24 / 04 / 2024

Carmel Place

Carmel Place

Sekiz milyonluk nüfusuyla ABD'nin en kalabalık kenti New York’ta artan kiralık ev problemine çözüm bulmak için şehrin ilk mikro apartmanı tasarlandı. "Carmel Place" adı verilen bu binadaki evler ülkenin en büyük kentinde en küçük yaşamı sunuyor.

Place İnşaat Otomotiv Nakliye Lojistik Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Place İnşaat Otomotiv Nakliye Lojistik Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Halil Ülker tarafıjndan kuruldu.

Türk Telekom'dan bir başarı daha! Aboneleri bu uygulamayla gurur duydu

Türkiye'de hatrı sayılır projelere ve başarılara imza atan Türk Telekom, yeni bir başarıya daha imza attı. Telekomünikasyon lideri "Great Place to Work” sertifikası almaya hak kazandı

Nef Saint Marks Place projesinde yüzde 10 indirim fırsatı!

Nef imzasıyla New York'ta hayata geçirilen Nef Saint Marks Place projesinde fiyatlar 550 bin dolardan başlıyor. Projede yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

Nef Saint Marks Place satışa çıktı!

Gayrimenkulde sektöründe başarılı projelerine yurt dışında devam eden Nef'in Saint Marks Place projesi bugün itibariyle satışa çıktı. 

Saint Marks Place fiyat! 

Saint Marks Place fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede satışlar 21 Ocak'ta başlıyor. 

Saint Marks Place nerede? 

Saint Marks Place  nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler 21 Ocak'ta satışa çıkarılıyor.

Nef Saint Marks Place 21 Ocak'ta satışta!

Gayrimenkulde sektöründe başarılı projelerine yurt dışında devam eden Nef, New York projesi için 21 Ocak'ta satışa hazırlanıyor.

Ant Yapı İngiltere'deki beşinci projesine başlıyor!

Ant Yapı’nın İngiltere’deki merkez ofisi Ant Yapı UK, Eaton Place Konut Projesi’ni tamamladı. Firma, ülkedeki beşinci projesi olacak Apex House için imza atacak. 

Carmel Inn Ayayorgi nerede?

Carmel Yapı imzasıyla hayata geçirilen Carmel Inn Ayayorgi projesi 13 villadan meydana geliyor. Projede daire fiyatları 2 milyon 700 bin TL'den başlıyor. 

Carmel Inn Ayayorgi'de 2,7 milyon TL'ye! Yeni proje!

İzmir Çeşme Ayayorgi’de inşa edilen Carmel Inn Ayayorgi projesinde fiyatlar 2 milyon 700 bin TL'den başlıyor. 13 villadan oluşan projede 7+1 nitelikli daireler tasarlanıyor.

Hong Kong Langham Place Office Tower rekor fiyata satılıyor!

Hong Kong’da bulunan Langham Place Office Tower satışa çıktı. Refor fiyatla satılan gökdelenin bedeli 25.5 milyar Hong Kong doları (3.1 milyar ABD doları) olarak belirlendi.

Ant Yapı'dan İngiltere'de 5 milyon poundluk yeni proje!

Ant Yapı, İngiltere’de yer alan projelerine bir yenisini daha ekledi. Londra’nın Belgravia semtinde konumlanan, 5 milyon pound değerindeki 20-22 Eaton Place Konut Projesini bu yılın Ağustos ayında teslim etmeyi planlıyor.

IPM Invest, Londra A Place in the Sun Fuarı'na katıldı!

IPM Invest, İngiltere’de 17.nci organizasyonu yapılan alanında birinci sırada olan “A Place in the Sun” fuarına katılarak, Arap pazarından sonra olan ilgiyi Avrupa’ya çevirmeye yönelik ilk adımını atmış bulunuyor...

Carmel Place Haberi

Carmel Place

Kentin en pahalı bölgesi olan Manhattan’da 55 daireli apartmanda evler 24 ila 33 metre kare arasında değişiyor.



Ancak kullanışlı tasarım sayesinde ev olduğundan çok daha büyük hissediliyor.



Özellikle yüksek tutulan tavan mesafesi sayesinde evler oldukça ferah hissediliyor.



Önümüzdeki Şubat’ta tamamlanacak apartmanda kiralar ise oldukça yüksek. 28 metrekarelik bir dairenin aylık kirası 2 bin 750 dolar (yaklaşık 8 bin...