29 / 03 / 2024

çelik palas

çelik palas

Dünya'nın en büyük otel zincirlerinden Swiss-BelHotel İnternational, tarihi Çelik Palas oteline ortak olarak Türkiye pazarına giriş yaptı. İşbirliğiyle otelin ismi Grand Swiss-Bellhotel Çelik Palas oldu.

2001 yılında Emekli Sandığı otelleri dünya devlerinin olmuş!

2001 yılında Emekli Sandığı'na bağlı 6 otelin işletme hakkı 3 ayrı otel grubuna devredilmiş. 6 otelin 20 yıllığına işletme hakkı Swiss Otel Grubu, Milenyum Grubu, Radisson Grubu'na devredilmiş.

Çelik Palas'a 9 teklif geldi!

Sosyal Güvenlik Kurumu Emekli Sandığı'na ait Bursa Çelik Palas Oteli'nin özelleştirme ihalesine 9 şirketten teklif geldi. İhaleye hangi şirketler teklif verdi?

Bursa Çekirge Teras Projesi'nde yıkımlar başladı! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçireceği Çekirge Teras Projesi kapsamında 20 yıldır atıl halde duran Çelik Palas Oteli ek binalarında başlatılan yıkım çalışmaları aralıksız sürüyor. 

Bursa Yeni Çelik Palas Otel'in imar planları askıda!

Bursa'nın Çekirge bölgesinde bulunan Yeni Çelik Palas Oteli arazisinin Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan imar planı, Osmangazi Bedediye Meclisi’nde konuşuldu.

İspanyollar Bursa'da otel aldı!

İspanyollar Bursa'ya yatırım yapıyor.İspanyol Bluebay firması Mart 2018 itibariyle 10 yıllığına Grand Swiss-bel Hotel Çelik Palas'ın işletmeciliğini devralmış...

Sinpaş Palas ile İstanbul Finans Merkezi'ne 1600 konut geliyor!

Sinpaş Yapı Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, İstanbul Finans Merkezi'nde Sinpaş Palas adıyla yeni bir projenin inşaatına başladıklarını söyledi. Çelik, ön satışların başladığı projenin 250 dönüm üzerine 1600 konut şeklinde olacağını ve satışların bu yıl başlayacağını belirtti.

Sinpaş Palas ile yepyeni bir şehir yaşamı başlatılacak!

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Çelik, "İstanbul'un en yeni semtinde yükselmeye başlayacak olan Sinpaş Palas İstanbul Finans Merkezi'nin yanı başında, kendine özgü stiliyle yepyeni bir şehir yaşamını başlatacak" dedi.

Çelik Palas dünyaya açıldı!

Bursa'nın ünlü oteli Çelik Palas, yaptığı ortaklıkla dünyaya açıldı. Çelik Palas Otel, yaptığı ortaklıkla dünyanın en büyük otel zincirlerinden Swiss-Belhotel International Hotel&Resorts'un halkalarından biri oldu.

Çelik Palas Oteli yeni bir döneme girdi!

Bursa'nın ilk 5 yıldızlı oteli Çelik Palas'ta yeni işletmeciyle birlikte yeni bir döneme girildi. Otelin yani adı Grand Swiss Bellhotel Çelik Palas oldu.

Tarihi Çelik Palas, Swiss-Belhotel Int. ile dünyaya açıldı!

Dünya'nın en büyük otel zincirlerinden Swiss-BelHotel İnternational, tarihi Çelik Palas oteline ortak olarak Türkiye pazarına giriş yaptı. İşbirliğiyle otelin ismi Grand Swiss-Bellhotel Çelik Palas oldu.

Yeni Çelik Palas'a en yüksek teklif Alt Dış Ticaret'ten!

Mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığına ait 40 bin 961 metrekarelik alanda kaba inşaatı tamamlanmış, 2002 yılından bu yana boş Yeni Çelik Palas Oteli'nin ihalesi yapıldı.

Yeni Çelik Palas Otel yeniden satışta!

Daha önce defalarca ihalesi yapılan Yeni Çelik Palas Otel, 30 Haziran'da yeniden ihaleye çıkacak. İnşaatına 1988'de başlanan Otel 2002 yılından bu yana atıl vaziyette duruyordu.

Bursa İntam Blokları imar planı askıda!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarılan, İntam Blokları Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı 1/1000 Ölçekli Süleyman Çelebi Çelik Palas Arası Uygulama İmar Planı Değişikliği 11 Haziran'da askıdan inecek...

Bursa'da kaderine terk edilmiş inşaatlar!

Bursa’da, inşaatına 20 yıl önce başlanan devasa binalar, hukuki sorunlar ya da ticari kaygılar sebebiyle adeta çürümeye terk edildi. Stadyum Caddesi’nde Tower Plaza, Nilüfer’de Emniyet Müdürlüğü binası, Çelik Palas ek binası..

Bursa'da büyükşehir belediye başkanları toplantısı yapıldı!

Bursa'da önceki gün Çelik Palas Otel'de Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun iştirakiyle başlayan ve 2.düzenlenen "AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanları Toplantısı" dün de devam etti...

çelik palas Haberi

çelik palas

Mustafa Kemal Atatürk’ün direktifiyle, 1935 yılında mimar Guilio Mongeri tarafından inşa edilen tarihi Çelik Palas oteli, yaptığı ortaklıkla dünyanın en büyük otel zincirlerinden Swiss-Belhotel International Hotel&Resorts’un halkalarından biri oldu. 


Yapılan işbirliği ile otelin ismi de Grand Swiss-Bellhotel Çelik Palas oldu. 15 ülkede 125 oteli bulunan Swiss-Belhotel International, yönetimini devraldığı Çelik Palas ile Türkiye pazarına girerken, Avrupa’ya ilk açılımını da Bursa’dan başlattı. 


Türkiye'de yatırım fırsatlarını değerlendirmek istiyor


Bursa’nın tarihi oteli Çelik Palas Convention Center & Thermal SPA Bursa ve Atatürk Palas, Swiss-Belhotel İnternational Hotel&Resorts zincirleri bünyesine katıldı. Çelik Palas’ta düzenlenen bilgilendirme toplantısına MSN Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kırcal, Swiss-Bel International Yönetim Kurulu Başkanı Gavin M. Faul, iş ortağı ve Arap Turizm Örgütü Başkanı Bandar Fahad Al Fehaid ve otel yöneticileri katıldı. Toplantıda...