20 / 04 / 2024

Caprice Maldivler

Caprice Maldivler

2003 yılında hiç üretilmeyen ‘İmza’ markalı otomobil pazarlayarak para topladığı için hapis yatan Fadıl Akgündüz, bu kez Caprice Gold ve Caprice Maldivler projeleri nedeniyle tutuklandı.

Fadıl Akgündüz kimdir?

1987'de açtığı Jet Sürücü Kursu ile iş hayatına başladı. 1995’te Proton’un Türkiye temsilciliğini aldı, Jet-Kent projesine başladı... İşte bir döneme 'İmza' atan Fadıl Akgündüz'ün hayatı...

Fadıl Akgündüz'den yeni savunma: İnsanların mağduriyetlerini gidereceğim!

Bayrampaşa'da Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk sattığı kişilerden para toplayarak projeyi bitirmediği iddiasıyla tutuklu yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, savunmasını yaptı. İşte ayrıntılar...

Fadıl Akgündüz'ün yargılandığı davaya yeni erteleme!

Fadıl Akgündüz ile akrabalarının da aralarında bulunduğu 7 sanığın, Caprice Gold ile Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, 349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılandığı mahkeme yeniden ertelendi. 

Fadıl Akgündüz'e adliyede darp!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devremülk satışı yaptığı kişilerden para toplamasına rağmen projeleri bitirmemesi sebebiyle 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, müşteki olan bir kişi tarafından darp edildi. 

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan da Jet Fadıl mağduru!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk satışı yaptığı kişilerden para topladığı halde projeleri tamamlamadığı nedeniyle yargılanan Fadıl Akgündüz’ün mağdur ettiği kişiler arasında MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan olduğu ortaya çıktı.

Fadıl Akgündüz'ün nitelikli dolandırıcılık davası: Yeni yatırımcı arıyoruz!

Jert Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz ile akrabalarının da aralarında bulunduğu 7 sanığın, Caprice Gold ve Caprice Maldivler projelerinde 349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanmasına devam edildi.

Jet Fadıl'a şok: Şikayetçi oldu, 'çok kırgınım' dedi!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler projelerinde dolandırıcılık yaptığı suçuyla yargılanan Fadıl Akgündüz’ün 14’üncü davası gerçekleşti. Duruşmada Fadıl Akgündüz’ün dayısı Sait Obut da şikayetçi sıfatıyla ifade verdi.

Jet Fadıl mağdur ettiği kişiden para istiyor!

İstanbul Bayrampaşa’da Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk satışı yaptığı kişilerden para topladığı halde projeleri tamamlamadığı öne sürülen ve 'Jet Fadıl' binlerce kişiyi mağdur etti.

Fadıl Akgündüz davasının bilirkişileri kayıp!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler projelerinde dolandırıcılık yaptığı suçuyla yargılanan Fadıl Akgündüz’ün davasında mahkeme, bilirkişi heyetine ulaşamadı. 

Caprice Gold davasına bilirkişi atandı!

Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler dolandırıcılık davasına bilirkişi atandı. Duruşma dosyadaki eksiklerin giderilmesi için ertelendi. 

Caprice Gold mağdurlarından imza kampanyası!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinin mağdurları Fadıl Akgündüz için bir imza kampanyası başlattı, imza kampanyasına 201 kişi katıldı.

Mağdurlardan Fadıl Akgündüz’ün tahliyesine itiraz!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinin mağdurları “Jet Fadıl” lakaplı Fadıl Akgündüz’ün serbest bırakılmasına itiraz etti.

Fadıl Akgündüz: Doğu hayat bulacak, Türkiye kalkınacak!

Bayrampaşa’daki Caprice Gold ile Maldivler’deki Caprice Maldivler projelerinde devre mülk satışı ile 349 kişiyi dolandırdığı iddia edilen işadamı Fadıl Akgündüz ve yeğeni Mehmet Salih Obut, tahliye edilirken Akgündüz'ün ilk sözü “Doğu hayat bulacak, Türkiye kalkınacak” oldu.

Fadıl Akgündüz tahliye edildi!

Bayrampaşa’daki Caprice Gold ve Caprice Maldivler projelerinde 349 kişiyi mağdur ettiği gerekçisiyle 2 bin 443 yıla kadar hapsi istenen Fadıl Akgündüz, tahliye edildi.

Caprice Maldivler Haberi

Caprice Maldivler

1987 yılında kurduğu Jet Sürücü Kursu ile iş hayatına hızlı bir giriş yapan ‘Jet Fadıl’ lakaplı Fadıl Akgündüz, İstanbul Bayrampaşa’da Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk satışı yaptığı kişilerden para topladığı halde projeleri tamamlamadığı için tutuklandı. 


İstanbul Cumhuriyet Başavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılığınca soruşturma başlatılan Fadıl Akgündüz, önceki akşam Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na götürüldü. Tutuklanma talebi ile İstanbul nöbetçi 9’uncu Sulh Ceza Hâkimliği’ne sevk edilen Akgündüz, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Mahkeme, tacir ve ya şirket yöneticileriyle kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı suçundan, kaçması veya kaçacağı olgusunu oluşturan somut olguların varlığı dikkate alındığında adli kontrol tedbirlerinin yetersiz kalacağı gerekçesi ile Akgündüz’ün tutuklanmasına karar verdi. 


AYLIK GELİRİ 5 BİN TL


Mahkemede yapılan kimlik tespitinde ayılık gelirinin ortalama 5 bin TL olduğunu...