19 / 04 / 2024

Carrefoursa arazisi ihale sonuçları

Carrefoursa arazisi ihale sonuçları

Yaklaşık birbuçuk yıldır satış masasında olan CarrefourSA'ya ait Merter'deki arazinin satışında nihayet sonuca ulaşıldı.

Eski Pastavilla makarna fabrikası arazisi satılıyor!

Mülkiyeti Tat Gıda Sanayi A.Ş.'ye ait olan İzmir ili, Bornova ilçesi, Kazımdirik Mahallesi, 14246 ada 2 parselde kayıtlı eski Pastavilla makarna fabrikası arazisi 5-9 Ekim 2020 haftasında E-ihale ile satışa sunulacak. 

Ümraniye Carrefoursa yıkım işi ihalesi 22 Haziran'da!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Ümraniye İnkılap Mahallesi'nde yer alan CarrefourSa'nın yıkım işi için ihale düzenliyor. Ümraniye Carrefoursa yıkım işi ihalesi 22 Haziran'da yapılacak. 

Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu arazisi satışa çıkıyor!

Kapatılan Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu arazisi ihale ile satışa çıkarılıyor.

CarrefourSa Bayrampaşa'nın akıbeti belli oldu!

Carrefoursa’nın Bayrampaşa’daki 63 dönümlük arazisi 145 milyon TL’ye Re-Pie’ın oldu. Carrefoursa Bayrampaşa'nın satışında sonra arazi üzerine ne yapılacağı merak konusu oldu. 

CarrefourSa Bayrampaşa arazisi 145 milyona Re-Pie'ye satıldı!

CarrefourSa Cerrefour Sabancı Ticaret Merkezi, CarrefourSa'nın Bayrampaşa'daki arazisi ile ilgili KAP'a açıklama yaptı. Şirket Bayrampaşa'daki dev araziyi 145 milyona sattığını resmen duyurdu...

Büyükçekmece Albatros arazisinin ihalesi 14 Mart'ta!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece'deki Albatros arazisi ihale edilecek. İhalesi 14 Mart 2017 tarihine ertelenen arazinin satış bedeli 160 milyon TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece Albatros arazisinin ihalesi 31 Ocak'ta!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece'deki Albatros arazisi ihale edilecek. İhalesi 31 Ocak 2017 tarihine ertelenen arazinin satış bedeli 160 milyon TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece'deki Albatros arazisinin ihalesi 10 Ocak'ta!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece'deki Albatros arazisi ihale edilecek. İhalesi 10 Ocak 2017 tarihine ertelenen alanın satış bedeli 160 milyon TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece'deki Albatros arazisinin ihalesi 13 Aralık'ta!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece'deki Albatros arazisi ihale edilecek. Yaklaşık 30 bin metrekarelik alanın satış bedeli 160 milyon TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece'deki Albatros arazisi 5. kez satışa çıkıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece'deki Albatros arazisi 5. kez ihale edilecek. Yaklaşık 30 bin metrekarelik alanın satış bedeli 160 milyon TL olarak belirlendi.

Biyogaz Tesisi arazisi özel firmaya ihale edildi!

Tesisin kurulumu için ayrılan 3 buçuk milyon lira ile gerekenin yapılamayacağının anlaşılması üzerine güneş enerjisi üretimi yapmak için 25 yıllığına iki firmaya devlet arazisi kiralandı.

Adana CarrefourSA arazisi imar değişikliğine tepki geldi!

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nde AK Parti grubunun ‘hayır’ oyuna rağmen geçen CarrefourSA arazisiyle ilgili imar değişikliği kararına tepki gösterdi.

Sakarya hal arazisi ihalesi bugün!

Erenler’de bulunan yaklaşık 30 dönümlük Büyükşehir Sebze ve Meyve Hali arazisi, bugün gerçekleştirilecek ihale ile satışa sunulacak, apalı zarf usulü ile yapılacak ihale, Büyükşehir Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek...

Carrefoursa arazisi ihale sonuçları Haberi

Carrefoursa arazisi ihale sonuçları

Daha önce Merter'teki arsanın satışı için CarrefourSa'nın yetki verdiği Apollo Real Estate, kendisine ortak olarak Multi Turkmall'u seçti. Kulislerde ortaklığın yüzde 50 yüzde 50 gerçekleştiği belirtilirken, satın alma anlaşmasının önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

Satış görüşmelerinin iki yıldır sürdüğü Merter'deki arazi ile bugüne kadar birçok yabancı yatırımcı ilgilenmişti. Ama arsada bulunan imarla alakalı sorunlar nedeniyle görüşmeler sonuçlanamamıştı. Şimdi yapılan anlaşma kapsamında arazideki sorunların CarrefourSa tarafından halledileceği belirtiliyor.

Daha önce 6 alışveriş merkezini yeni yatırımlara kaynak oluşturmak için Londra merkezli uluslararası yatırım fonu Aerium Finance'a 156 milyon Euro'ya satan CarrefourSa, Merter'deki araziyi de o tarihlerde inşaat aşamasındayken satışa çıkarmıştı. Kulislerde CarrefourSa'nın Merter'deki arazi için 500 milyon dolar talep ettiği belirtiliyor. Merter'de yapılacak alışveriş merkezinde hipermarket...