25 / 04 / 2024

çatalca sosyal tesisler

çatalca sosyal tesisler

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından hayata geçirilen çok amaçlı "İzzettin Mahallesi Kırım Türkleri Sosyal Tesisleri", hizmete açıldı.

1 Ocak 2019'dan bu yana dolar 5.68 kat, altın 9.16 kat kazandırırken Çatalca'daki tarla 30 kat kazandırdı!

Altın ve dolar rekor üstüne rekor kırarken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 1 Ocak 2019'dan bu yana dolar 5.68 kat, altın 9.16 kat kazandırırken Çatalca'daki tarla 30 kat kazandırdığını açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Avcılar Belediyesi'ne ait sosyal tesis alanları 65 bin TL’ye kiraya veriliyor! 17 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Avcılar Belediye Başkanlığından Kiralama İlanı duyurusu geldi. Belediyeye ait sosyal tesisler 17 Şubat 2023’te ihale edilerek kiraya verilecek.

TOKİ İstanbul Çatalca kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği TOKİ sosyal konut projesinde kura çekilişleri aralık ayında da tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul'da Tuzla ilçesinde başlayan TOKİ kura çekimleri sonrasında şimdi herkes Çatalca kura çekilişinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. İşte bütün de

10 soruda TOKİ İstanbul Çatalca 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Çatalca Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da da 50.000 konut yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Çatalca Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

İstanbul Çatalca'da 660 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler dikkat! 

SGK Kurtköy Sosyal Güvenlik Merkezi, İstanbul ili, Çatalca ilçesi, Kabakça Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı 660 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Samsun'daki sosyal tesisler için yıkım kararı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Batı Park alanındaki sosyal tesislerin yıkılacağını söyledi. Söz konusu karar Samsunspor taraftarının tepkisini çekti.

Kamuya ait sosyal tesisler için yeni tarife belli oldu!

2021 yılı için kamuya ait sosyal tesisleri kullanmak isteyenlerin ödemesi gereken asgari bedeller belli oldu.

Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisleri 2022'de teslim!

“Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisler inşaatı” Mustafa Ekşi-İlkyapı İnşaat ortaklığında yapılacak... 

Hakkari'de sosyal hayatın geliştirilmesi için yeni tesisler kuruluyor!

İçişleri Bakanlığı'nca görevlendirilen Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların artırılması için Gola Züryan Göletini ıslah ederek etrafında bisiklet ve yürüyüş yolu, kafe ve dinlenme alanın yer alacağı sosyal tesis kuracak.

Çatalca Millet Bahçesi ihalesi 8 Haziran'da!

İstanbul İli, Çatalca İlçesi, Ferhatpaşa Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar ve İzzettin Mahallesi, İzzettin Köyü' nde 1 Adet Tribün Yapısı İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Askeri gazino ve değerli sosyal tesisler özel şirketlere mi kiralanacak?

Askeri gazino, vardiya yatakhaneleri ve değerli sosyal tesisler özel şirketlere mi kiralanacak?

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesisler!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, ilçeye yeni sosyal tesisler inşa ediyor.

Çatalca KİPTAŞ Konutları'nda yardımlaşma derneği kuruldu!

Çatalca KİPTAŞ Konutları Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği Ağustos ayında kuruldu. 

çatalca sosyal tesisler Haberi

çatalca sosyal tesisler

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, eskiden köy statüsünde olan şimdiki mahallelerin ihtiyacı olan park, okul, cami, sosyal tesis gibi birçok ihtiyacını karşılamak hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ve mahallelerin eksiklerini giderme yolunda emin adımlarla ilerleyen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın İzzettin Mahallesine kazandırdığı çok amaçlı  “Sosyal Tesis” yapılan törenle hizmete açıldı.

500 metrekare Kapalı Alanlı Sosyal Tesis Hizmete Girdi

İzzettin Mahallesi sakinlerinin düğün, kına gibi özel gün kutlamalarını yapacakları bir alan istemeleri üzerine, sosyal tesis inşa etme sözü veren Başkan Kara, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini mahalleye yönlendirerek mahallelilerin ve bölge halkının yararlanabileceği çok amaçlı bir sosyal tesisi kısa bir zamanda tamamlattı.


Sosyal Tesisin açılış törenine; Devlet Eski Bakanı Erdoğan Toprak, Çatalca Belediye Başkan Vekili...