28 / 03 / 2024

celal koloğlu kimdir

celal koloğlu kimdir

İNTES Başkanı Koloğlu, "Bu program (YEP), Türkiye ekonomisinin gelecek dönem projeksiyonunu ortaya koyan ve gelecek üç yılda atılacak adımları içeren değerli bir yol haritası" diye konuştu...

Milyonlarca yapı stoku güvensiz!

İNTES Başkanı Celal Koloğlu, "Risk haritaları çıkarmalı ve buna dayalı olarak riskleri yenilikçi yaklaşımlar ve uygun yapı standartlarıyla asgariye indirmeye gayret etmeliyiz" dedi...

İNTES'ten müteahhitlik düzenlemesine destek

İNTES Başkanı Celal Koloğlu, "Sadece belirli kriterlere sahip müteahhitlerin kentsel dönüşüm uygulamaları yapabilmesiyle inşaatlar yarım kalmayacak, Türkiye kazanacak." diye konuştu.

Müteahhitler 2019'dan umutlu!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Celal Koloğlu, 2019'un sürdürülebilir ve dengeli büyümeye odaklanan ekonomi politikalarının hayata geçirileceği bir yıl olacağını dile getirdi. 

100 Günlük Eylem Planı inşaatçıları sevindirdi!

İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu yaptığı açıklamada "İkinci 100 Günlük Eylem Planı, Türkiye ekonomisinin ihtiyaç duyduğu yol haritasını ve gelecek dönem projeksiyonunu kararlılıkla ortaya koymaktadır" dedi.

İnşaat sektörüne acil düzenlemeler gerekli!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Celal Koloğlu, inşaat sektörüne ilişkin son açıklanan büyüme verilerinin sektörün performansını yansıtmaktan uzak olduğunu söyledi. 

Celal Koloğlu'ndan depreme dayanıklı konut uyarısı!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu, doğru mühendislik, doğru planlama ve doğru malzemeyle depreme dayanıklı konutlar inşa edildiği takdirde depremden korkmaya gerek olmadığını bildirdi. 

Kur-faiz tartışmalarına son verip yatırımlara odaklanmalıyız!

İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu, Yeni Ekonomi Modeli'ne ilişkin açıklamalar yaptı. Koloğlu, ''Kur-faiz tartışmalarını bir kenara bırakıp yatırımlara odaklanmalıyız" şeklinde konuştu.

Celal Koloğlu: İnşaat sektörü olarak görevimizi sürdüreceğiz!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası Başkanı Celal Koloğlu'nun 24 Haziran 2018 seçimlerine ilişkin açıklama yaptı...

İnşaat sektörü ülke ekonomisini büyütüyor!

İNTES Başkanı Celal Koloğlu 2017 yılı için açıklanan büyüme verilerini ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Koloğlu ''2017 yılı için açıklanan büyüme verileri Türkiye ekonomisinin gücünün ve sağlam temeller üzerine oturduğunun göstergesidir'' dedi. 

Kolin ve Kalyon, Akkuyu'dan çekilecek mi? 

Rus Gazetesi RBC, Akkuyu nükleer santralinin inşaatı projesinde Rusya'nın ortağı olan Kolin İnşaat ve Kalyon İnşaat'ın projeden çekildiğini iddia etti. 

İnşaattaki büyüme devam edecek!

İNTES Başkanı Celal Koloğlu, inşaat sektörüne yapılan yatırımların sürdürülebilir büyümenin destekleyicisi olduğunu ifade etti. 

Kamu ihalelerinde fiyat farkı mekanizması değişmeli!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Celal Koloğlu, Dünya Gazetesi ekonomi yazarlarından Hüseyin Gökçe ile yaptığı röportajda "Kamu ihalelerinde fiyat farkı mekanizması değişmeli" dedi.

Binaları, depremi hiçe sayan bakış açısı yıkar!

İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Koloğlu: "Binaları yıkan deprem değil, depremi hiçe sayan bakış açıdır. Projesi mühendislik kurallarına uygun, kaliteli malzeme ve eğitimli, mesleki yeterlilik belgeli işçiyle yapılan bina zaten yıkılmaz" dedi.

İnşaat dünyası çifte ödeme yapmaktan şikayetçi!

İnşaat dünyası, yurtdışında çalıştırdığı işçilere "çifte" ödeme yapmaktan şikayetçi. İNTES Başkanı Celal Koloğlu, "Yurtdışında tüm yasal haklarını alan çalışanlar Türkiye'ye dönünce yine dava açıyorlar. Böylece çifte ödeme yapıyoruz" dedi.

Celal Koloğlu'ndan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu yaptığı açıklamada "Milletin zaferiyle sonuçlanan hain darbe girişimi, bir ve beraber olduğumuzda ne kadar güçlü, ne kadar büyük ve ne kadar güzel bir ülke olduğumuzu ortaya koymuştur." dedi.

Celal Koloğlu'ndan iş dünyasına 'umutsuzluğa kapılmayın' mesajı!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu yaptığı açıklamada "İş dünyası olarak bize düşen birlik olmak, umutsuzluğa kapılmadan çalışmalarımızı sürdürmek ve istihdamın korunması için gereken hassasiyeti göstermektir" dedi

Celal Koloğlu'dan Ekonomik İstikrar Kalkanı paketine destek!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu,  "Devletimiz, koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışma hayatı için son derece kıymetli tedbir ve teşvikleri içeren düzenlemeleri de ivedilikle hayata geçirdi." dedi.

Celal Koloğlu'ndan deprem açıklaması!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası Başkanı Celal Koloğlu, Elazığ'daki depreme ilişkin açıklamalarda bulundu. Koloğlu;"Yeni konutları depreme dayanıklı inşa ederken mevcut yapıları da depreme dayanıklı hale getirmek mecburiyetindeyiz."dedi.

Celal Koloğlu'ndan depreme dayanıklı konut uyarısı!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu, doğru mühendislik, doğru planlama ve doğru malzemeyle depreme dayanıklı konutlar inşa edildiği takdirde depremden korkmaya gerek olmadığını bildirdi. 

İNTES Başkanı Celal Koloğlu Milli Birlik Günü'nü değerlendirdi!

İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde açıklamalarda bulundu. Koloğlu,  '' İş dünyası olarak 'daha çok yatırım, daha çok üretim, daha çok istihdam' hedefimiz olmalı'' dedi. 

İNTES Başkanı Celal Koloğlu'ndan yeni kabine açıklaması!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu yeni kabineye ilişkin açıklama yaptı. 

Celal Koloğlu: İnşaat sektörü olarak görevimizi sürdüreceğiz!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası Başkanı Celal Koloğlu'nun 24 Haziran 2018 seçimlerine ilişkin açıklama yaptı...

Celal Koloğlu, inşaat sektöründeki teftiş faaliyetlerini anlattı!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Celal Koloğlu, kayıt dışı istihdamın yüzde 33 seviyelerinde olduğunu belirterek, "Denetimler kayıt dışı ekonomiyle mücadelede etkin bir araç" dedi.

İNTES Başkanı Koloğlu: 'İş güvenliğinde teşvikler yetersiz'

Son yıllarda ulaştırma, enerji ve tarımsal altyapıda yapılanma sürecinin dev projeleri hayata geçirdiğini söyleyen İNTES Başkanı Celal Koloğlu, kur hareketlerininse, maliyet artışına yol açtığını kaydetti

Celal Koloğlu: Her önüne gelen müteahhit oluyor!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Celal Koloğlu, iş sağlığı ve güvenliği konusunda yaşanan aksaklıklara değinerek; “Her önüne gelenin müteahhit olabildiği bir sistemde çalışıyoruz” dedi.

Halil Muratoğlu kimdir?

Çankırı Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu kimdir? Halil Muratoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Muratoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Muratoğlu...

Turgut Devecioğlu kimdir?

Denizli Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu kimdir? Turgut Devecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turgut Devecioğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turgut Devecioğlu..

celal koloğlu kimdir Haberi

celal koloğlu kimdir

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Celal Koloğlu, 2020-2022 dönemini kapsayan Yeni Ekonomi Programı'nı (YEP) değerlendirdi.. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bir önceki programın dengelenme, disiplin ve değişim kurgusu üzerine inşa edildiğini hatırlatan Celal Koloğlu, "Bugün açıklanan programın hedefinin dengelenme dönemi kazanımlarının korunarak ikinci faza taşınması, dengelenmeden değişime geçiş olduğunu görüyoruz" dedi.

Koloğlu, programın mevcut ekonomik koşullar doğrultusunda titizlikle hazırlanmış, ülke gerçekleriyle uyumlu bir program olduğunu söyledi. Koloğlu, enflasyonun yüzde 5'in altına indirilmesi temel hedefini çok önemli bulduklarını, hedefe dair kararlı tutumun yurt içi ve yurt dışı piyasalara güven vereceğini ifade etti.

"Kredi kanallarının açılmasını kıymetli buluyoruz"

Koloğlu, inşaat sektörü ve YEP'teki sektörü ilgilendiren adımlara değinerek, inşaatın yarattığı katma değer ve istihdam ile ülke ekonomisinin taşıyıcılarından olduğunu söyledi. 

İnşaat sektörünün büyümesinin ülke...