10 / 05 / 2024

çay ocağı toki

çay ocağı toki

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı İstanbul Esenler İkitelli mevkine konut ve 144 adet dükkan ile ada içi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatı işlerini ihaleye çıkardı.

TÜRKŞEKER'den kiralık iş yeri!

Kazım Taşkent Eskişehir Şeker Fabrikası Müdürlüğü, fabrika binası içerisinde yer alan çay ocağını kiraya verecek. İşte detaylar...

Temmuz ayında TOKİ'den yeni jest geldi: Hemen teslim 182 adet konut 25 peşinat ile 120 ay vade fırsatıyla satışa çıkıyor

TOKİ 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını duyurdu. Hemen teslim edilecek dairelerde yüzde 25 peşinat ile 120 ay vade fırsatı sağlanıyor. İşte detaylar...

Erzincan Çayırlı TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Erzincan Çayırlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Erzincan Çayırlı ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Erzincan Çayırlı ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Erzincan Çayırlısosyal konut projesi... 

840 bin küçük esnafa vergi istisnasının ayrıntıları belli oldu

Basit usule tabi olan berber, kuaför, tesisatçı, tuhafiyeci, marangoz, kaportacı, lastikçi, tornacı, çay ocağı işleticisi, bakkal, terzi, tamirci, taksici, dolmuşçu gibi yaklaşık 840 bin küçük esnafın ticari kazançları gelir vergisinden istisna edildi.

Erzurum Olur Belediyesi'nden esnafa kira desteği!

Erzurum'un Olur İlçe Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle iş yeri kapanan 21 esnafa kira yardımında bulundu. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirlere göre, Olur ilçesinde kahvehane, çay ocağı, internet kafe, kuaför, cağ kebabı işletmeciliği yapan iş yerleri kapandı. 

Trabzon Köy Ürünleri Pazarı'ndaki dükkanlar kiraya veriliyor!

Trabzon Köy Ürünleri Pazarı'ndaki 105 adet dükkan, 1 adet esnaf lokantası, 4 adet çay ocağı ve 1 adet tuvalet kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 8-9 Ekim 2018 tarihlerinde yapılacak....

Samsun Çay Mahallesi TOKİ için teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Çay Mahallesi projesi için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Ankara Nallıhan Çayırhan TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara Nallıhan Belediyesi Çayırhan Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 44 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa çıkarılıyor. 

Osmangazi'de kaçak yapılaşmaya taviz yok!

Osmangazi Belediyesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ve çay ocağı olarak kullanılan kaçak prefabrik yapıyı kaldırdı.

Manavgat Şelalesi Özel Günübirlik Tesisleri kiralanacak!

Manavgat Belediye Başkanlığı, Manavgat Şelalesi Özel Günübirlik Tesisleri'ni (Restaurant, Açık yemek alanları, 5 (beş) adet dükkan, Çay Ocağı, Genel WC) 5 yıllığına kiraya veriyor. İhalesi 29 Mart'ta gerçekleşecek tesislerin toplam kira bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Samsun Çay Mahallesi TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 422 konutluk Samsun Çay Mahallesinde yer alan ve TOKİ stoğunda bulunan 16 adet konut satışa çıkıyor.

İzmit Belediyesi'nden kiralık büfe ve çay bahçesi!

İzmit Belediyesi, Topçular Mahallesi’nde bulunan büfe ve çay ocağını ihaleyle kiraya verecek. İhaleyle ilgilenenlerin 13 Aralık Salı günü saat 16.00’ya kadar Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne başvurmaları gerektiği bildirildi.

Tekirdağ Malkara Devlet Hastanesi Temmuz ayında TOKİ'ye devrediliyor!

Tekirdağ Malkara'da yapımı devam eden Devlet Hastanesi Temmuz ayından sonra TOKİ'ye teslim ediliyor. Hastane 12 bin 500 metrekare kapalı alan, 15 bin metrekare açık alan olmak üzere toplamda 27 bin 500 metrekare alan üzerine kuruluyor.

çay ocağı toki Haberi

çay ocağı toki

Esenler İkitelli mevkinde tünel kalıp sistemi ile betonarme karkas 130 adet afet konutu, konvansiyonel kalıp sistemi ile bEtonarme Karkas 144 adet dükkan ve 1'er adet çay ocağı ve bekçi kulübesi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatı gerçekleştirilecek.

Yer tesliminden itibaren toplam 360 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek.

İhale, 26 Aralık 2007 tarihinde saat 10.00'da TOKİ'de gerçekleştirilecek.

Katılımcılar işin şartnamesini Toplu Konut İdaresi Başkanlığından görebilecekleri gibi aynı yerden bedeli mukabili temin edebilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise Toplu Konut İdaresi Başkanlığına anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek. Buna...