23 / 04 / 2024

caprice helal otel satış

caprice helal otel satış

Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold adını verdiği devremülkünden daire alıp mağdur olanlar, şimdi de haklarına karşılık kendilerine “helal otel” adlı projeden daire pazarlanmaya çalışıldığını söyledi. Mağdurlar, “Bu bize Fadıl Akgündüz’ün yeni bir oyunu.” dedi

Türkiye'deki helal otel sayısı artacak!

Helal turizme ilgi giderek artıyor. Türkiye bu kapsamda helal şehir otellerinin yapımına da hız verdi. Turizm Bakanlığı da sektörün büyümesi için harekete geçerek ‘Helal Turizm Strateji Planı’ hazırlıyor. 

Tayland'ın ilk helal oteli El Meroz açıldı!

Bir yılda yaklaşık 30 milyon yabancı turist ağırlayan Tayland'da, ilk helal otel açıldı. Dört yıldızlı olan otelde oda fiyatları 116 dolardan başlayıp 1445 dolara kadar çıkabiliyor.

Dünyadaki 300 helal otelin yarısı Türkiye’de bulunuyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Çokcevik, dünya genelinde 300’e yakın helal konseptli otel olduğunu, bunun yarısının Türkiye’de bulunduğunu söyledi.

Caprice Gold Maldivler inşa edilemeyecek!

Müfettişlerin hazırladığı rapora göre Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold Maldivler projesinde akrabası olan şirket yetkilileri dini duyguları istismar etti ve işleyen bir otel varmış gibi reklam vererek tüketicileri bilerek ve isteyerek aldattı.

Caprice Gold Maldivler Otel'e 50 bin TL dini istismar cezası verildi!

Fadıl Akgündüz'e ait Caprice Gold Maldivler Otel'e Reklam Kurulu tarafından 'dini duyguları istismar' cezası verildi. Reklam Kurulu, otel reklamlarının durdurulmasını, 50 bin TL para cezası verilmesini kararlaştırdı.

Bulgaristan'lı turizmciler helal otel konseptine geçti!

Ekonomik otel fiyatlarıyla Türklerin ilgisini çekmeye çalışan Bulgaristan iki günde Schengen vizesi vermeye başladı. Kış turizminde yıldızı parlayan ülke, yaz turizminde çıtayı yükseltmek için 'helal otel' konseptine geçti.

Bulgaristan Türk turistler için helal otel sistemi hayata geçirdi!

Kış turizminde ekonomik otel ücretleriyle büyük patlama yapan Bulgaristan, yaz turizminde Müslüman turistleri de bölgeye çekmek amacıyla yeni uygulamalar başlattı.

Bera Ankara Otel ödül aldı!

Bera Ankara Otel, Asya ülkeleri turizmcilerinin referans olarak kabul ettiği www.lianorg.com sitesinden ödül aldı. Bera Otel, Kombassan Holding bünyesinde Aralık 2013'ten bu yana "Helal Hizmet" anlayışıyla faaliyet gösteriyor.

Halal Home Hotel kimin?

Şirketlerini kız kardeşi ve yeğenlerine devreden Fadıl Akgündüz yeni bir projeyle tekrar sahnede. İkitelli’de ‘helal otel’ konseptiyle yapılan Halal Home Hotel’i işletecek şirketin, Akgündüz’ün yeğeni Fidan Kılbaş’a ait olduğu ortaya çıktı.

Halal Home Otel Atakent! Fadıl Akgündüz'ün yeni projesi!

Fadıl Akgündüz'ün gizli ortağı olduğu Halal Homehotel Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetim A.Ş. tarafından Halkalı Atakent'te Halal Home Otel projesine başlanacak. Caprice Gold mağdurlarının haklarına karşılık projeden daire teklif ediliyor...

Caprice Gold mağdurlarından helal otel iddiası!

Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold adını verdiği devremülkünden daire alıp mağdur olanlar, şimdi de haklarına karşılık kendilerine “helal otel” adlı projeden daire pazarlanmaya çalışıldığını söyledi. Mağdurlar, “Bu bize Fadıl Akgündüz’ün yeni bir oyunu.” dedi

Caprice mağdurları: Fadıl Akgündüz şimdi de helal otel pazarlıyor

Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold adını verdiği devremülkünden daire alıp mağdur olanlar, şimdi de haklarına karşılık kendilerine “helal otel” adlı projeden daire pazarlanmaya çalışıldığını söyleyerek şaşırttı.

Caprice Gold Bayrampaşa'nın inşaatı için soru önergesi verildi!

CHP Erzincan Milletvekili Muharrem Işık, Fadıl Akgündüz' ün, son projesi Caprice Gold Otel'i 5 yıldır tamamlayamadığını belirterek, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne soru önergesi verdi...

caprice helal otel satış Haberi

caprice helal otel satış

Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold adını verdiği devremülkünden daire alıp mağdur olanlar, şimdi de haklarına karşılık kendilerine “helal otel” adlı projeden daire pazarlanmaya çalışıldığını söyledi. Mağdurlar, “Bu bize Fadıl Akgündüz’ün yeni bir oyunu.” dedi.


Fadıl Akgündüz bugüne kadar onbinlerce kişiden para topladı. Akgündüz’e para verenler bunu geri alamadığı için mağdur oldu. En son İstanbul Caprice Gold devre mülk projesinden daire sattı. Ancak vaadettiği kira bedellerini ödemedi, daireleri teslim edemedi. Caprice Gold mağdurlarının iddiasına göre Fadıl Akgündüz  şimdi de helal otel projesiyle piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. İstanbul Atakent’te bulunan ‘Halal Home Hotel’ isimli maketten otel projesinin gizli sahibinin Akgündüz olduğunu ileri süren mağdurlar, Caprice Gold’taki haklarına karşılık kendilerine bu projeden daire teklifi geldiğini söyledi. Akgündüz geçen ay helal konferansına katılarak Malezya’dan ge len...