26 / 04 / 2024

Çay Deresi rekreasyon projesi

Çay Deresi rekreasyon projesi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yıldız projelerinden olan Çay Deresi Rekreasyon Alanı Projesi, uluslararası fuar organizasyonunda “Yıldız Proje” kategorisinde ödüle layık görüldü. Ödül, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni sevindirdi.

Osmaniye'de, Karaçay Deresi ve çevresi cazibe merkezi oluyor!

Osmaniye'de, Karaçay Deresi ve çevresinde gerçekleştirilecek düzenleme ile oluşturulacak yürüyüş yolları, piknik ve sandal turu alanları, bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek.

Boğaçayı projesi Antalya'nın yeni yaşam alanı oluyor!

Türkiye’nin en büyük projelerinden Boğaçayı Projesi ilk etabı kapsamında muhteşem bir rekreasyon çalışması yapılıyor.

Boğaçayı projesi Antalya'nın yeni çekim merkezi olacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Boğaçayı Projesi ilk etabı kapsamında muhteşem bir rekreasyon çalışması yapıyor.

Diyarbakır Kırklar Dağı'nda rekreasyon projesi!

Diyarbakır Kırklar Dağı'ndaki 33 hektarlık alanda yürütülen rekreasyon projesi hızla devam ediyor. Projenin gelecek ay tamamlanması bekleniyor.

Balıkesir'e 175 milyon liralık 31 tesis!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Balıkesir'de Çay Deresi Rekreasyon Alanı'nda düzenlenen 31 tesisin temel atma törenine katıldı.

Konya Bostandere Taşkın Koruma ihalesi yapıldı!

DSİ tarafından Bostandere Mahallesi ve Akçay Deresi 2. Kısım Taşkın Koruma ihalesi yapıldı. Bostandere Taşkın Koruma ihalesi tamamlandığı zaman yerleşim alanları ve ekili alanlar taşkınlardan korunmuş olacak.

Avlu Balıkesir Mayıs'ta açılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Çay Deresi Rekreasyon Alanı Projesi kapsamında yapımı tamamlanan ve mayıs ayında açılması planlanan ‘Avlu Balıkesir’in lansman ile proje tanıtımı yapıldı.

Balıkesir Çay Deresi Rekreasyon Projesi'nin ilk etabında geri sayım başladı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Edip Uğur'un '10'un Farkı 10'un Yıldızı' projelerinden biri olan Çay Deresi Rekreasyon Alanı ile kentin çehresinin değişmesi hedeflendi.

Balıkesir Çay Deresi Rekreasyon Projesi gün sayıyor!

Şehrin yeni yaşam alanı olan çok önemli bir proje olarak nitelendirildiği Çay Deresi Rekreasyon projesinin halkla buluşması için heyecanlandıklarını belirten Başkan Uğur, "Bu projeyle şehir rahat bir nefes alacak." dedi.

Panayır Deresi Bursa'ya prestij katacak!

Tramvay hattı ile İstanbul Caddesi’nin çehresini tamamen değiştirmeye hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, Panayır Deresi ıslah ve rekreasyon projesiyle de Bursa’nın İstanbul girişine prestij katacak.

Bolu'da 47 hektarlık alana yaşam merkezi inşa edilecek!

Bolu Belediyesi, "Kuruçay Deresi Islah Projesi ve Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" ile Aşağısoku ve Çıkınlar Mahallesi'nin sınırları içerisinde 47 hektarlık bir alanda yaşam merkezi inşa ediyor.

Balıkesir Toplu Konut'tan 110 milyonluk proje!

Çay Deresi Rekreasyon Alanı karşısında yer alan ve çoğu metruk yapılardan oluşan alanın kent yaşamına kazandırılması için Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut (BALTOK) A.Ş. tarafından hazırlanan proje hak sahiplerine tanıtıldı.

Balıkesir Çay Deresi Rekreasyon Alanı açıldı!

Balıkesir’i ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 543 milyon TL değerindeki tesislerin temel atma ve açılış programına katıldı.

Çay Deresi rekreasyon projesi Haberi

Çay Deresi rekreasyon projesi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yıldız projelerinden olan Çay Deresi Rekreasyon Alanı Projesi, uluslararası fuar organizasyonunda “Yıldız Proje” kategorisinde ödüle layık görüldü.


Tureks firmasının her yıl üç gün süre ile düzenlediği Atrax 2015 4. Uluslararası Eğlence - Etkinlik, Park - Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı 3 - 5 Aralık tarihlerinde İstanbul’da düzenlendi. 


Yeşilköy’deki İstanbul Expo Center’da düzenlenen uluslararası boyutta eğlence sektörünü İstanbul’da buluşturan tek fuar olan Atrax 2015 4. Uluslararası Eğlence - Etkinlik, Park - Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı’nda bu yıl ki Shining Star Awards ödül töreninde jüri, “En İyi Rekreasyon Alanı” dalında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çay Deresi Rekreasyon Projesi’ni kentsel yaşam kalitesini yükseltecek, marka bir kent yaratılması vizyonuyla ödüle layık gördü. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen fuardaki ödül törenine Büyükşehir Belediye Başkanı...