28 / 03 / 2024

ÇATIDER hedefleri

ÇATIDER hedefleri

Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), 3 – 4 Nisan 2014 tarihlerinde “7. Ulusal Çatı & Cephe Sempozyumu”nu düzenledi. Sempozyumda, sektördeki inovatif gelişmeler ve çalışmalar ele alındı.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri

Türkiye'nin ekonomide 2023 hedefleri Türkiye ihracatının üçte ikisinden fazlasını gerçekleştiren 10 sektörün temsilcileri tarafından değerlendirildi. Peki Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri...

Çatı sektörü 2019'da iyileştirme projeleriyle büyümeyi hedefliyor!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, "Yeni Ekonomi Programı’nın genel ve sayısal hedefleri, inşaat sektöründe de yavaşlama olacağını gösteriyor. Sektör ağırlıklı olarak 2019 yılında iyileştirme ve renovasyon çalışmaları ile ön plana çıkacak"

Güçlü siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Türk insanının dinamizmi, iş dünyasının yatırım iştahı ve güçlü bir siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek." dedi. 

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı!

‘’Coldwell Banker Uluslararası Broker Kampı-Blue Camp’’te, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası olan ve 2 yıl önce girdiği Türkiye pazarında hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı.

Kılıçoğlu Kiremit'in 2016 hedefleri anlatıldı!

Kiremit ve çatı teknolojilerinde Türkiye'nin referans markası Kılıçoğlu, geçtiğimiz günlerde farklı bölgelerden katılımcı 250 bayisini Antalya Rui Belek Hotel'de, 2016 hedefleri doğrultusunda kurumsal stratejisini ve yol haritasını bayileri ile paylaştı.

İnşaat Sektörünün 2015 yılı hedefleri belirleniyor!

Ekonominin lokomotif sektörü inşaat-emlak için 2015 yılının hedefleri, istihdam, finans, sigortacılık hizmetleri ve yapı malzemelerinden dekorasyona çok geniş bir alandaki tüm dinamikler için oldukça önemli.

AB zirvesinde belirlenen enerji hedefleri iddialı değil!

AB zirvesinde belirlenen enerji hedefleri iddialı değil. Alman Ekonomik Araştırma Enstitüsü Profesörü Kemfert, "Zirvede alınan kararlar yeterince iddialı değil ve üye ülkeler açısından bağlayıcılığı bulunmuyor" dedi.

Nazım Yavuz: Atıl durumda bulunan çatılar kullanıma açılmalı!

Her yıl Ekim ayının ilk pazartesi günü kutlanan Dünya Konut Günü nedeniyle açıklama yapan ÇATIDER Başkanı M.Nazım Yavuz, inşaat sektöründe son yıllarda yaşanan hareketliliğe rağmen konut açığı sorunun devam ettiğini belirtti

Nazım Yavuz: Konut açığının çaresi çatı arasında saklı!

Her yıl Ekim ayının ilk pazartesi günü kutlanan Dünya Konut Günü nedeniyle açıklama yapan ÇATIDER Başkanı M.Nazım Yavuz, inşaat sektöründe son yıllarda yaşanan hareketliliğe rağmen konut açığı sorunun devam ettiğini belirtti.

Nazım Yavuz: Konut açığı için atıl durumdaki çatılar kullanıma açılmalı!

ÇATIDER Başkanı M.Nazım Yavuz, inşaat sektöründe son yıllarda yaşanan hareketliliğe rağmen konut açığı sorunun devam ettiğini belirterek, atıl durumda bulunan çatıların kullanıma açılmasıyla her binada konut sayısının artacağını söyledi.

Mehmet Şimşek: Mali hedeflerimizi tam olarak tutturacağız!

Maliye Bakanı Şimşek, bu yıl 2 seçime, Suriye’den mültecilerin akınına, coğrafi gerilimlere ve bunun büyüme üzerindeki sonuçlarına rağmen beklenenin altındaki ekonomik büyümeye rağmen mali hedefleri tutturacaklarını belirtti.

ÇATIDER hedefleri Haberi

ÇATIDER hedefleri

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, inşaat sektöründeki hızlı gelişmeler ve yeni yasal düzenlemelerle ivme kazanan çatı sektörünün 3 milyar dolar büyüklüğe ulaştığını belirterek, “Son dönemde yaşanan ekonomik zorluklara rağmen, sektörümüzün büyümesini sürdüreceğine inanıyoruz” dedi.

Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Yerleşkesi’nde düzenlenen 7. Ulusal Çatı & Cephe Sempozyumu’nun çok verimli geçtiğini belirten ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, hızla büyüyen çatı sektörünün gelişmesine katkıda bulunmayı ve çatı konusunda toplumsal bilincin artmasını temel öncelik olarak gördüklerini belirterek şunları söyledi:

 “Sempozyumda bugüne kadar yapılmış bilimsel ve teknik araştırma ile geliştirme-uygulama çalışmalarının yanı sıra çatı ve cephe sistemlerinin tasarım, yapım, kullanım, bakım, onarım ve dönüştürme süreçlerinde yer alan konsept, malzeme ve teknoloji alanlarındaki gelişmeleri ele aldık. Türkiye’de çatı ve cephe sistemleriyle ilgili süreçlerde...