28 / 03 / 2024

Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Dahili Bilimler Ünitesi

Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Dahili Bilimler Ünitesi

Başbakan Yardımcısı TOKİ'yi küçültmeyi işaret ederek: "TOKİ Türkiye'nin her yerinde çok şey yapmaya başladı. Sıkıntılar oluşabilir diye düşünüyorum" dedi

Manisa'daki 103 bin bağımsız bölümün risk analizi yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Manisa Celal Bayar Üniversitesi işbirliğiyle şehirdeki 103 bin bağımsız bölümde bina risk analizi gerçekleştirildi. 

Manisa'nın röntgeni çekiliyor! Toplam 600 bin bağımsız yapıdan 103 bin adetine risk analizi yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Manisa Celal Bayar Üniversitesi işbirliğiyle, Manisa’daki 17 ilçede 600 bin bağımsız yapının depreme dayanıklılık testi için İşbirliği protokolünün imzalanmasının ardından 103 bin bağımsız bölümde bina risk analizi gerçekleştirildi. 

Manisa Demirci Meslek Yüksekokulu'na ek bina geliyor!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Meslek Yüksekokulu'nun olduğu binanın yan tarafında Manisa Büyükşehir Belediyesine ait olan arsa, meslek yüksekokuluna ek bina yapılmak üzere üniversiteye bedelsiz devredildi

Celal Bayar Üniversitesi öğrencileri, Bivalvia projesini gezdi!

Celal Bayar Üniversitesi öğrencileri, Biva Mimarlık’ın Bostanlı’da hayata geçirdiği Bivalvia projesinin şantiyesini gezdi. 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü yolu mecliste!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü yolunun yapımına ilişkin olarak CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer yazılı soru önergesi hazırladı..

CBÜ Hastanesi Onkoloji Ek Binası’nın temeli atıldı!

Manisalı İşadamı Dündar Çiloğlu tarafından Uncubozköy’de hayata geçirilen Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji Ek Binası’nın temeli atıldı.

TOKİ Manisa Celal Bayar Üniversitesi konut teslimleri!

TOKİ Manisa Celal Bayar Üniversitesi konut teslimleri detayları haberimide yer alıyor. 319 konutun yer aldığı projede teslim işlemleri; 17 Temmuz 2017 – 11 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılıyor.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde fakülte inşaatı tamamlandı!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Salihli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi binasının inşaatı tamamlandı.

Seramiksan, Celal Bayar Üniversitesi'ni fabrikasında ağırladı!

Seramiksan, Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi öğrencilerini Turgutlu'daki üretim tesislerinde misafir etti.

Manisa Hafsa Sultan Hastanesi’ne ek bina geliyor!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Ek Poliklinik ve Öğretim Üyesi Odaları ile Derslik Binasının temel atma töreni geçtiğimiz gün gerçekleşti

Celal Bayar Üniversitesi'ne yeni tedavi merkezi!

Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hafsa Sultan Hastanesi Nükleer Tıp Anabilim Dalı Radyonüklid Tedavi Merkezi açıldı.

Kula Müşerref Akhan Kampüsü’nde sona yaklaşıldı!

Celal Bayar Üniversitesi, Kula Belediyesi ve Kulalı iş adamı Hüseyin Akhan işbirliğinde yapımı devam eden Kula Meslek Yüksek Okulu Müşerref Akhan Kampüsü'nde sona yaklaşıldı

Manisa Akhisar'daki üniversite binasının yüzde 75'i tamam!

Akhisar Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Manisa Celal Bayar Üniversitesine (MCBÜ) bağlı olarak ilçeye kazandıracakları yeni meslek yüksekokulu binası inşaatındaki son durum hakkında görüşmek üzere toplantı düzenlendi.

Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Dahili Bilimler Ünitesi Haberi

Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Dahili Bilimler Ünitesi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "TOKİ'nin alanını biraz daraltmamız lazım, çok açıldı, Türkiye'nin her yerinde çok şey yapmaya başladı. Sıkıntılar oluşabilir diye düşünüyorum" dedi. Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Hafsa Sultan Hastanesi Dahili Bilimler Ünitesi'nin açılış törenine katılan Arınç, çok güzel bir eserin önünde olduklarını, Rektör Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli'nin üniversiteye çok şey kazandırdığını belirtti. Uzun zamandır yapımı sürdürülen CBÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nin 2 yıl önce kaynak aktarılarak tamamlandığını, bugün de Dahili Bilimler Ünitesi bünyesinde acil servis, tüp bebek, yenidoğan, onkoloji gibi bölümler açıldığını ifade eden Arınç, bunların Manisa'nın sağlık hizmetlerinde çok önemli bir yere gelmesi açısından önem taşıdığına dikkati çekti.


CBÜ'nün yeni fakülte ve yüksekokulların sevindirici olduğunu söyleyen Arınç, sözlerini şöyle sürdürdü: "Rektörümüzün müjdelerini hep beraber aldık. Bu yüksekokullar, açılacak olan,...