09 / 05 / 2024

cavit kılbey

cavit kılbey

İstanbul'un ilk yerli pizza üretici Pizza Bulls, Çin'de şubeler açmayı hedefliyor...

Biz Perakende Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Biz Perakende Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Miraç Baz, Cavit Ortaç Özortaç ve Mert Durdağ ortaklığında kuruldu.

Cavit Arı'dan Kaş'taki Kaymakamlık lojmanının villayla takasına tepki!

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Kaş ilçesindeki usulsüz lojman takası ile satın alınan 2 adet villanın satışa sunulmasına tepki gösterdi. Arı, “Villaların satılması değil, lojman arazisinin geriye alınması gerekir” dedi.

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

Beysan 2020 İnşaat Metal Plastik Havalandırma Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beysan 2020 İnşaat Metal Plastik Havalandırma Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Kün tarafından kuruldu.

Cavit Çağlar 837.5 milyon dolarlık TMSF borcunu ödedi!

TMSF’ye olan borçlarını kapatmasıyla gündeme gelen Çağlar Grup Başkanı Cavit Çağlar, “20 yıldır sırtımda 100 kiloluk yükle geziyordum. Borçlarımı ödediğim için nasıl hafifledim, nasıl mutluyum'' diye konuştu. 

Kılıç Organizasyon Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Organizasyon Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Kılıç tarafından kuruldu. 

Alyansha Zemin Jeoloji Yapı Mühendislik Mimarlık Makine Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alyansha Zemin Jeoloji Yapı Mühendislik Mimarlık Makine Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Kaplan tarafından kuruldu. 

Gülbey Mimarlık İnşaat Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülbey Mimarlık İnşaat Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Gülbey tarafından kuruldu. 

2311 Mimarlık Mühendislik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2311 Mimarlık Mühendislik Turizm Ticaret Limited Şirketi Selmi Pınar Gülbey tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cavit Çağlar, Bursa Çekirge’de otel açıyor!

Eski Devlet Bakanı Cavit Çağlar, Bursa Çekirge’de inşa ettiği otelle turizme dönüyor. Otelin sağlık merkezini Prof. Dr. Osman Müftüoğlu yönetecek.

Cavit Çağlar termal otelle turizme dönüyor!

Eski Devlet Bakanı Cavit Çağlar, Bursa Çekirge’de inşa ettiği otelle turizme dönüyor. 140 odalı otelin sağlık merkezini Prof. Dr. Osman Müftüoğlu yönetecek. İşte projenin ayrıntıları...

Cavit Öztürk: Erenleri yeniden inşa ediyoruz!

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk: "Erenler Belediyesi olarak 6306 sayılı kanuna göre Türkiye’nin en büyük dönüşümünü gerçekleştiriyor, Erenleri yeniden inşa ediyoruz. " dedi.

Bursa'nın Küpçüler Mahallesine yeni okul inşa edilecek!

Erenler Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Cavit Öztürk başkanlığında toplandı. Cavit Öztürk toplantıda Küpçüler Mahallesinde Bodrum + Zemin + 2 kat ve 32 derslikli okul yapılacağının müjdesini verdi.

cavit kılbey Haberi

cavit kılbey
Cavit Kılbey tarafından açılan Pizzabulls, İstanbul'un ilk yerli pizzacısı olma özelliği taşıyor. Türkiye'de 24 şube ile faaliyet gösteren firma, yeni yatırımlara hazırlanıyor. Pizza Bulls Çin'de şube açmayı...