25 / 04 / 2024

çekmeköyde satılık daire

çekmeköyde satılık daire

2002 yılında satışa sunulan, Çekmeköy'de 36 bin metrekare alanda yükselen Dumankaya Çekmeköy Evleri'nde bulunan daireler 49 milyar 500 milyon liradan (418 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Kocaeli ve İstanbul'da kiralık 67 gayrimenkul!

Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 2. Bölge Müdürlüğü; İstanbul Üsküdar, Beykoz, Çekmeköy, Pendik, Maltepe, Kozyatağı, Kocaeli İzmit'te yer alan 67 gayrimenkulü kiraya veriyor. İhaleleri 31 Aralık'ta yapılacak.

Çekmeköy'de 2014'te satışa çıkacak konut projeleri!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy'de dönüşümün baharda başlayacağının sinyalini vermişti. İlk metrosu 2015 senesinde tamamlanacak olan Çekmeköy'de bu yıl hangi projeler satışa çıkacak haberimizde yer verdik...

Çekmeköy Essa Flora Konutları 'nda 270 bin dolara 2+1!

Essa Yapı'nın Çekmeköy'de hayata geçirdiği Essa Flora Konutları projesinde daireler 270 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede tutarın yüzde 75'ine kadar kredi kullanılabiliyor...

Park Çekmeköy Evleri'nde 24 vadeyle 165 liraya 1+1!

Habitat İnşaat 'ın hayata geçirdiği Park Çekmeköy projesinin daire fiyatları 165 liradan başlangıç gösteriyor. Projede 24 aya kadar firma bünyesinde vade imkanı sunuluyor...

Çekmeköy Park Evleri satılık daire!

Çekmeköy Park projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Çekmeköy Park Evleri satılık daire fiyatları 655 bin TL'den başlıyor...

Çekmeköy 216 Koru Plus satılık daire fiyatları!

Çekmeköy 216 Koru Plus satılık daire fiyatları peşinde 295 bin TL'den başlıyor. Projedeki konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 300 TL'den başlıyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükselecek Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor...

Tepe Aura Çekmeköy satılık daire!

Toplam 96 daireden meydana gelen Tepe Aura Çekmeköy satılık daire fiyatları metrekare bazında 5 bin 800 TL'den başlayarak değişiyor.

Çekmeköy Aletha Moonpark satılık daire!

Has İnşaat, Albayrak Beton ve Etna İnşaat ortaklığında inşa edilen Aletha Moonpark projesi 284 daireden meydana geliyor. Çekmeköy Aletha Moonpark satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 4 bin 800 TL'den başlıyor.

Teras Koru Evleri Çekmeköy satılık!

Teras Koru Evleri Çekmeköy satılık dairelerin fiyatları 299 bin liradan başlıyor. İnanlar İnşaat projesi Terrace Koru Evleri'nde 150 adet daire yer alıyor...

Çekmeköy Kasaba Evleri satılık daire!

Çekmeköy Kasaba Evleri satılık daire fiyatları 750 bin TL'den başlıyor. Nakitte yüzde 6,5 indirim fırsatı sağlanan proje 160 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Ekşioğlu Beşyıldız Çekmeköy Mira satılık daire!

Ekşioğlu Beşyıldız Çekmeköy Mira satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1 dublekse kadar farklı seçenekler yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje Boğaziçi Köprüsü'ne 12 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Kasaba 3. Etap Çekmeköy satılık!

Toplam 156 adet ünite yer alan proje 44 bin 80 metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor. Kasaba 3. Etap Çekmeköy satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Çekmeköy Kasaba 3. Etap satılık daire!

Çekmeköy Kasaba 3. Etap satılık daire tipleri 1+1'den 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Dairelerin 715 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede toplam 156 adet daire yer alıyor.

Fikirtepe Concord İstanbul satılık daire!

Kadıköyde İnşa edilen Concord İstanbul projesinde satışlar devam ediyor. Projede ilk etap satılık daire teslimleri 2016 Aralık'ta, ikinci etap teslimleri ise 2017 Aralık'ta yapılacak.

216 Butik Plus Çekmeköy satılık!

216 Butik Plus Çekmeköy satılık daire fiyatları 212 bin TL'den başlıyor ve 555 bin TL'ye kadar ulaşıyor. 2 bloktan meydana gelen projede 123 tane daire yer alıyor.

216 Butik Plus Residence Çekmeköy satılık daire!

216 Butik Plus Residence Çekmeköy projesinde daireler 2 blok halinde yükseliyor. 216 Butik Plus Residence Çekmeköy satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Projede 123 adet daire bulunuyor.

çekmeköyde satılık daire Haberi

çekmeköyde satılık daire



SEÇİMİNİZİ ŞİMDİDEN YAPIN!...


Bu seçiminiz hayatınızı değiştirecek!..


Kapsamlı zemin etüdleri uzman kadrolar tarafından gerçekleştirilen Çekmeköy Evleri, Anadolu Yakası'nın en güvenli mekanı. Titizlikle yapılan çalışmalar sonucu en kaliteli malzemelerle inşa edilen Çekmeköy Evleri'nin açık yüzme havuzu, tenis kortu ve sosyal tesisleri sayesinde siz ve aileniz, hayatınızı güven ve huzur içinde yaşayacaksınız.


3 Kasım'a kadar özel kampanya koşullarından dilediğinizi seçin, Çekmeköy Ormanı'na nazır bu çok özel projeden siz de çok özel bir ev sahibi olun.


3 Kasım'a kadar seçiminizi yapın süper indirimli fiyatlarla, süper dairelerin sahibi olun!