26 / 04 / 2024

Çekmeköy projeler

Çekmeköy projeler

Avrasyaİnt ve Reform Yatırım proje ortaklığı tarafından 30 milyon lira yatırımla hayata geçirilen İstanbul Çekmeköy DREAMLIFE Konutları'nda inşaat başladı. Projenin, 2017'nin ilk çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

Ege Yapı Group ve Casper'dan Çekmeköy'e proje!

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektörünün önemli projelerini hayata geçiren Ege Yapı Group ve teknoloji devlerinden Casper gayrimenkul sektöründe güçlerini birleştirdi. İşte projenin ayrıntıları...

216 Yapı birikim olmadan ev sahibi yapıyor!

216 Yapı, elinde yeterli birikimi olmadan da ev almak isteyenler için İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirdiği 216 Butik Plus'ta "Peşinatı teslimde" adını taşıyan bir kampanya düzenledi.

216 Butik Plus Rezidans'ta daire alana 1 yıl kira desteği!

216 Yapı, Çekmeköy’de hayata geçirdiği 216 Butik Plus Rezidans’ı düşük aidat ve kira garantisiyle satışa çıkardı. Kira desteği 1+1 daireler için aylık 1.000 lira...

Dreamlife'da 185 bin liraya yeni konut!

Dreamlife Konutları Çekmeköy, ön talep dönemine özel 185 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Yüzde 70’i yeşil alana ayrılan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler mevcut...

216 Yapı'dan 'Yarısı bizden' kampanyası!

216 Yapı, Çekmeköy'de hayata geçirdiği 216 Butik Plus Rezidans 'ta yeni bir kampanya düzenledi. "Yarısı Bizden" adını taşıyan kampanyada rezidans daire alanlara ödeme kolaylığı sağlanıyor.

Sancaktepe-Çekmeköy'e 20 konut projesi geliyor!

Yakın zamanda üniversitelerin ve ünlü kolejlerin ilgi gösterdiği, iddialı şehir hastane projesi ile öne çıkan Sancaktepe-Çekıneköy hattı, markalı konut üreticilerinin akınına uğradı. İşte bölgedeki projeler...

İstanbul Çekmeköy'de 3 bloklu proje!

Çekmeköy'ün dikkat çeken projelerin olan Efedra, 1,444 TL'den başlayan taksitlerle satışa sunuluyor. 1+1,2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan üç bloklu projede 92 daire bulunuyor.

Nef'ten Beykoz ve Çekmeköy'e yeni proje!

Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik, "İstanbul'da Çekmeköy ve Beykoz'da yeni projeler için çalışmalarımız devam ediyor. NewYork ve Almati, Kazakistan'da iki yeni projemiz 2020'nin ilk çeyreğinde satışa çıkacak" diye konuştu.

Çekmeköy Belediyesi yeni projelerini vatandaşlarla beraber yürütüyor!

Çekmeköy Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen ‘Stratejik Plan Paydaş Anketi’ ile vatandaşlarla çift taraflı iletişime geçilerek projeler hakkında görüşleri öğreniliyor. Gerçekleştirilmesi planlanan yeni projeleri vatandaşın istekleri belirleyecek...

Çekmeköy Belediyesi'nin projeleri masaya yatırıldı!

Çekmeköy Belediyesi yıllık yönetimi gözden geçirme toplantısı yapıldı. Toplantıda birim müdürleri yılbaşında koyulan hedeflerin gerçekleştirilme oranları, yıl içinde yapılan çalışmalar ve faaliyetlerin yanı sıra projeler hakkında çeşitli sunumlar gerçekleştirdi.

Çekmeköy 216 Butik Plus'ın yüzde 60'ı satıldı!

Çekmeköy’de inşa edilen 216 Butik Plus’ta konut alıcısı kârlı yatırıma koştu. Projede konutların yüzde 60’ı satıldı. 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, nitelikli projeler üreterek satışlarını artırdıklarını söyledi.

Üsküdar-Çekmeköy-Ümraniye metrosu Eylül'de açılacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen: "Üsküdar-Çekmeköy-Ümraniye metrosu 2016 yılının son çeyreğinde eylül-ekim gibi hizmete açılacak. Projeler hizmete geçtikten sonra da Üsküdar'daki emlak fiyatları yeniden yüzde 30-40 düzeyinde artacak" dedi.

Egeyapı ile Casper Çekmeköy'de yeni proje yapacak!

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektöründe önemli projeler hayata geçiren EgeYapı Group ve teknoloji firması Casper, Çekmeköy'de yeni bir proje yapmak için el sıkıştı.

Çekmeköy'ün en lüks projesi Egeyapı ve Casper'dan!

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektöründe önemli projeler hayata geçiren EgeYapı Group ve teknoloji firması Casper, Çekmeköy'de yeni bir proje yapmak için el sıkıştı.

Üsküdar-Çekmeköy metrosu emlak fiyatlarını 10 kat arttırdı!

İstanbul'da yapımı süren mega projeler kentin değerini hızla artırıyor. Bu kapsamda, 2016 yılı nisan-mayıs ayında vatandaşların hizmetine sunulacak Üsküdar-Çekmeköy metro hattı, emlak değerlerine doping etkisi yaptı.

Üsküdar-Çekmeköy metrosu arsa fiyatlarını 10 kat yükseltti!

İstanbul'da yapımı süren mega projeler kentin değerini hızla artırıyor. Bu kapsamda, 2016 yılı nisan-mayıs ayında vatandaşların hizmetine sunulacak Üsküdar-Çekmeköy metro hattı, emlak değerlerine doping etkisi yaptı.

Ahmet Poyraz Çekmeköy projeleriyle ilgili bilgi aldı!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 2014 yılında yapılan çalışmaları değerlendirmek ve yeni projeler hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere, yönetim gözden geçirme toplantısında başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile bir araya geldi.

Çekmeköy'de yeni kaymakamlık binası için projeler şekilleniyor!

Geçtiğimiz Kasım ayında Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız tarafından ilçe idarecileri ve STK temsilcilerinin de katıldığı Çekmeköy'ün önemli eksikliklerinden biri olan Hükümet Konağı projelerinin tartışıldığı bir toplantı düzenlenmişti.

Çekmeköy'de 2014'te satışa çıkacak konut projeleri!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy'de dönüşümün baharda başlayacağının sinyalini vermişti. İlk metrosu 2015 senesinde tamamlanacak olan Çekmeköy'de bu yıl hangi projeler satışa çıkacak haberimizde yer verdik...

Çekmeköy hemen teslim konut projeleri 2013!

Anadolu Yakası’nın yükselen bölgesi Çekmeköy’deki hemen teslim konut projelerini mercek altına aldık. Yatırımcısına yüksek prim vaat eden Çekmeköy hemen teslim konut projelerinde fiyatlar 125 bin TL’den başlıyor. İşte o projeler...

Çekmeköy projeler Haberi

Çekmeköy projeler

Avrasyaİnt ve Reform Yatırım proje ortaklığı tarafından 30 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Çekmeköy DREAMLIFE Konutları'nda inşaat başladı.


 Çekmeköy Alemdağ Ormanı'nın hemen yanı başında, 1., 2. ve 3. köprü bağlantılarına yakın mesafedeki proje, 6'şar katlı iki ayrı bloktan oluşuyor. Yüzde 70'i yeşil alana ayrılan projede, 62 m² ile 220 m² arasında değişen daire seçenekleri bulunuyor. 2017'nin ilk çeyreğinde tamamlanması planlanan projede daire fiyatları 216 bin liradan başlıyor.


Zaman


Haber Özgür Düşünce Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


89 konutluk butik projenin 2817'nin birinci çeyreğinde tamamlanması planlanıyor AVRASYAİNT ve Reform Yatırım proje ortaklığı tarafından, toplam 30 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Çekmeköy Dreamlife Konutlarında inşaat başladı. Metrekaresi 3 bin 500 liradan satılan daireler, 216 bin liradan başlıyor. 

Çekmeköy Alemdağ Ormanının hemen yanı başında, 15 bin metrekare inşaat...