18 / 04 / 2024

çatalca belediyesi yol çalışmaları

çatalca belediyesi yol çalışmaları

Çatalca Belediyesi'ne bağlı Yol Bakım ve Onarım Ekipleri, kaldırım, yol yapım ve onarım çalışmalarını ara vermeksizin sürdürüyor

Çatalca Çakıl mahallesine yeni yol!

Çatalca Belediyesi tarafından merkez ve mahallelerde çalışmalar devam ediyor. Çakıl Mahallesi camii arkasında Altınbaşak ve Faruk Sokak’ta yol yapım çalışmaları yapıldı.

Çatalca Belediyesi 5 arazi satacak! İstanbul'da arazi arayanlar dikkat!

İstanbul İli Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 5 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 31 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çatalca'da 5 bin 113 metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi yarın! 

Çatalca Belediyesi, İstanbul ili, Çatalca ilçesi, Kabakça Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Çatalca Kabakça Mahallesinde yer alan arsanın fiyatı ve büyüklüğü ne kadar? 

Çatalca Belediyesi 3 arazi satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul İli Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arazilerin alanları 17 bin 170 metrekare ile 32 bin 796 metrekare arasında değişiyor. 

Çatalca'da modern ticaret merkezi inşa ediliyor!

İlçe genelinde yatırımlarına ara vermeyen Çatalca Belediyesi, ticaret merkezi inşaatı için çalışmalarını hızlandırdı. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Çatalca Millet Bahçesi'nde son durum!

Çatalca Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan millet bahçesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner millet bahçesi projesinde son durumu aktardı.

Çatalca'ya 22 derslikli ortaokul inşa ediliyor!

İstanbul Çatalca Belediyesi, Çanakça Mahallesi'nde depremde risk taşıması nedeniyle yıkılan okulun yerine 22 derslikli okul inşa ediyor.

Çatalca'da spor adası için çalışmalar başladı! 

Çatalca Belediyesi ilçeye yeni bir spor kompleksi kazandırmak için çalışmalara başladı. Kompleks içerisinde yüzme havuzu ve çok amaçlı spor salonu yer alacak.

Çatalca'daki 19 kaçak yapı yıkıldı!

Çatalca Belediyesi ekiplerinin çalışmalarının ardından, Hazine arazilerinin üzerinde imara aykırı şekilde inşa edilen 19 kaçak yapı yıkıldı.

Çatalca'daki kaçak yapılar yıkıldı!

Çatalca Belediyesi ekiplerinin çalışmaları sonucunda, 19 kaçak yapının yıkımı gerçekleştirildi.

Çatalca Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 2. Birleşimi Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Başkanlığında gerçekleştirildi. Dün saat 10:30'da Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Çatalca Belediyesi Binkılıç Mahallesi Ek Hizmet Binası yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çatalca Belediyesi, Binkılıç Mahallesi Ek Hizmet Binası'nı yeniliyor.

Çatalca Belediyesi ek hizmet binası açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çatalca Belediyesi, ek hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.

Çatalca Belediyesi Temmuz 2019 toplantısı gerçekleştirildi!

Çatalca Belediyesi 2019 Yılı Temmuz Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı, Çatalca Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı.

çatalca belediyesi yol çalışmaları Haberi

çatalca belediyesi yol çalışmaları


Çatalca Belediyesi mahalleler de asfaltlama yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Araç trafiğinin yoğun olduğu caddelerde araç trafiğinin azaldığı gece saatlerinde de çalışmalarına devam eden Çatalca Belediyesi’ne bağlı ekipler, yürütülen çalışmalar kapsamında, Akalan Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi’nde parke yol çalışması gerçekleştirdi. Gökçeali, Karasu, Kabakça ve İhsaniye Mahallesi Akyol Sokak’ta asfalt kırığı serimi yanı sıra greyder yol çalışmaları yapıldı. Çatalca Belediyesi’nin mahallelerde yürüttüğü yol bakım hizmetleri Atatürk Caddesi kaldırım onarım çalışmaları ve Muratbey Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde asfalt set yapımı, Ferhatpaşa Mahallesi Tahta Köprü Sokak’ta tranşe yama ve asfaltlama işi, Kaleiçi Mahallesi Aslan Sokak’ta asfalt serilmesi ile devam etti.



Çatalca...