24 / 04 / 2024

Cate Blanchett kulübe

Cate Blanchett kulübe

50 yaşındaki Avustralyalı oyuncu Cate Blanchett, Güney Pasifik’te yer alan Efate Adası’ndaki ‘Matanara’ adını verdiği küçük kulübe ve arsasını 3 milyon dolara (yaklaşık 17 milyon TL) satıyor...

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

Tüm dünyayı tedirgin eden rapor: Tam 263 milyon kişi risk altında

Oxfam'ın yayınladığı rapora göre Kovid-19 salgını ile birlikte milyarderler kulübe 573 isim katılırken, tam 263 milyon kişi açlık riskiyle karşı karşıya.

Beşiktaş'ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

Futbol kulüpleri de kripto para atılımları yapıyor. Beşiktaş’ın da bu yönde çalışmaları olduğu biliniyor. Spor kulüpleri token piyasasına girerken, şirketlerin de dikkatini çekiyor. Beşiktaş, kripto para platformu Rain ile 2 yıllık göğüs reklamı konusunda anlaşmaya vardı.

Cate Blanchett 2.5 milyon sterline köy evi aldı!

Oynadığı filmlerle dikkat çeken Oscar ödüllü oyuncu Cate Blanchett, 2.5 milyon sterline köy evi aldı...

Beşiktaş, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı!

2020-2021 yılında şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş Kulübü, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı.

Beşiktaş'ta kripto para davası!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği, satışa sunulan coinleri spor kulübüne aitmiş gibi satan bjk-coincom sitesi hakkında dava açtı. 

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya tesisleri açıklaması!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Serpil Yılmaz bugünkü köşesinde Galatasaray'ın başkanlık seçimini ve kulübe ait gayrimenkullerdeki son durumu kaleme aldı.

Fenerbahçe’den 40 milyon TL’lik satış!

Aziz Yıldırım döneminde kulübe kazandırılan 8 villa ve 1 lüks dairenin üzerindeki temlikler, Medicana Grubu'nca kaldırıldı. Emlak satışıyla birlikte kasaya yaklaşık 40 milyon TL sıcak para girdi.

Spor kulüpleri stat kiralarının yüzde 18,6'sını ödedi!

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un güncel borçları açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na karşı olan maddi yükümlülüklerini yerine getirmeyen kulüpler kira borçlarının sadece yüzde 18.6’sını ödedi. 

Kent hayatını bırakıp Uludağ'dan arazi aldılar!

Bursa'daki işlerini bırakıp Uludağ'ın güney eteklerindeki arazilerine ahşap ev yaparak buraya yerleşen Tekin çifti, arazilerine 4 de kulübe yaparak hayatlarına devam ediyor.

Kelly Brook'un 1 milyon sterlinlik 'kulübe' evi!

Kelly Brook, karantina sürecini "kulübe" diye tanımlanan 1 milyon sterlinlik değerindeki evinde geçiriyor...

Kastamonu'da öğrenciler üşümesin diye kulübe yaptı!

Kastamonu'nun Azdavay ilçesine bağlı Sada köyünde yaşayan Halil Demir, taşımalı sistemle okula giden çocukların üşümemesi için yol kenarına yaptığı kulübede soba yakarak, bekleyen çocukların ısınmasını sağlıyor...

Cate Blanchett kulübe Haberi

Cate Blanchett kulübe

İki kez Oskar, üç kez BAFTA ve üç kez Altın Küre kazanmış Avustralyalı aktris Cate Blanchett, Güney Pasifik’te yer alan Efate Adası’ndaki Matanara adını verdiği küçük kulübe ve arsasını satılışa çıkardı.

Milliyet'te yer alan habere göre; 50 yaşındaki oyuncu Cate Blanchett, 3 milyon dolar (yaklaşık 17 milyon TL) istediği bölge için ‘doğayla tam olarak ahenk içinde’ ifadelerini kullandı.

Cate Blanchett'in eşi Andrew Upton ile 2011 yılında aldıkları kulübede, dört yatak odası, iki banyo, mutfak, yemek odası ve salon...