksek kira geliri' vaadi ile inşa ettiği Caprice Gold Oteli senelerdir faaliyete geçmedi. 8 bin 400 mağdur var.

Caprice Gold’un tasfiyesi için harekete geçildi!

İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından iflâsına karar verilen Caprice Gold Gayrimenkul Yatırım Turizm şirketinin tasfiyesine başlanması için harekete geçildi. Fadıl Akgündüz'e ait 'Jet Fadıl' markasının da olduğu 17 markaya iflas şerhi konuldu.

Caprice Gold'daki devremülkler icradan satılacak!

Fadıl Akgündüz’ün yarım kalan son büyük projesi Caprice Gold için belirsizlik sürüyor. İflas dairesi, tüm varlıkların değerini ortaya çıkardıktan sonra icradan satış için gün belirleyecek.

Jet Fadıl mağdurlarından Caprice Gold önünde eylem!

Bayrampaşa'daki 7 yıldızlı devre mülk projesi Caprice Gold'a para yatırdıklarını ve mağdur olduklarını söyleyen vatandaşlar, Caprice Gold projesi önünde bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Fadıl Akgündüz'ün Caprice Gold davası 2 Eylül'e ertelendi!

İş adamı Fadıl Akgündüz ile kız kardeşi, eniştesi ve yeğeninin Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla yargılanmasına devam edildi.

Caprice Gold'un dolandırıcılık davası görüldü!

İş adamı Fadıl Akgündüz ile kız kardeşi, eniştesi ve yeğeninin Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla yargılanmasına başlandı.

Caprice Gold'a kayyum atanacak mı?

Fadıl Akgündüz tutuklandı. Yine nitelikli dolandırıcılıkla itham ediliyor. İstanbul Bayrampaşa'da ‘yüksek kira geliri' vaadi ile inşa ettiği Caprice Gold Oteli senelerdir faaliyete geçmedi. 8 bin 400 mağdur var.

Caprice Gold Gayrimenkul için kayyum talebi!

Fadıl Akgündüz ile ablası Avniye, eniştesi İbrahim ve bir dönem yeğeni Mehmet Salim Obut’un yönettiği Caprice Gold Gayrimenkul Yatırım Turizm ve İnşaat Tic. Ltd. şirketine kayyum atanması için başvuru yapıldı.

Caprice Gold Maldivler inşa edilemeyecek!

Müfettişlerin hazırladığı rapora göre Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold Maldivler projesinde akrabası olan şirket yetkilileri dini duyguları istismar etti ve işleyen bir otel varmış gibi reklam vererek tüketicileri bilerek ve isteyerek aldattı.

Caprice Gold'a yabancı ortak aranıyor!

Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz’ün Bayrampaşa’da hayata geçirdiği 7 yıldızlı devre mülk projesi Caprice Gold 5 yıldır tamamlanamadı. Caprice Gold mağdurlarının yaptığı son açıklamaya göre Caprice Gold Bayrampaşa projesi için yabancı ortak aranıyor.

Caprice Gold mağdurları davasında son durum!

Caprice Gold mağduru M. S.; Fadıl Akgündüz, kardeşi Avniye ve eniştesi İbrahim Obut ile Ali Zafer Taciroğlu’nun da yargılandığı Bayrampaşa’daki otelin arazisinin usulsüz satış ve ihaleye fesat karıştırıldığı iddiasıyla açılan davaya müdahil oluyor..

Fadıl Akgündüz Caprice Gold'u bitiremedi; şirketleri devrediyor!

Fadıl Akgündüz, 3 yılda bitirmesi gereken Caprice Gold Otel’i 5 yılda bitiremeyince 1 milyar lira ceza ile karşı karşıya kaldı... Didim Caprice Otel, 52 villa ve 119 dönüm arsa, Akgündüz’ün yeğeni Fatih Obut’a devredildi.

Fadıl Akgündüz Caprice Gold'dan geri ödeme isteyenlere mektup gönderdi!

Fadıl Akgündüz, İstanbul Bayrampaşa’daki devremülk projesi Caprice Gold’dan daire alanlara zamanında ödeme yapmadı. Ödemelerde yaşanan sıkıntılar üzerine Fadıl Akgündüz, 22 Nisan 2014’te yatırımcılara bir mektup gönderdi...

Caprice Gold Maldives'te 99 Avro'dan başlayan kampanya!

Caprice Gold Maldives Resort villalar, süitler, standart odalar, restaurantlar, cafeler ile Maldivler'deki hiçbir ada otelde bulunmayan cami, bayanlar için plajlar, erkekler için plajlar ve aileler için sunduğu plajlarla dikkat çekmeye devam ediyor...

Caprice Gold kayyım Haberi

Caprice Gold kayyım

Fadıl Akgündüz tutuklandı. Yine nitelikli dolandırıcılıkla itham ediliyor. İstanbul Bayrampaşa'da ‘yüksek kira geliri' vaadi ile inşa ettiği Caprice Gold Oteli senelerdir faaliyete geçmedi. 8 bin 400 mağdur var. Mağduriyetin malî boyutu 1 milyar TL'yi aşıyor.


Akgündüz'e para kaptıranlar, seslerini duyurabilmek için Caprice Gold Mağdurları Derneği adı altında birleşti. Şaka değil, hakikat. Mağduriyetin büyüklüğüne rağmen oralı olmayan hükûmetin nazar-ı dikkatini celp edebilecekleri ümidi ile dernek kurdular.    


Hakikaten şaşırmamak elde değil. ‘Mükemmel muhasebe sistemini şüphe uyandırıcı' bularak Kaynak Holding ve Koza İpek Holding'e kayyım atayanlar, Caprice şirketlerinin yanına dahi yanaşamadı. Niye? Dolandırıcılıktan sabıkalı birini son tezgâhında kim ya da kimler himaye etti? Hükûmet Akgündüz'ü himaye etmiyorsa aldığı kararlarla herkesi ikna etmeli. Aleni dolandırıcılığın bütün faillerinin üzerine gidilmeli. İlk iş olarak da...