16 / 04 / 2024

Caprice Gold mağdurları taksim eylemi

Caprice Gold mağdurları taksim eylemi

İsmi kağıt üzerinde kalan projelerle anılan Fadıl Akgündüz’ün Bayrampaşa’da hayata geçirdiği Caprice Gold Bayrampaşa projesinde mağdur olan yatırımcılar Taksim'deki inşaat mağdurları eylemine katılma kararı aldı...

Caprice Gold mağdurları Jet Fadıl’ın geldiğini duyunca inşaata akın etti!

İnşaatı senelerdir tamamlanamayan Bayramşapa'daki Caprice Gold projesinin mağdurları, Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz'ün gece yarısı inşaat alanına geldiğini duyunca inşaata akın etti.

Jet Fadıl mağdurları nasıl kandırıldıklarını anlattı!

"Jet Fadıl" lakaplı Fadıl Akgündüz ve akrabalarının, Caprice Gold ve Maldivler projelerinde devre mülk satışı yaparak vatandaşları dolandırdığı iddiasıyla yargılandığı davada mağdurlar siyasileri suçladı...

Jet Fadıl mağdurlarından Caprice Gold önünde eylem!

Bayrampaşa'daki 7 yıldızlı devre mülk projesi Caprice Gold'a para yatırdıklarını ve mağdur olduklarını söyleyen vatandaşlar, Caprice Gold projesi önünde bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Caprice Gold davasına bilirkişi atandı!

Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler dolandırıcılık davasına bilirkişi atandı. Duruşma dosyadaki eksiklerin giderilmesi için ertelendi. 

Caprice Gold mağdurlarından imza kampanyası!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinin mağdurları Fadıl Akgündüz için bir imza kampanyası başlattı, imza kampanyasına 201 kişi katıldı.

Caprice Gold'a kayyum atanacak mı?

Fadıl Akgündüz tutuklandı. Yine nitelikli dolandırıcılıkla itham ediliyor. İstanbul Bayrampaşa'da ‘yüksek kira geliri' vaadi ile inşa ettiği Caprice Gold Oteli senelerdir faaliyete geçmedi. 8 bin 400 mağdur var.

Caprice Gold mağdurları eylem yaptı!

"Nitelikli dolandırıcılık" suçlamasıyla tutuklanan Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold projesi ile mağdur ettiği vatandaşlar, yıllardır tamamlanamayan inşaatın önünde eylem yaptı, mağdurlar projeye kayyum atanmasını istedi.

Caprice Gold mağdurları yarın miting yapacak!

Fadıl Akgündüz’ün Bayrampaşa’da hayata geçirdiği 7 yıldızlı Caprice Gold projesinden devremülk alan vatandaşlar yarın saat 13:00'de Bayrampaşa'daki Caprice Gold önünde toplanıp bir basın açıklaması yapma kararı aldı.

Caprice Gold'a yabancı ortak aranıyor!

Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz’ün Bayrampaşa’da hayata geçirdiği 7 yıldızlı devre mülk projesi Caprice Gold 5 yıldır tamamlanamadı. Caprice Gold mağdurlarının yaptığı son açıklamaya göre Caprice Gold Bayrampaşa projesi için yabancı ortak aranıyor.

Caprice Gold mağdurlarından Taksim eylemi kararı!

İsmi kağıt üzerinde kalan projelerle anılan Fadıl Akgündüz’ün Bayrampaşa’da hayata geçirdiği Caprice Gold Bayrampaşa projesinde mağdur olan yatırımcılar Taksim'deki inşaat mağdurları eylemine katılma kararı aldı...

Caprice Gold mağdurlarından Akgündüz’e suç duyurusu!

Caprice Gold’dan devremülk alanlar, projeyi 5 yıldır teslim etmeyen Fadıl Akgündüz’ü mahkemeye verdi. Doğan Bakırcı, “Biz Akgündüz’ün tamamen bu işi bırakıp kaçtığını düşünüyoruz.” dedi.

Jet Fadıl’a Ponzi suçlaması!

Yaklaşık 1 yıldır taahhüt edilen kira gelirleri ödenmeyen Caprice Gold mağdurları ilk kez suç duyurusu yaptı. Mağdurlar, saadet zinciri benzeyen ‘Ponzi sistemi’ ile dolandırıldıklarını savundu.

Halal Home Otel Atakent! Fadıl Akgündüz'ün yeni projesi!

Fadıl Akgündüz'ün gizli ortağı olduğu Halal Homehotel Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetim A.Ş. tarafından Halkalı Atakent'te Halal Home Otel projesine başlanacak. Caprice Gold mağdurlarının haklarına karşılık projeden daire teklif ediliyor...

Caprice Gold mağdurları taksim eylemi Haberi

Caprice Gold mağdurları taksim eylemi


Ukra City mağdurlarının yaptığı eylemin yankıları sürerken, Taksim 7 Mart Cumartesi günü büyük bir eyleme ev sahipliği yapacak.  İnşa ettikleri projeleri sahiplerine zamanında teslim etmeyen Bulut İnşaat, Uluhan Grup, Osmanlı İnşaat, İlke İnşaat ve Ukra İnşaat mağdurları Cumartesi günü Taksim'de olacak.


Özyurtlar'la yaşanan sürece zarar vermemek adına sessiz kalan Ukracity mağdurları sessizliği bozup eyleme destek verme kararı almıştı. Taksim'de gerçekleşecek eyleme bir destek de Caprice Gold mağdurlarından geldi.


İsmi kağıt üzerinde kalan projelerle anılan Fadıl Akgündüz’ün Bayrampaşa’da hayata geçirdiği 7 yıldızlı devre mülk projesi Caprice Gold 5 yıldır tamamlanamadı. Caprice Gold Bayrampaşa projesinde mağdur olan yatırımcılar Taksim'deki inşaat mağdurları eylemine katılma kararı aldı. 


2010 yılında başlayan projenin taahhüt edilen 2013 yılında bitirilememesi nedeniyle kira parası alan mağdurlar, bu paranın da aylardır kendilerine...