16 / 04 / 2024

Çelikhan TOKİ Konutları

Çelikhan TOKİ Konutları

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde inşaatı devam eden TOKİ konutları hızla yükseliyor. Çelikhan’daki TOKİ konutları inşaat alanını gezen AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Çelikhan TOKİ Konutları ihalesi Eylül ayına kaldı!

Bir buçuk yıldır beklenilen TOKİ konutları ihaleyi alan müteahhit firma tarafından inşaat çalışmalarına 40–50 gün içerisinde başlanacağı belirtilmişti Ancak beklenen olmadı her gün kazmanın atılacağı ümidini taşıyan Çelikhanlılar hayal kırıklığına uğradı.

TOKİ Adıyaman Çelikhan'da inşaat yeniden başladı!

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde hayata geçirilen Çelikhan TOKİ konutlarında inşaat yeniden başladı. TOKİ konutlarına çalışmalar kırlangıçların yuva yapması nedeni ile ara verişmişti. 

Adıyaman Çelikhan TOKİ kura sonuçları!

Adıyaman Çelikhan TOKİ kura sonuçları henüz belli olmadı. Projede yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

Adıyaman Çelikhan TOKİ Konutları ne zaman tamamlanacak?

Çelikhan’daki TOKİ konutları inşaat alanını gezen AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Adıyaman Çelikhan TOKİ konutları hızla yükseliyor!

Çelikhan’daki TOKİ konutları inşaat alanını gezen AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Adıyaman Çelikhan TOKİ Konutları inşaatı ne durumda?

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde inşaatı devam eden TOKİ konutları hızla yükseliyor. Çelikhan’daki TOKİ konutları inşaat alanını gezen AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Bitlis Beşminare TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

TOKİ Bitlis Beşminare projesi kapsamında 169 adet konut satışa sunuluyor. Projede daire fiyatları 106 bin 747 TL'den başlıyor.Peki Bitlis Beşminare TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Çayırova TOKİ Konutları satılık daire!

TOKİ Kocaeli Çayırova TOKİ Konutlar'nda 88 adet konut satışa sunuluyor. Çayırova TOKİ Konutları satılık daire fiyatları 186 bin 475 TL'den başlıyor ve 217 bin 515 TL'ye kadar çıkıyor.

Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

TOKİ Kocaeli Çayırova Evleri'nde daire fiyatları 118 bin 240 TL ile 141 bin 693 TL arasında değişiklik gösteriyor. Peki Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuruları ne zaman başlayacak?

Kocaeli – Çayırova Toplu Konut Uygulamaları kapsamında inşa ettirilen 88 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor.Peki Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuruları ne zaman başlayacak?

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Daire fiyatlarının 118 bin 240 TL'den başlangıç gösterdiği Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri'nde başvurular 15 Haziran'da gerçekleşecek. Peki Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları!

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları 157 adet ev kuralı satış yöntemi ile satışa sunulacak.Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri'nde satılık daire fiyatları 118 bin 240 TL'den başlıyor.

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuru tarihi!

Daire fiyatlarının 118 bin 240 TL'den başlangıç gösterdiği Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri 'nde teslimler 36 ay sonra gerçekleşecek. Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuru tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Konya Sarayönü Konutları'nda teslimler başladı!

Sarayönü'ilde ve Ladik mahallesinde inşa edilen TOKİ konutlarının vatandaşlara teslimatı başladı. Belirlenen tarihlerde Ziraat Bankası'na yüzde 1 tutarında KDV, Konut Sigortası ve DASK ücretlerini yatıran vatandaşlar anahtarını teslim alabilecek.

Çelikhan TOKİ Konutları Haberi

Çelikhan TOKİ Konutları

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde inşaatı devam eden TOKİ konutları hızla yükseliyor.

Çelikhan’daki TOKİ konutları inşaat alanını gezen AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Yapılamaz denilen binaların kat kat yükseldiğini görmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirten AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, “Çelikhan ilçemiz hizmetin en güzeline layık. İlçede bu tür eserleri, yatırımları görmek bizlerin heyecanı, şevki bir kat daha artıyor. Konutların yapıldığı alan ormanlık alandı ve hazineye devri sonrası çok ciddi girişlerde bulunduk ve toplu konut alanına dönüştürülmesini sağladık. Burada toplu konut projesi yapılacak denildiğinde birileri bu bir hayal denildi, bu proje sadece sözde kalır denildi. Ama Allah’a şükürler olsun toplu konut inşaatı başladı ve kısa sürede iki bloğun katları bir bir yükselmeye başladı. Birileri...