25 / 04 / 2024

Cebeci Triko

Cebeci Triko

Bahçelievler'de 3 katlı ve yaklaşık 1500 metrekarelik tekstil fabrikasının iplik deposunda çıkan yangını, çevre ilçelerden gelen itfaiye ekibinin söndürme çalışmaları devam ediyor

Sultangazi Cebeci Mahallesi parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Sultangazi İlçesi, Cebeci Mahallesi, 914 ve 194 parsellerin tamamını 913, 915 ve 916 parsel sayılı taşınmazların bir kısmını içeren Parselasyon Planı Askıya çıkarıldı.

Cebeci Oksijen Yapı Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cebeci Oksijen Yapı Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Türelcan Cebeci tarafından kuruldu.

Sultangazi Cebeci Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sultangazi ilçesi, Cebeci Mahallesi, 2242 ada, (eski: 21, 22 ) yeni: 23 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Cebeci İnönü Stadı'nın yıkımı başladı! Millet Bahçesi yapılacak!

Yerine millet bahçesi inşa edilecek olan Cebeci İnönü Stadı'nın yıkım çalışmaları için Çankaya Belediyesi tarafından yıkım ruhsatı verildi

Ankara'daki Cebeci Stadı'nın yıkılma planlarına tepki!

Ankara'da yer alan Cebeci Stadı'nın yıkılması planlanıyor. Vatandaşlar, yıkılmak istenen stat için tepki gösterdi. 

Sultangazi Cebeci Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Sultangazi ilçesi, Cebeci Mahallesi, 2880 ada, 3 parselin bir kısmına ilişkin itiraz 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Cebeci 2000 İnşaat Elektrik Elektronik Mobilya Petrol Ürünleri Oto Nakliyat Sanayi Ticaret kuruldu!

Cebeci 2000 İnşaat Elektrik Elektronik Mobilya Petrol Ürünleri Oto Nakliyat Sanayi Ticaret bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Güler tarafından kuruldu.

Focus Real Estate İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Focus Real Estate İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Türelcan Cebeci tarafından kuruldu.

ARC Havacılık Uzay Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ARC Havacılık Uzay Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Koyuncu, Hülya Cebeci, İbrahim Özkol ve Ramazan Yeniçeri ortaklığında kuruldu. 

Ali Cebeci kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cebeci kimdir? Ali Cebeci daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Ali Cebeci'nin biyografisi;

Zeki Triko'nun Bağdat Caddesi'ndeki mağazası kapandı!

Dünya çapında tanınan bir mayo markası olan Zeki, Bağdat Caddesi'ndeki mağazasını kapattı. Yılbaşından önce İstinyepark mağazası kepenk indiren Zeki, İstanbul'da sadece Nişantaşı'ndaki mağazada hizmet verecek...

Sultangazi Cebeci Mahallesi 2880 ada ve 3 parselin plan tadilatı askıda!

Sultangazi İlçesi, Cebeci Mahallesi, 2880 ada, 3 parselin bir kısmına ilişkin kreş 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda…

Ron Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ron Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Kaya ve Ridvan Cebeci ortaklığında kuruldu.

Cebeci Triko Haberi

Cebeci Triko


     Yenibosna, Merkez Mahallesi, Asena Sokak'ta bulunan 3 katlı Cahit ve İbrahim Cebeci kardeşlere ait olduğu öğrenilen 'Cebeci Triko' isimli tekstil fabrikasının iplik deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek çatıya kadar ulaştı. Fabrikada gece vardiyasında çalışan işçilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen Kocasinan itfaiye ekibi ilk müdahaleyi yaparken, yangının kontrol altına alınamaması üzerine Bahçelievler, Bakırköy, Şişli, Fatih, Beylikdüzü, Avcılar, Mecidiyeköy ve Sultangazi itfaiyesi ekipleri olay yerine takviye olarak gönderildi. 

     Yanan binadan kendi imkanlarıyla kurtulan 60 işçi, ekiplerinin müdahalesini korku dolu bakışlarla seyretti. 

     Ekiplerin çalışmasını engelleyen fabrika bahçesindeki bir minibüs işçiler tarafından itilerek olay mahallinden uzaklaştırıldı. 

     Yangından sonra binayı boşaltan işçilerden birisi, ''Çalışırken elektrikler kesildi. Jeneratör devreye girdi. Kısa süre...