28 / 03 / 2024

Caterpillar iş makinaları ditrübütörlüğünü yapan şirketler

Caterpillar iş makinaları ditrübütörlüğünü yapan şirketler

Borusan Makina 'nın Rusya'nın uzak doğu bölgelerinde Caterpillar iş makinalarının distribütörlüğünü yapan üç şirketi satın aldı. Borusan cirosunu dolar bazında yüzde 5, faaliyet kârını yüzde 10 artırmayı planlıyor.

Yakusan İş Makinaları Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakusan İş Makinaları Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Yırlayıcı tarafından kuruldu.

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanifi Koç tarafından kuruldu.

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Ağırtaş tarafından kuruldu.

Gençce Polyester Kimya Metal İnşaat Ve İş Makinaları Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençce Polyester Kimya Metal İnşaat Ve İş Makinaları Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Geçce tarafından kuruldu.

Em Ay İş Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Em Ay İş Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Kuyucu tarafından kuruldu.

Çavdarlar İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çavdarlar İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuri Çavdar tarafından kuruldu.

Salta İş Makinaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salta İş Makinaları Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hazal Bilgin tarafından kuruldu.

Flankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Yetişen tarafından kuruldu.

Bevankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bevankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Necat Kayhan tarafından kuruldu.

Defans Gayrimenkul İş Makinaları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Defans Gayrimenkul İş Makinaları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Dengizmen tarafından kuruldu.

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu! 

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yağar tarafından kuruldu.

 Philips saç kurutma makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Philips'in teknolojik donanımla ve güvenlikle ürettiği saç kurutma makinaları fiyatları merak ediliyor.  Peki Philips saç kurutma makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Promax Hafriyat İş Makinaları İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promax Hafriyat İş Makinaları İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Çelik tarafından kuruldu.

Caterpillar iş makinaları ditrübütörlüğünü yapan şirketler Haberi

Caterpillar iş makinaları ditrübütörlüğünü yapan şirketler

Borusan Holding, bu yıl konsolide cirosunu dolar bazında yüzde 5, faaliyet kârını yüzde 10 artırmayı, yatırımları ise 417 milyon dolara yükseltmeyi hedefliyor. 


Borusan Holding'in düzenlediği basın toplantısı öncesinde dağıtılan bültene göre, grubun 2014 yılı konsolide cirosu 4.5 milyar dolar, faaliyet kârı 328 milyon dolar olarak gerçekleşti. Grubun geçen yılki yatırımları ise 322 milyon dolar oldu. Bültende Borusan Holding CEO'su Agâh Uğur, grubun beş yıllık stratejik hedefinin en az 6.5 milyar dolar ciroya ulaşmak olduğunu ve 2019 yılı sonuna kadar 2 milyar dolar yatırım yapmayı öngördüklerini belirtti. Toplantı öncesinde Borusan Yatırım BRYAT tarafından KAP'a yapılan açıklamada Borusan Makina'nın Rusya'nın uzak doğu bölgelerinde Caterpillar iş makinalarının distribütörlüğünü yapan üç şirketi satın aldığı belirtildi.  Borusan Yatırım'ın KAP'a yaptığı açıklamada satın alınan Amur Machinery,...