26 / 04 / 2024

Cem Bahadırın çocukları

Cem Bahadırın çocukları

Cemiyetin ünlü çifti olan Mine-Cem Bahadır’ın çocukları Emir ve Eren Bahadır, yazı Bodrum’da Suzan Sabancı Dinçer’in 6 milyon Euro’luk yazlığını satın aldı.

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Bahadır tarafından kuruldu.

Abdüssamet Bahadır: Konut maliyetleri satış fiyatlarından çok daha fazla arttı!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır yaptığı açıklamada konut fiyatlarındaki artışın inşaat maliyetlerinin altında kaldığını söyledi.

Koronavirüs AVM sektörünü nasıl etkiledi?

Türkiye'nin önde gelen varlık yönetim şirketlerinden biri olan Esas Gayrimenkul CEO'su Cem Eric, Türkiye'de AVM sektörünün koronavirüs salgınından nasıl etkilendiğini açıkladı.

Emir ve Eren Bahadır kardeşler Suzan Sabancı Dinçer’in yazlığını aldı!

Cemiyetin ünlü çifti olan Mine-Cem Bahadır’ın çocukları Emir ve Eren Bahadır, yazı Bodrum’da Suzan Sabancı Dinçer’in 6 milyon Euro’luk yazlığını satın aldı.

Birevim'den çalışanlarının çocuklarına bayram harçlığı!

3.5 yıl gibi kısa sürede tasarruf finans sektöründe öncü firmalar arasında yer alan “Birevim” yine bir ilk hayata geçiriyor. Birevim, Manibux uygulaması üzerinden, Birevim çalışanlarının çocuklarına bayram harçlığı gönderiyor.

Hakan Bahadır: Sadece maddi kayıp var!

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm için boşaltılan bina çöktü. Çöken bina aile ilgili Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır;" Yaralı ve ölüm vakamız yok, sadece maddi kayıp var" dedi...

Hakan Bahadır kimdir?

Hakan Bahadır'ın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bahçelievler İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Hakan Bahadır kimdir? Hakan Bahadır bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Bahadır 148'de fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor!

Bahadır İnşaat tarafından inşa edilen Bahadır 148 projesinde lansman avantajları devam ediyor. Pendik'te hayata geçirilen proje 148 konuttan meydana geliyor. 

Bahadır Kayan: Konut almanın tam zamanı!

Özellikle Anadolu yakasına bakıldığında müteahhitlerin son 2 senede neredeyse zam yapmadıklarını dile getiren Bahadır Kayan "Konut almanın tam zamanı" dedi.

BAHADIR 148’de 60 ay taksit imkanı!

Bahadır İnşaat imzasıyla İstanbul Pendik’te hayata geçirilen BAHADIR 148 için firma bünyesinde yapılan taksit uygulamasıyla 60 ay vadeli ödemeler yapılıyor. 

Pendik Bahadır 148’de 60 ay taksit IN, faiz OUT!

Bahadır İnşaat’ın Pendik’te hayata geçirdiği Bahadır 148, bugünlerde IN’leri ve OUT’larıyla çok konuşulacak.

Bahadır 148 projesi nerede?

Ev fiyatlarının 360 bin TL'den başladığı Bahadır 148 projesinde 2 bin TL'den başlayan taksitle ödeme yapmak mümkün..

Cem Bahadırın çocukları Haberi

Cem Bahadırın çocukları

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Mehmet Üstündağ bugün Mine-Cem Bahadır’ın çocukları Emir ve Eren Bahadır'ın satın aldıklarını evle ilgili yazdı...

Başarılı işadamı Cem Bahadır ile eşi Mine Bahadır’ın oğulları Emir ve Eren Bahadır, yaz aylarını bundan böyle Bodrum’da geçirmek için Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer’in Cennet Koyu’ndaki yazlık evini satın aldı.

Suzan Sabancı Dinçer ve eşi Haluk Dinçer, seyahat yasaklarının kalkmasının ardından çocukları Ceyda ve Haluk Dinçer’in yanına ABD’ye uçmuştu. Yazı orada, çocuklarının yanında geçirecek olan çift, gitmeden önce Mandarin Oriental’daki lüks evlerini 6 milyon Euro’ya (50 milyon TL) Bahadır kardeşlere sattı.

YENİ OYUNCAĞI

Dünya jet-set’inin ünlü simalarıyla arkadaşlık eden ve genelde tüm tatillerini yurtdışında geçiren Emir Bahadır, pandemi nedeniyle Bodrum’a demir atmayı tercih etti. Bunun için kardeşi Eren Bahadır’la...