18 / 04 / 2024

ÇCSİB Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Kayan

ÇCSİB Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Kayan

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Kayan, "İnovasyon, Ar-Ge yatırımlarını artırarak ürün ve süreçlerde ortaya koyacağımız katma değerle ihracatta istikrarlı büyüme yakalayabiliriz" dedi.

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

İş GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Prof. Dr. Arzu Erdem, Haluk Büyükbaş ve Sayın Nihat Uzunoğlu'ndan oluşmasına karar verildi.

Bülent Arınç'tan SİNPAŞ açıklaması: Yönetim kurulu üyeliği teklifi geldi ancak kabul etmedim!

YİK Üyesi Bülent Arınç, SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Üyeliği'ne getirildiği iddiasını yalanladı. Teklifi doğrulayan Arınç, bunu 'vicdan ve etik açıdan uygun görmediği için' reddettiğini belirtti.

Bülent Arınç, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu, Hamdi Topçu'nun ayrılması nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Bülent Arınç'ın seçilmesine karar verildi.

Türker Proje yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Türker Proje'nin Yönetim Kurulu Başkanlığına Attila Türker, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ali Nuri Türker'in seçilmelerine, Dilek Türker, Yasemin İhsanTürker, Leyla Yasemin Türker, Simla Türker Bayazıt, Mahmut Kerem BİLGİN'in Yönetim Kurulu Üyeleri olarak görev ifa etmelerine karar verildi.

Hüseyin Bürge, Avrasya GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu! 

Avrasya GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine TTK 363.maddesi uyarınca ilk Genel Kurulun onayına sunulmak üzere Hüseyin Bürge'nin atanmasına karar verildi.

Avrasya GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Avrasya GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri Saliha Sasa ve Hüseyin Bürge'nin Denetimden Sorumlu Komite üyeleri olarak seçilmelerine, Saliha Sasa'nın Denetimden sorumlu komite başkanı olarak atanması kararlaştırıldı.

Edip Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Edip Gayrimenkul'ün "Kurumsal Yönetim Komitesi" başkanlığına bağımsız yönetim kurulu üyesi Ercüment Alptekin'in, üyeliğe yönetim kurulu üyesi Münip Yücel'in ve yatırımcı ilişkileri bölümü sorumlusu Cengiz Akkoç'un seçilmelerine karar verildi.

Kuyumcukent GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Kuyumcukent GYO, Kurumsal Yönetim Tebliği kapsamında Yönetim Kurulu bünyesinde yer alan Kurumsal Yönetim Komitesi değişikliği hakkında açıklama yaptı...

İş GYO yönetim kurulu üyelerini seçti!

İş GYO,  bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Prof. Dr. Arzu Erdem, Haluk Büyükbaş, Nihat Uzunoğlu ve Gökben Karaaslan Aksoy'dan oluşmasına karar verdi.

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız yönetim kurulu üye adayları olarak Arzu Erdem, Haluk Büyükbaş, Nihat Uzunoğlu ve Gürbüz Bektaş'ın olmasına karar verdi.

Galatasaray yönetim kurulu gayrimenkuller için istediği yetkileri alamadı!

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısında yönetim kurulu için Galatasaray Adası, Mecidiyeköy'deki arsa ve Beyoğlu'ndaki bina üzerinde istenen yetkiler alınamadı.

ÇCSİB Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Kayan Haberi

ÇCSİB Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Kayan

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Kayan, "İnovasyon, Ar-Ge yatırımlarını artırarak ürün ve süreçlerde ortaya koyacağımız katma değerle ihracatta istikrarlı büyüme yakalayabiliriz" dedi.


Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Kayan, "2016 rehabilitasyon yılı olacak. İnovasyon, Ar-Ge yatırımlarını artırarak ihracatta istikrarlı büyüme yakalayabiliriz" dedi.


Birlik tarafından düzenlenen basın toplantısıyla sektöre ilişkin gelişmeleri paylaşan Kayan, sektörün 2015 yılında karşılaştığı sorunları ve 2016 beklentilerini değerlendirdi.


Kayan, dünya mal ticaretinin 2016 yılında yüzde 2,5-3 oranında daralmasının beklendiğine dikkati çekerek, 2016 yılı ihracatını pazar ve ürün çeşitliliği ile artırmayı hedeflediklerini bildirdi.


2016 yılına ilişkin hedeflere değinen Kayan, "Bu koşullar altında 2016 yılını verimliliğe odaklandığımız, stratejik planlarımızı gözden geçirip orta vadeli hazırlıklar yapabileceğimiz bir 'rehabilitasyon' yılı olarak...