16 / 04 / 2024

çavuşoğlu ütopya ulaşım kroki

çavuşoğlu ütopya ulaşım kroki

Kartal'da bulunan Ütopya Evleri'nde dairelerin fiyatları 195 bin TL'den başlıyor. Peşin ödemelerde yüzde 7'ye varan indirim uygulanıyor...

Çavuşoğlu Yemenler'den 72 ay eşit taksit fırsatı!

Çavuşoğlu Yemenler konut almak isteyenlere özel KAFİ sistemiyle yılın son günlerinde benzersiz ödeme alternatifleri sunuyor. Kampanya kapsamında 72 aya varan eşit taksit imkanıyla konut sahibi olmak mümkün.

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Çavuşoğlu Yemenler Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşin 72 ay vade fırsatı!

Çavuşoğlu Yemeler Yapı imzasıyla Pendik Orhangazi Mahallesi'nde yükselen Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşinat 72 vade farksız ödeme koşullarıyla satışlar devam ediyor.

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hizbullah Çelik ve Muhammed Muhammed ortaklığında kuruldu.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

65 yaş üstüne şok karar: O illerde ücretsiz ulaşım yapamayacak! Karar Türkiye genelinde uygulanacak mı?

65 yaş üstü toplu taşıma konusu gündemde büyük yankı uyandırdı. Bu kapsamda binlerce kişi 65 yaş üstüne toplu taşıma ücretli mi olduğunu sorguluyor. Peki, hangi illerde 65 yaş üstüne toplu ulaşım ücretli oldu? İşte detaylar...

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhyeddin Sadık Saraçoğlu tarafından kuruldu.

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu: ‘Stratejimiz tüm unsurlarıyla uygulanmaya devam edecek’

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu Merkez Bankası’nın adımlarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Kavcıoğlu, “Merkez Bankası, fiyat istikrarının kalıcı ve sürdürülebilir bir biçimse kurumsallaşması için Liralaşma Stratejisi’ni tüm öğeleriyle beraber uygulamaya devam edecek” dedi

Bakan Çavuşoğlu duyurdu! Bu şehirlerde yaşayan memura kira desteği müjdesi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’ndan memurlara kira desteğinde bulunacağını açıkladı! İşte detaylar!

Kartal Çavuşoğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Kartal ilçesi, Çavuşoğlu Mahallesi, 5762 ada, 407 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alp Çavuşoğlu tarafından kuruldu. 

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de Candan Özağdaş tarafından kuruldu.

Kartal Çavuşoğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Kartal ilçesi, Çavuşoğlu Mahallesi, 655 ada, 9 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

çavuşoğlu ütopya ulaşım kroki Haberi

çavuşoğlu ütopya ulaşım kroki


Kartal'da 5 bin 500 metrekarelik alanda Çavuşoğlu İnşaat'ın hayata geçirdiği Çavuşoğlu Ütopya Evleri 92 daireden meydana geliyor. Ütopya Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. Daireler hemen teslim durumunda.


Ütopya Evleri Kartal'da konut fiyatları;



74 metrekare 1+1 daireler 195 bin TL'den,

111 metrekare 2+1 daireler 265 bin TL'den,

150 metrekare 3+1 daireler 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Çavuşoğlu Ütopya Evleri'nde çocuk parkı, basketbol sahası, tenis kortu, geniş yürüme alanları, fitness merkezi gibi sosyal alanlar bulunuyor.



Ütopya Evleri Kartal'da yüzde 50 peşinat ödemesinden sonra, kalan ödeme 20 aya kadar bölünüyor. Peşin ödemelerde ise yüzde 7'ye varan indirim uygulanıyor.


Çavuşoğlu Ütopya Evleri Kartal ulaşım kroki:


0216 671 10 16

http://www.cavusogluutopya.com/


Gülcihan...