25 / 04 / 2024

Cathay Group Altın Emlak

Cathay Group Altın Emlak

Cathay Group, Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul projelerin satış ve pazarlama süreçlerinde sektörde 20'nci yılını geride bırakan Altın Emlak ile iş birliği yapıyor...

Altın Fırsat Group İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Altın Fırsat Group İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta Darwish Alzalma tarafından kuruldu.

Excellence Group Gayrimenkul Dekorasyon Altın Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Excellence Group Gayrimenkul Dekorasyon Altın Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Saleem Cumali tarafından kuruldu.

Altın Yay Group İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Yay Group İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdul Hadı Rahmanı, Ikramuddın Nızamuddın ve Seyfeddin Burhan tarafından kuruldu.

Cathay Group, Altın Emlak ile iş birliği yapıyor!

Cathay Group, Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul projelerin satış ve pazarlama süreçlerinde sektörde 20'nci yılını geride bırakan Altın Emlak ile iş birliği yapıyor...

Ankaralı Gordion'dan İzmir'e Altın Orman!

Rotasını İzmir'e çeviren Ankara merkezli Gürtaş İnşaat/Gordion Group, 600 milyon liralık yatırımla Bornova Altındağ'a 'Altın Orman' kuruyor...

Altın Ok Group İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Altın Ok Group İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohaed Elmoıty ve Mohamed Almoıty ortaklığında kuruldu. 

Ayaz Group Turizm İnşaat Sağlık Altın Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayaz Group Turizm İnşaat Sağlık Altın Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mücait Ayaz tarafından kuruldu. 

Cathay Group- Retaj Group İşbirliği basın daveti bugün!

Dünyanın önemli otel yatırımcılarından Katar Kraliyet Ailesi’ne bağlı Retaj Group ile Cathay Group iştiraki Nivo Ataköy, Feriye Restoran’da düzenlenecek imza töreni ve basın toplantısıyla işbirliği anlaşması yapacak. 

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu!

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu.  Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group yeni genel müdürünü seçti.

Cathay Group’un, İstanbul’daki Nivo projeleri dünyaya ulaşıyor!

Cathay Group’un yıldız projeleri olarak gösterilen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy dünyayla buluşuyor. Ekip, Brezilya’dan ABD’ye, Almanya’dan Katar’a temaslarını da sürdürüyor...

Altın Group Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Group Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Mohamed Bankaslı ve Ahmad Jalab ortaklığında Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Cathay Group Ataköy projesi geliyor!

Cathay Group ve Suudi Arabistanlı Neba şirketi ortaklığında hayata geçirilecek olan Nivo İstanbul'da çalışmalar tam gaz sürüyor. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, gelecek ay Ataköy projesinin lansmanını yapacaklarını söyledi.

Cevahir Group Altın ve Kıymetli Madenler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cevahir Group Altın ve Kıymetli Madenler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Talar Jabar Hassan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Fatih'te kuruldu.

Cathay Group Altın Emlak Haberi

Cathay Group Altın Emlak

Altın Emlak, Türkiye'de faaliyet gösteren özel yetkili işletmelerle İstanbul’da buluştu. 

Genel Müdür Mustafa Hakan Özelmacıklı, taşınmaz ticareti yönetmeliğine en hazır emlak firması olarak temsilcilerinin eğitimlerine önem verdiklerini söyledi. Özelmacıklı, "Yetki belgesi ve yeterlilik belgesine ilişkin süreçler özel yetkili işletmelerimiz için büyük önem taşıyor. 5 Aralık öncesinde tüm emlak işletmelerimizin yönetmeliğin ilke ve kurallarına uygun olarak hazır olmalarını çok önemsiyoruz. Bu toplantıda da temsilcilerimizi tüm süreçler ve aşamalar hakkında detaylı olarak bilgilendirdik" diye konuştu.

Cathay Group İle İşbirliği 

Cathay Group Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özcan, Altın Emlak ile Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul projelerin satış ve pazarlama süreçlerinde iş birliği yapacaklarını ifade etti. Toplantıda aynı grubun yurt dışı iş geliştirme yöneticisi Burak Demirel de Türkiye vatandaşlık programının dünyadaki diğer vatandaşlık ve oturum programlarıyla...