18 / 04 / 2024

Carrefour ortakları

Carrefour ortakları

Carrefour, Avrupa Birliği'nin en ünlü Alışveriş Merkezi zincirlerinden Klepierre'in yarıya yakın hissesini satın aldı. Carrefour, yüzde 42 hissesi için Klepierre'e 2.75 milyar dolar tutarında para ödedi.

TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG bugün büyük bir açılış töreni ile banttan iniyor. Peki TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Carrefour bebek bezinde %50 indirim! Carrefour 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Carrefour güncel kampanyalarına ek olarak bebek bezi çeşitlerinde %50 indirim yaptı. Carrefour Kart’a özel fırsatlar haberimizin içeriğinde…

Carrefour bir ülkede daha fiyatları dondurdu! Tam 100 üründe fiyatlar değişmeyecek!

Uluslararası market zincirleri arasında yer alan Carrefour, ekmek, bazı peynir çeşitleri, yoğurt, pizza, tavuk, mantar, çikolata ve mendil gibi ürünlerin fiyatlarını dondurma kararı aldı.

Carrefour, 100 üründe fiyat donduracak! Vatandaşlar akın etmeye başladı! İşte detaylar!

Fransa’nın uluslararası market zinciri Carrefour, enflasyonla mücadele kapsamında 100 üründe fiyat dondurma kararı aldı. İşte detaylar!

Carrefour kurbanlık fiyatları! Carrefour büyükbaş-küçükbaş kurbanlıklar ne kadar?

Kurban Bayramı’na sayılı zaman kala vatandaşlar kurbanlık araştırmalarına başladı. Bu araştırmalara içinde belki Carrefour kurbanlık fiyatlarına da bir göz atmak isteyenler olabilir. İşte Carrefour kurbanlık fiyatları!

Şeker fiyatlarına rekor zam! Şeker fiyatları neden yükseliyor? İşte Carrefour, A101, Migros fiyat listesi!

Şeker fiyatları, son 1 hafta içerisinde ikiye katlandı. Devlet tarafından 290 TL’ye satılan bir çuval şeker, özel sektörde 700 TL’ye kadar yükseldi. İşte Carrefour, A101, Migros marketlerde şeker fiyatları listesi…

Ete yüzde 30 zam kapıda! İşte 24 Mart A101, BİM, ŞOK, Carrefour, Migros ve Et ve Süt Kurumu fiyat listesi 

Et fiyatlarına yüzde 30 zam kapıda… Geçtiğimiz günlerde Et ve Süt Kurumu’nun et fiyatlarına yaptığı yüzde 48’lik zammın ardından bir zam haberi de sektör temsilcilerinden geldi.  A101, BİM, ŞOK, Carrefour, Migros ve Et ve Süt Kurumu et fiyat listesi ise merak konusu oldu…

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gündüz, Tolga Yeşilyurt  Vedat Yılgın tarafından kuruldu.

Selçuk-Ortaklar Demiryolu ve 2. Hat projesi meclis gündeminde!

Selçuk-Ortaklar Demiryolu ve 2. Hat projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Okyay, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ortaklar Otelcilik Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaklar Otelcilik Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Şakul ve Hüseyin Keskin ortaklığında kuruldu.

ABD emlak piyasasını altüst eden ortaklar mahkemelik oldu!

Serdar Bilgili, yakın dostu ABD'li emlak devi Michael Shvo ve Alman finans devi Deutsche Finance ile ortak oldu ve yaklaşık 2.5 milyar dolarlık mülk satın almıştı. ABD emlak piyasasını altüst eden ortaklar mahkemelik oldu!

Kozyatağı Carrefour AVM kabuk değiştiriyor!

Türkiye'nin ilk hipermarketine kapılarını açarak perakende sektöründe çığır açan Kozyatağı Carrefour AVM kabuk değiştiriyor. Açıldığı ilk yıllarda kapısında sıra beklenen alışveriş merkezinde şu sıralar hummalı bir çalışma sürüyor.

Carousel AVM’den iş ortaklarına kira indirimi desteği!

Bakırköy'de yer alan Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi, iş ortaklarına destek olmak ve milli ekonomiye katkı sağlamak için kira bedellerinde Haziran ayında yüzde 60, Temmuz ayında yüzde 50, Ağustos ayında yüzde 40 ve Eylül ayında yüzde 30 indirim uygulayacak.

Carrefour ortakları Haberi

Carrefour ortakları


Türkiye'de de şubeleri bulunan Fransız hipermarket markası Carrefour, Avrupa Birliği'nin en ünlü Alışveriş Merkezi zincirlerinden Klepierre'in yarıya yakın hissesini satın aldı. Carrefour, yüzde 42 hissesi için Klepierre'e 2.75 milyar dolar tutarında para ödedi. Şirketin geri kalan hisselerinin çoğu küçük ve orta yatırımcılarda bulunuyor. 

Carrefour, böylece Fransa dışında italya, İspanya ve İtalya'da 127 alışveriş merkezine ortak oldu. 

Carrefour'un, ülkedeki 220 süpermarketinden 150'sini yenileyeceği öğrenildi. Carrefour'un Klepierre mağazalarını önümüzdeki yılın Haziran ayının sonlarında teslim alması ve 700 milyon Euro yatırım yapması bekleniyor. 


Türkiye'de...