26 / 04 / 2024

cario

cario

Ikea'nın 2008'den sonra Türkiye'de açacağı mağazalar Corio ile Maya Holding'in birlikte yapacakları alışveriş merkezlerinde yer alacak. İşbirliği kapsamındaki ilk mağaza Bursa'da, ikincisi Ankara'da açılacak

Corio, gözünü Anadolu'ya dikti

Corio Türkiye İcra Kurulu Başkanı Koray Özgül, "Tatlı sularda oynamayı bıraktık, artık daha aktif olacağız. Anadolu şehirlerinde 'ilk', büyük şehirlerde 'farklı' olan alışveriş merkezlerini satın alacağız" dedi.

Cario Türkiye yatırımlarına devam ediyor

Akkoza ve Akasya projelerinden ayrıldığını açıklayan Hollandalı yatırımcı Corio, Türkiye'de yatırımlarına devam ediyor

cario Haberi

cario

Dünyaca ünlü mobilya ve dekorasyon mağaza zinciri Ikea, Corio'ya transfer oldu! Ikea'nın 2008'den itibaren Türkiye'de açacağı mağazalar, Maya Holding'in Corio'yla birlikte yapacağı alışveriş merkezlerinde yer alacak.
Corio ile Ikea işbirliğinin ilk halkası Bursa'da hayata geçirilecek. Bursa otogarının yanındaki arsada inşa edilecek olan alışveriş merkezindeki Ikea mağazası nisanda açılacak.
Türkiye'de bugüne kadar üç mağaza açan Ikea, Metro Group'un Ümraniye'de inşa ettiği Meydan Alışveriş Merkezi ile Multi Turkmall'un Forum İstanbul ve Forum Bornova alışveriş merkezlerinde kiracı olarak faaliyet gösteriyor.
Corio Türkiye İcra Kurulu Başkanı Koray Özgül, Ikea ile Corio'nun Türkiye'de stratejik partner olma kararı aldıklarını ve Corio'nun Türkiye'de yapacağı alışveriş merkezlerinde Ikea'nın ana kiracı olacağını söyledi.
Maya Holding İş Geliştirme Müdürü Kerem Zeren de Ikea ile Corio arasındaki anlaşmaya ilişkin...