23 / 04 / 2024

Carre Design kime ait

Carre Design kime ait

Gökçe ve Tuğçe Durmaz kardeşlere ait Carre Design adlı mimari ve iç mimari tasarım üzerine hizmet verecek olan ofis düzenlenen tören ile açıldı.

Carre Design Manavgat'ta açıldı!

Gökçe ve Tuğçe Durmaz kardeşlere ait Carre Design adlı mimari ve iç mimari tasarım üzerine hizmet verecek olan ofis düzenlenen tören ile açıldı.

Miras reddedilirse kime kalır?

Yasal ve atanmış mirasçılar mirası 3 ay içinde reddedebiliyor. Reddi miras işlemleri yazılı veya sözlü beyan ile Sulh Hukuk Mahkemesine yapılıyor. Peki, Medeni Kanun gereğince miras reddedilirse kime kalır?

Apartman giderleri kime aittir?

Kat Mülkiyeti Kanunu'nda apartman aidatı ile ilgili hususlara yer veriliyor. Apartmandaki ortak giderlerin malikler tarafından ödenmesi gerekiyor. Peki, apartman giderleri kime aittir?

Kat mülkiyeti tapu masrafı kime aittir?

Bir apartmandaki mesken ve işyerleri için kat mülkiyeti hakkı kurulabiliyor. Kat mülkiyeti kurulma aşamasında birtakım masraflar ödeniyor. Peki kat mülkiyeti tapu masrafı ne kadar? Kat mülkiyeti tapu masrafı kime aittir?

Miras kalan tarla kime verilir?

Mayıs 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Toprak Koruma Kanunu gereğince, tarım arazileri miras yolu ile bölünemiyor. Miras kalan tarlanın mülkiyetinin devredilmesi gerekiyor. Bu durumda miras kalan tarla kime devredilir?

Mirasta kime ne oranda pay düşer?

Bir kimsenin vefatı halinde sahip olduğu mallar mirasçılarına intikal ediyor. Mirasbırakanın mirasçılarının kim olduğu ve hangi oranda mirasçı oldukları kanun ile açıklanıyor. Peki, kanunen mirasta kime ne oranda pay düşer?

Filli Boya Design Soul dijital dergisinin yeni sayısı çıktı!

Renklerin yaşamımızdaki öneminin keyifli bir dille aktarıldığı Design Soul’un yaz sayısında; Dünya ülkesi Meksika, yazın stil duygusu yüksek dekorasyon önerileri ile gülümseten kadın “Keriman” Nursel Köse’nin özel sohbetleri yer alıyor.

ISVEA'nın Sott’Aqua serisine Red Dot Design'den ödül!

Tasarımlarıyla fark yaratan İtalyan ISVEA, Sott’Aqua serisi ile tasarım dünyasının en önemli ve prestijli yarışmaları arasında sayılan Red Dot Design’da “Uluslararası Red Dot Ürün Tasarımı” ödülüne layık görüldü.

Gökhan Avcıoğlu Mimarlık'a Green Good Design Awards'tan ödül!

Dünyanın en iyi sürdürülebilir yeşil tasarım ürünlerini onurlandırmak amacıyla düzenlenen Green Good Design Awards'ta Türkiye'den Gökhan Avcıoğlu Mimarlık iki projesiyle ödüle değer görüldü.

Nurus 4 ürünüyle “German Design Award 2016”ya aday Gösterildi!

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus’un Alava, Uneo, Isola ve Ashbury ürünleri Alman Tasarım Konseyi tarafından bu yıl 46’ıncısı organize edilecek olan “German Design Award 2016”ya aday gösterildi.

Mirasçı mirası reddettiğinde borç kime kalır?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun "Mirasçı mirası reddettiğinde borç kime kalır? "sorusunu cevaplandırıyor. İşte Heper'in köşe yazısı;

Tenkis davası kime karşı açılır?

Saklı paylarının karşılığını alamayan mirasçılar, mirasbırakanın tasarruf edebileceği kısmı aşan tasarruflarının tenkisi için dava açabiliyor. Peki, tenkis davası kime karşı açılır? İşte yanıtı..

Ortaklığın giderilmesi davası kime karşı açılır?

Paylı mülkiyete sahip olan paydaşlardan her biri, paylı mülkiyeti devam ettirme yükümlülüğü bulunmadıkça, malın paylaşılmasını isteyebiliyor. Peki, ortaklığın giderilmesi davası kime karşı açılır?

Carre Design kime ait Haberi

Carre Design kime ait

Gökçe ve Tuğçe Durmaz kardeşlere ait Carre Design adlı mimari ve iç mimari tasarım üzerine hizmet verecek olan ofis düzenlenen tören ile açıldı.


Aşağı Hisar Mahallesi 4502 Sokak No:5/1 adresinde, Hisar Camii’nin arkasında, Manavgat’ın tanınmış simalarından olan Raif Durmaz’ın kızları Gökçe ve Tuğçe Durmaz kardeşlere ait mimari ve iç mimari tasarım ofisi Carre Design yapılan tören ile cumartesi günü açıldı. Açılış kurdelesini CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve MATSO Başkanı Ahmet Boztaş’ın kestiği ofisin açılış törenine İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül, CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar’ın yanı sıra oda başkanları, turizmciler, iş adamları ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri katıldı.


Nehir Gaztesi




Haber Antalya Gazetesi'nde şu şekilde yer...