26 / 04 / 2024

çekmeköy yatırımları

çekmeköy yatırımları

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “9 yılda adres gösterilen bir ilçe olabildiysek bu vatandaşımızın bize güvenmesi, bizim de gece gündüz çalışmamız sayesinde oldu” dedi. 

Çekmeköy'e spor parkı inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi’nin Nişantepe Mahallesi’ne hayata geçirdiği Spor Parkı hizmete açıldı.

Çekmeköy Belediyesi'nin projeleri masaya yatırıldı!

Çekmeköy Belediyesi yıllık yönetimi gözden geçirme toplantısı yapıldı. Toplantıda birim müdürleri yılbaşında koyulan hedeflerin gerçekleştirilme oranları, yıl içinde yapılan çalışmalar ve faaliyetlerin yanı sıra projeler hakkında çeşitli sunumlar gerçekleştirdi.

Çekmeköy yatırımları masaya yatırıldı!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Ömerli Mahallesi’nde gerçekleşen toplantıda İSKİ ve Karayolları yetkilileri ile görüştü.

Çekmeköy'de evler yüzde 150 prim yaptı!

Çekmeköy'de son 5 yıl içinde evler, ortalama yüzde 150 prim yaptı. Bu artışın nedenini CLK Türkiye Gayrimenkul Yatırım Değerleme Uzmanı Okan Karaca cevapladı. İşte o haber...

Çekmeköy'deki yatırımlar değerlendirildi!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı ve İBB Daire Başkanlarını misafir ettiği toplantıda, Çekmeköy'de yapılan yatırımlar görüşüldü.

Ahmet Poyraz: Çekmeköy, İstanbul'un en konforlu bölgesi!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz İstanbul1 TV'de yayımlanan "İlçe İlçe İstanbul" programında Çekmeköy'ün bir Karadeniz köyü gibi sakin ama gelişen en konforlu ilçe olduğunu söyledi.

Çekmeköy'ün en değerli arsaları okul alanı olarak planlanıyor!

Çekmeköy Belediyesi 2016 Yılı Performans Programı, belediye meclisinin ikinci birleşiminde görüşüldü. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, programın özetini sunarken 2016 yılı ve daha sonrasında ilçe için planlanan büyük projeleri anlattı.

Çekmeköy'ün alt yapı yatırımları masaya yatırıldı!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve İSKİ Genel Müdürü Dursun Atilla Altay, Çekmeköy Belediyesi’nde gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldiler Toplantıda, ilçedeki alt yapı yatırımları görüşüldü.

Çekmeköy’e 10 yılda yapılan yatırımların toplamı 340 milyonu buldu!

Çekmeköy İlçesine Yapılan Yatırım ve Hizmetlerin Tanıtım ve Toplu Açılış Töreni'nde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Çekmeköy’e 10 yılda yapılan yatırımların toplamı 340 milyon’u bulduğunu söyledi...

Çekmeköy'de yatırımların maliyeti 340 milyonu buldu!

Çekmeköy İlçesine Yapılan Yatırım ve Hizmetlerin Tanıtım ve Toplu Açılış Töreni'nde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'a yapılan yatırımlar toplamının 60 Milyar TL'yi bulduğunu söyledi...

Gayrimenkul yatırımlarının yeni gözde ilçesi: Çekmeköy!

Çekmeköy, İstanbul'un gözde ilçelerinden biri oldu. İlçe, çevresindeki ormanları, metro ulaşımı ve otoyol kavşaklarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Bölgede hem gayrimenkul firmalarının yatırımları arttı hem de emlak yatırımcılarının iştahı...

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yayımlandı.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelik'te yapılan değişiklikler TBMM'de!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelik'te yapılan değişiklikler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Hamzaçebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, şubat ayı meclis toplantısında kentteki yatırımlar masaya yatırıldı.

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Doğuş Grubu yeni yatırımlarıyla büyüyor!

Ayhan Şahenk'in kurup büyüttüğü Doğuş Holding, yatırımlarına hız verdi. Doğuş Grubu, teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesine devam ediyor. 

2019 ulaşım yatırımlarının yılı olacak!

Yeni yıla girmemize sayılı günler kala milyonlarca vatandaşın beklediği projeler için de geri sayım başladı. Mega projeler olarak hayatımıza girecek yatırımlar 2019'da önemli yer tutacak.

Bursa Yıldırım'da sağlık yatırımları hız kesmiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçede sağlık yatırımları hayata geçirmeye devam ediy

2018'in 3'ncü çeyreğinde inşaat yatırımları yüzde 1,8 daraldı!

GSYH 3. çeyrek ilk tahmini; zincirlenmiş hacim endeksi olarak geçen yılın aynı çeyreğine kıyasla yüzde 1,6 arttı. AA Finans Analisti ve ekonomist Bürümcekçi, 3. çeyrekte inşaat yatırımlarının yüzde 1,8 daralma olduğunu belirtti...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçede yapılan yatırımlar ile ilgili bir toplantı gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir'in yatırımları değerlendirildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçede hayata geçirdiği yatırımlar masaya yatırıldı.

Sanayici üretimi bırakıp inşaat ve AVM yatırımlarına yöneldi!

Ankara Sanayi Odası Nurettin Özdebir "Rekabet edemez hale düşen sanayici, üretimi bırakıp daha kârlı olan inşaat ve AVM yatırımlarına yöneldi. İmalat yapamaz hale geldik." dedi.

Kamu taşınmazlarının turizm yatırımlarına tahsisi yönetmeliğinde değişiklik!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelik kapsamında değişiklik yapıldı. İşte yönetmelikte yapılan yeni düzenlemeler...

çekmeköy yatırımları Haberi

çekmeköy yatırımları

İstanbul’un Çekmeköy ilçesini yapılan yatırımlarla cazibe merkezi haline getirdiklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Milliyet Gazetesi yazarlarından Eren Aka'nın sorularını yanıtladı. İşte, o röportaj..

1-) Çekmeköy’ün ilçe olmasının ardından kentte neler değişti?
2009 yılında ilçe olduk. Göreve geldiğimizde belde belediyelerimizden devraldığımız hizmetlerimiz vardı ama ilçe olarak sıfırdan başlıyorduk. Tüm personelimizi bir araya toplayacağımız bir belediye binamız bile yoktu. Kısa sürede şehir ve imar planlarımızı tamamladık ve birbiri ardına yatırımlar yaptık. Şimdi Çekmeköy birçok konuda model alınan kent oldu. İlçe sınırlarımızda olmadıkları halde adresini Çekmeköy olarak yazan, bizim hazırladığımız projelere katılan hemşehrilerimiz var. Bu şehre hizmet ederken tek derdimiz vatandaşımızın duasını alabilmek. Bütün mesai arkadaşlarım da bu mantıkta çalışıyor. Bu sayede en zor işlerimiz bile çözülüyor. Eğer 9 yılda adres gösterilen...