19 / 04 / 2024

Çarşı Mağazası şubeleri

Çarşı Mağazası şubeleri

Denizli Çarşı Mağazası sahiplerinden Adnan Pekdemir, "Çarşı gibi bir markayı Pekdemir Alışveriş Merkezi'nde açmanın büyük mutluluğu içindeyim. Kaliteyi uygun fiyata alabileceği bir mağazayı Denizli'ye kazandırdığımız için çok mutluyuz." dedi

LC Waikiki, bininci mağazasını Ukrayna Kiev'de açtı!

LC Waikiki, bininci mağazasını Ukrayna’nın başkenti Kiev'de açtı. LC Waikiki, 3 kıtada 47 ülkede 307 farklı şehirde hizmet vererek farklı pazarlarda, farklı kültürlerde başarıya ulaştığını açıkladı.

Happy Center İhlas Marmara 2. Etap mağazası açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor. 134. şubesini 25 Ocak Çarşamba günü Belikdüzü’nde hizmete sundu. İhlas Marmara 2. Etap mağazası 900 m2 olup 4 kasa ve 22 personel ile müşterilerine alışveriş imkanı sunacak.

Happy Center Esenyurt Piri Reis mağazası açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor. 133. şubesini 25 Ocak Çarşamba günü Esenyurt’ ta hizmete sundu. Piri Reis mağazası 800 m2 olup 3 kasa ve 20 personel ile müşterilerine alışveriş imkanı sunacak.

Eyüp Sabri Tuncer'in yeni mağazası Kapalıçarşı'da!

Eyüp Sabri Tuncer İstanbul'daki ikinci mağazasını Kapalıçarşı Sandal Bedesteni'nde açtı. Mağaza hafta içi ve cumartesi günleri, saat 9.00 – 19.00 arası müşterilerine hizmet veriyor.

Yurtbay Seramik,Türkiye'deki en büyük mağazasını İkitelli'de açıyor!

Yurtbay Seramik'in Türkiye genelindeki en büyük mağazası Çakmak Yapı A.Ş. Showroom, 1 Haziran Çarşamba günü İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de açılıyor.

Ankara Halk Ekmek fabrika satış mağazası proje yarışması düzenliyor!

Ankara Halk Ekmek ve Un Fabrikası A.Ş Genel Müdürlüğü yeni açılacak olan fabrika satış mağazası için fabrika satış mağazası proje yarışması düzenliyor. Hazırlanan projeler en geç 10.02.2016 Çarşamba günü teslim edilecek.

Home Store yeni mağazasını Nişantaşı'nda açtı!

Seçkin tasarım anlayışının müptelası olduğunun Home Store, yeni mağazasıyla Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki yerini alıyor. Stil sahibi olmanın satrançta başarılı olmak kadar strateji gerektirdiği moda oyunu içinde siz de yerinizi alabilirsiniz.

Fıstıkzade 9. mağazasını Adana'da açıldı!

Gaziantep’te geleneksel baklava üretimi üzerine iki yıldır aralıksız AR-GE çalışmaları sürdüren Fıstıkzade, 9. mağazasını Adana’da hizmete açtı.

Derin Design Ankara'da ilk mağazasını açtı!

Ulusal ve uluslararası platformda önemli başarılara imza atan Derin Design, Ankara’da açılan ilk mağazası ile modern mobilya tasarımı ve üretimi alanındaki başarılarını başkente taşıyor.

Ozan Güven ayakkabı mağazası açıyor!

Ozan Güven oyunculuk dışında ticaret hayatında da başarılı adımlarla ilerliyor... Son olarak dostu Cem Yılmaz’ın ‘Pek Yakında’ filminde rol alan Güven, bu projeden kazandığı gelirle yeni bir ayakkabı mağazası açacağı öğrenildi

Ispartakule'nin 160 cadde mağazası satışta!

Ispartakule'nin en büyük yatırımcılarından İhlas Yapı, Bizim Evler 6 projesiyle hayata geçirdiği 160 cadde mağazasını satışa sundu. Ispartakule'nin tam merkezinde konumlanan cadde mağazaları Bizim Çarşı markasıyla tanıtıldı.

LC Waikiki yurt dışındaki 100’üncü mağazasını Mostar’da açtı!

2023 yılında Avrupa’nın en başarılı üç hazır giyim markasından biri olmayı hedefleyen LC Waikiki, Mostar’da açtığı 100’üncü mağazası ile global arenaya açıldığı 2009 yılından bu yana yaptığı yatırımlarını yüzde 25 büyüttü.

Zoon yeni mağazasını Kent Meydanı AVM'de açtı!

Spor hayatının ayrılmaz parçası olan aksesuar ve tekstil ürünlerini bir arada bulabileceğiniz yeni buluşma noktası "Zoon" Kent Meydanı AVM'nin 2. Çarşı Katındaki mağazasıyla sporseverler ile buluştu.

Çarşı Mağazası şubeleri Haberi

Çarşı Mağazası şubeleri


Çarşı Mağazaları 14'üncü mağazası Pekdemir Kınıklı AVM'de hizmete girdi.  Denizli Çarşı Mağazası sahiplerinden Adnan Pekdemir, "Çarşı gibi bir markayı Pekdemir Alışveriş Merkezi'nde açmanın büyük mutluluğu içindeyim. Kaliteyi uygun fiyata alabileceği bir mağazayı Denizli'ye kazandırdığımız için çok mutluyuz. Çarşı mağazası orta kesime hitap etmektedir. Bay, bayan ve çocuk kıyafetlerinin yanında ayakkabı çeşitlerini de bulabilirsiniz. Denizli halkına hayırlı uğurlu olmasını dileriz"...