26 / 04 / 2024

Çaydeğirmeni toki başvurusu

Çaydeğirmeni toki başvurusu

Zonguldak Çaydeğirmeni TOKİ kura çekilişi 1 Ağustos'ta yapılacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede 324 adet konut yer alıyor.

Zonguldak Çaydeğirmeni TOKİ kura çekiliş tarihi!

Zonguldak Çaydeğirmeni TOKİ kura çekiliş tarihi 1 Ağustos günü olarak belirlendi. Toplamda 324 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Emekli Zonguldak Çaydeğirmeni Devrek başvuru!

TOKİ Emekli Zonguldak Çaydeğirmeni Devrek başvuru işlemleri 13 Haziran gününde başladı ve devam ediyor. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede 324 adet konut bulunuyor.

TOKİ Mart 2024 projelerine başvurmak isteyenler aman dikkat! e-Devletten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ'nin satışları devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler söz konusu başvuruları nasıl yapacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devletten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler dikkat! e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler TOKİ başvuruları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır? 

TOKİ başvurusu yapanlar hemen baksın! Kuralar yeniden çekilecek!

TOKİ başvurusu yapanlar aman dikkat. Kuralar yeniden çekilecek. İşte detaylar!

E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ başvurularının birden çok yolu bulunmaktadır. Onlardan biri de e-devlet üzerinden yapılandır. Peki E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilenler!

TOKİ başvuru iptali nasıl yapılır? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi yapılır mı?

TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuruları daha ilk günlerden rekor seviyelere ulaştı. Peki yapılan TOKİ başvuruları nasıl iptal edilir? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi alınabilir mi?

E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır? İşte 10 adımda TOKİ konut başvurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 81 ilde 250 bin konut yapılacağı müjdesi vermesinin ardından milyonlarca kişi TOKİ evlerine sahip olabilmek için başvuru hazırlığına girişti. Peki e-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? 10 adımda TOKİ başvurusunu anlattık.

TOKİ başvurusu için hangi belgeler gerekiyor?

TOKİ başvurusu için hangi belgeler gerekiyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ başvurusu için hangi belgeler gerekiyor sorusunun yanıtı...

TOKİ başvurusu için gerekli belgeler 2019!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı dar ve orta gelirli binlerce aileyi ev sahibi yaptı. Peki TOKİ başvurusu için gerekli belgeler nelerdir? İşte TOKİ başvurusu için gerekli belgeler 2019...

TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni projesi için başvurular başladı.

Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni'nde sözleşme dönemi başlıyor!

Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni'nde yer alan 427 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni 427 konut ihalesi 31 Mayıs'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Zonguldak İli, Devrek İlçesi, Çaydeğirmeni Beldesi'nde inşa edilen 427 konutun ihale tarihi belli oldu.

Erzincan Yoğurtlu TOKİ başvurusu!

TOKİ'nin Erzincan Yoğurtlu Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 106 konut kura ile satılacak. Peki, Erzincan Yoğurtlu TOKİ başvurusu ne zaman?

Zonguldak Çaydeğirmeni’nde 100 yıl alt yapı sorunu çözülüyor!

Zonguldak Çaydeğirmeni’ndeki kanalizasyon projesi için çalışmalar kurban keserek başladı. Çaydeğirmeni Belediye başkanı Satılmış Gebeş, projenin 100yıla hitap edeceğini belirtti.

Çaydeğirmeni toki başvurusu Haberi

Çaydeğirmeni toki başvurusu

Kurasında,  asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru ücretlerini, 4 Ağustos 2016 tarihinden itibaren T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili Şube’lerinden geri alabilecek.


Ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 12 peşinatta kalanı 180 ay taksit ya da yüzde 20 peşinatta 240 aya kadar taksitlendiriliyor.


Zonguldak Çaydeğirmeni TOKİ kura çekilişi 1 Ağustos 2016 Pazartesi gününde yapılacak. Projede 324 adet konut emekliye özel satışta.


Satış duyurusu için