29 / 03 / 2024

Çayırova OSB

Çayırova OSB

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çayırova TEM Otoyolu Organize Sanayi Bölgesi Köprülü Kavşağı’nın temel atma töreni yarın yapılacak. Proje kapsamında 3 üst, 2 alt geçidi yapılacak.

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı tanıtıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve TOSB arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla temelini attığı ve kısa süre içinde yapımını tamamladığı köprülü kavşakları tanıtıldı

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşakları hizmete giriyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve TOSB arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla temelini attığı ve kısa süre içinde yapımını tamamladığı köprülü kavşakların tanıtımı 26 Ocak Perşembe günü düzenlenecek törenle yapılacak.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmaları aralıksız devam ediyor

Kocaeli Çayırova OSB Köprülü Kavşak inşaatında son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova OSB Köprülü Kavşak bölgesinde inşaa çalışmalarını sürdürüyor. Proje kapsamında 6 bin 700 metre yol yapılacak.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı trafiği rahatlatacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı yapımında çalışmalar devam ediyor.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı çalışmaları sürüyor!

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor, proje kapsamında 6 bin 700 metre yol yapılacak.

Kocaeli TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor. OSB’ye ulaşımı daha güvenli bir şekilde sağlanacak.

Kocaeli Çayırova Köprülü Kavşağı OSB’yi rahatlayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi, Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü tarafından Çayırova Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yapımına başlanan köprülü kavşak çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile hayata geçireceği köprülü kavşağın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı'nın temel atıldı!

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı temel atma törenine katılan Bakan Işık, burada yaptığı konuşmada, temelini attıkları köprülü kavşak projesiyle sanayi için çok büyük bir zaman kaybının önüne geçeceklerini söyledi.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile köprülü kavşak yapımı için kolları sıvadı, Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılacak...

Çayırova TEM Otoyolu OSB'ye köprülü kavşak yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çayırova TEM Otoyolu Organize Sanayi Bölgesi Köprülü Kavşağı’nın temel atma töreni yapılacak.

Çayırova OSB Haberi

Çayırova OSB

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çayırova TEM Otoyolu Organize Sanayi Bölgesi Köprülü Kavşağı’nın temel atma töreni yapılacak.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çayırova ile TEM otoyolu OSB arasındaki ulaşımı daha güvenli hale getirmek için köprülü kavşak projesini hayata geçiriyor. 


Çayırova’da TEM Otoyolu ile Organize Sanayi Bölgesi’ndeki ulaşım sorununu çözmek için 3 üst, 2 alt geçidin yapılacak. 6 bin 764 metre yolun yapılacağı üst geçit çalışmasında 308 bin 142 metreküp kazı, 31 bin 825 ton asfalt, 14 bin 969 ton beton imalatı gerçekleştirilecek. 


2 bin 700 ton prefabrik kiriş imalatının yapılacağı önemli projede 2 bin 271 metre drenflex boru, bina işleri için çeşitli imalatlar, elektrik ve tesisat işleri yapılacak. 


Köprülü kavşak, TEM Otoyolu İstanbul yönünden gelen araçların, organize sanayi bölgelerine ve Çayırova Şekerpınar mahallesine bağlantısını sağlamak...