23 / 04 / 2024

Çekmeköy Kışlası

Çekmeköy Kışlası

Çekmeköy Kışlası olarak bilinen Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası tamamen boşaltıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devredilen kışla arazisine Çınarköy Evleri projesi adı altında bin 774 konut, 141 villa ve 56 ticari alanın yapımına başlandı.

3. köprü Çekmeköy Kışlası’nın sınırını değiştirdi!

YAPIMI süren 3. Boğaz Köprüsü’nün Anadolu yakasında Çekmeköy çıkışını sağlayacak bağlantı yolu, Çekmeköy Kışlası’nın sınırını değiştirdi. Doğa parkıyla bitişik olan kışla ile park arasından geçecek yaklaşık 5 kilometrelik yol yeni sınır olacak.

Çekmeköy Derin Park Villaları Aralık'ta teslim!

Çekmeköy'de hayata geçirilen Derin Park Villaları'nın önümüzdeki Aralık ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Derin Park Villaları'nda 5 oda 1 salon villalar yer alıyor.

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

Ekmek ve Simit Fiyatları Uçtu: Vatandaşların Cebine Bir Yük Daha!

2023 yılının ikinci yarısında zamlanan ürünler arasında ekmek ve simit de yer aldı. En çok tüketilen gıda ürünlerinden olan ekmek ve simide gelen zam, vatandaşların omzuna bir yük daha ekledi. Vatandaşların tepkisine neden olan zam sonrası ekmek ve simidin işte yeni fiyatı…

Çekmeköy'de satılık gayrimenkul fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Çekmeköy Merkez Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 20 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Çekmeköy Kışlasına Çınarköy Evleri projesi: Bin 774 konut 141 villa 56 ticari alan yapılacak

Çekmeköy Kışlası olarak bilinen Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası tamamen boşaltıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devredilen kışla arazisine Çınarköy Evleri projesi adı altında bin 774 konut, 141 villa ve 56 ticari alanın yapımına başlandı.

Ekmek, makarna, kırmızı et, süt ve yumurta fiyatlarına büyük zam haberi

Dünyanın en büyük buğday ihracatçısı Hindistan'ın yaşadığı aşırı sıcaklık yüzünden tarlaların kavrulması buğday fiyatlarını şok zam dalgalarıyla karşı karşıya bırakacak. Merkez Bankası yeni zam dalgası uyarısı yaptı. Ekmek, makarna gibi ürünlere zam geliyor.

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi  100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Okumuş ve  İsmet Okumuş tarafından açıldı.

Çekmeköy Kışlası’nın bir kısmı TRT’ye verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İstanbul'da yaptığı imar planı değişikliği, Çekmeköy Kışlası’nın bir bölümünün TRT’ye tahsis edildiğini ortaya çıkardı. Bakanlığın hazırladığı plan değişikliğine göre kışlanın içindeki 12 bin 345 metrekarelik alanda TRT, yeni alan kuracak.

Çekmeköy'deki belediye arazisine kültür merkezi yapılacak! 

Çekmeköy Belediyesi'ne ait arsada villa ve AVM yapılacağı ileri sürülmüştü. Eski milletvekili Nusret Bayraktar, konuya ilişkin açıklama yaptı. Bayraktar, araziye kültür merkezi inşa edileceğini belirtti...

Çekmeköy 5 No’lu Acil Sağlık Hizmet İstasyonu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi, Çekmeköy 5 No’lu Acil Sağlık Hizmet İstasyonu'nu hizmete açtı.

Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım!

Çekmeköy Ömerli'de 85 bin metrekarelik alanda inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde ilk etap teslimleri Nisan 2020'de yapılacak. Peki proje nerede yer alıyor? İşte Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım bilgisi...

Dekar Kıyıbahçe Çekmeköy satışta! Metrekaresi 7 bin 700 TL'ye!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmaları arasında gösterilen Dekar Yapı'nın Çekmeköy Ömerli’deki yeni projesi Dekar Kıyıbahçe'de metrekare fiyatı 7 bin 700 TL'den başlıyor.

Çekmeköy Alparslan Türkeş Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediyesi artan nüfusa bağlı olarak mahallelere yeni kültür merkezleri inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Çekmeköy Kışlası Haberi

Çekmeköy Kışlası

İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde yapılacak Çınarköy evleri prlojesine start verildi.

Emlak Konut, Çınarköy Evleri projesi için dört ayrı inşaat şirketiyle sözleşme imzaladı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı bildirimde kışla arazisine yapılan Çınarköy projesinin birinci etabı için Yassıada’daki inşaat işlerini de yüklenen Mesa Mesken Sanayii A.Ş. ile tam KDV hariç 1 milyar 150 milyon TL’lik sözleşme imzalandı.

Emlak Konut, projenin ikinci etabı için de Aydur İnşaat ile Cevahir Yapı şirketiyle 25 Nisan’da anlaştı. Emlak Konut ile bu iki şirket arasında KDV hariç 1 milyar 230 milyon TL’lik sözleşme imzalandığı öğrenildi.

Çınarköy projesinin üçüncü etabı için de Emlak Konut 13 Haziran’da Serra Mühendislik şirketi ile KDV hariç 635 milyon TL’lik sözleşme imzaladı.

Emlak Konut Çınarköy Evleri için yaptığı bilgilendirmede, projenin 138 bin metrekarelik yeşil alana...