26 / 04 / 2024

çatıder başkanı

çatıder başkanı

ÇATIDER'de 2017-2018 döneminde görev yapacak yeni Yönetim Kurulu Üyeleri seçildi. ÇATIDER'in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu oldu.

Yalıtım ile faturalar yarıya düşecek!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M.Nazım Yavuz, enerji verimliliği konusunda son yıllarda önemli adımlar atıldığını belirterek, ÇATIDER’in bu konuda toplumsal bilinci artmasına katkı sağladığını açıkladı...

Nazım Yavuz: Çatılarımızı dayanıklı hale getirmeliyiz!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı M. Nazım Yavuz, hava sıcaklıklarının hızla düşmesiyle yurt genelinde etkili olmaya başlayan fırtınaların her yıl çok sayıda çatının uçmasına neden olduğunu söyledi...

Nazım Yavuz: Isınmak için harcanan enerji çatılardan uçup gidiyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (ÇATIDER) yaptığı araştırmaya göre; geçtiğimiz 10 yılda yalıtımsız ve hatalı çatıların ülke ekonomisine verdiği zarar 23 milyar TL’nin üzerinde....

Dikkat, eski çatılar tehlike yaratabilir!

Çatı Sanayi ve İşadamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Yavuz, "Türkiye'de yaklaşık 9 milyon bina stoğu bulunuyor. Bu 9 milyon binanın çatılarının önemli bir bölümünün ömrünü tamamlamış olması yüzünden tehlike yaratabilir dedi."

AYİDER Başkanı'ndan faiz indirimi açıklaması: Kentsel dönüşümü destekleyecek karar oldu!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Hakan Şişik, faiz indirimiyle binaların depremle birlikte iklim krizine karşı da dayanıklı olacağını açıkladı.

'Yetki belgesi olmayanlar sitelerde cirit atıyor' diyen ATEM Başkanı isyan etti! Konut piyasasında ciddi sorunlar var!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, geçtiğimiz hafta sarı ilan portalı ile yapılan görüşmenin detaylarını paylaşan ATEM Başkanı Hakan Akçam, bu konudan önce çözülmesi gereken daha acil sorunların olduğunu ifade etti.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

Ekrem İmamoğlu'nun hedefindeki TOKİ Başkanı Ömer Bulut ucuz konutun formülünü açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önce iftira atıp sonra canlı yayına bağlanmasını istemediği TOKİ Başkanı Ömer Bulut, İstanbul için çözüm önerilerini açıkladı. İşte o öneriler...

Konut almak isteyenler dikkat! AYİDER Başkanı uyardı: İnşaat firmalarından YeS-Tr belgesi talep edin!

AYİDER Başkanı Hakan Şişik, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı’nın yurt dışındaki gibi binanın enerji verimliliğini gösteren ‘YeS-Tr (Yeşil Bina Sertifikası’ isimli bir sertifikası'nın konut almak isteyenler tarafından inşaat firmasından bu belgeyi talep etmelerini söyledi.

Türk Lirası'ndan sıfır atılacak mı? Merkez Bankası Başkanı ilk kez açıkladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda verdiği sunum sonrasında milletvekillerinin sorularını yanıtladı.

KAGİDER Başkanı Bezircioğlu: ‘Kadınların iş gücüne katılım oranı OECD ortalamasının çok altında!’

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranlarının OECD ortalamasının çok altında kaldığını ifade etti. Bezircioğlu, son 10 senede yüksek nitelikli işlerde istihdamın düştüğünü, düşük nitelikli işlerde ise istihdamın arttığını belirtti.

DEGÜDER Başkanı Türkkan’dan korkutan açıklama! ‘Olası İstanbul depreminden 3,5-4 milyon insan etkilenebilir!’

DEGÜDER Başkanı Sinan Türkkan, olası İstanbul depremiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Türkkan, “Olası İstanbul depreminden 3,5-4 milyon insan etkilenebilir!” dedi.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

TOKİ Başkanı'ndan son dakika açıklamaları

TOKİ sosyal konut ve arsa projesinde hem konuta hem arsaya başvurulabilir mi? Sonuç nasıl belirlenir? Şimdiye kadar kaç kişi başvurdu? Başvurular ne zaman sona erecek? Konut üretimleri başladı mı? Kura çekimi ne zaman? Temeller ne zaman atılacak? TOKİ Başkanı merak edilen soruları yanıtladı...

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Türkiye'deki kripto para yatırımcılarını çok yakından ilgilendiren gelişme! BDDK Başkanı resmen açıkladı

Kripto paradaki deprem devam ediyor. Türkiye’de ise kripto parada yeni yasal düzenlemeler için adımlar atılıyor. BDDK Başkanı konu ile ilgili yeni açıklamada bulundu. İşte detaylar…

Kayseri Oruçreis kentsel dönüşüm için imzalar atılmaya başladı!

Kayseri Oruçreis Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, arasında imzalar atılmaya başladı. 

çatıder başkanı Haberi

çatıder başkanı

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) 8. Olağan Genel Kurulu'nda 2017-2018 döneminde görev yapacak yeni Yönetim Kurulu Üyeleri seçildi. ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine, Arimeks Genel Müdürü Adil Baştanoğlu oy birliğiyle seçildi. 2007-2011 yılları arasında 3. ve 4. dönem ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Baştanoğlu, çatı sektörünün 2017 yılında da büyümeyi sürdüreceğine inandıklarını söyledi.


ÇATIDER Genel Merkezi’nde yapılan 8. Olağan Genel Kurulu’nda Panelsan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Maşlak, Işıklar Kiremit Pazarlama Genel Müdürü Özgür Uzeltürk ve Mardav Yalıtım Yönetim Kurulu Üyesi Alper Doğruer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerine seçildi. Atila Gürses, Daniş Navaro, Lebriz Akdeniz, M. Nazım Yavuz, Orkun Ürkmez, Yaşar Şenal ve Levent Çeki ise Yönetim Kurulu Üyesi seçildi.

“Çatı sektörü, büyümesini sürdürecek”

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine...