18 / 04 / 2024

Cdm Enerji Sanayi şirketi kimin

Cdm Enerji Sanayi şirketi kimin

Cdm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Kaya tarafından kuruldu. 

Jw7 Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jw7 Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Balcı tarafından kuruldu.

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Kurye Net Motorlu Kuryecilik ve Dağıtım Hizmetleri tarafından kuruldu.

Kadim Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kadim Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Alabey tarafından kuruldu.

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemaleddin Evirgen tarafından kuruldu.

Terawatt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terawatt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Topcu tarafından kuruldu.

Bsm Partners Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bsm Partners Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Alimgil tarafından kuruldu.

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yüzücü tarafından kuruldu.

Paladin İnternational İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Paladin İnternational İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Peter Norman Dörl tarafından kuruldu.

Bekan Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bekan Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berk Güngör ve Murat Okan Bozdağ ortaklığında kuruldu.

Vesta Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vesta Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Altuğ Sezerol, Turgut Öztürk, Onur İnan ve Şahin Kızılaslan ortaklığında kuruldu.

Avera Aydınlatma Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avera Aydınlatma Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Taş tarafından kuruldu.

Onaksa İnşaat İnşaat Malzemeleri Taahhüt Enerji Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Onaksa İnşaat İnşaat Malzemeleri Taahhüt Enerji Sanayi Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Küçükakyüz, Mehmet Onur ve Melih Süha Saral ortaklığında kuruldu.

Sspp Investments Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sspp Investments Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Joao Carlos De Castro Rosas tarafından kuruldu.

Cdm Enerji Sanayi şirketi kimin Haberi

Cdm Enerji Sanayi şirketi kimin

Cdm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Kaya tarafından kuruldu. 

Cdm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1.Enerji Mühendisligi A. Enerji nakil hatları – orta gerilim yer altı kabloları, B. Direk tipi – açık sistem – modüler tip trafo merkezi, C. Fabrika – is merkezleri kuvvetli akım kablosu ve bus – barbeslemeli, D. Dizel – kojonerasyon – gaz türbinleri – küçük hidrolik santralar – rüzgar santalleri ..ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Cdm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Fatih Mah.Kaptan Sok.A Blok No.30/1/1 Büyükçekmece