25 / 04 / 2024

Cem Oğuz kimdir

Cem Oğuz kimdir

Muhalif çıkışlarıyla dikkat çeken dünün İMO Başkanı, bugünün öğretim görevlisi Yardımcı Doçent Doktor Cem Oğuz, “Siyaset hiç düşünmedim. Oda başkanlığını bir milletvekilliğine, bir belediye başkanlığına değişmem” dedi

Antalya İnşaat Mühendisleri Odası'da yeni başkan seçilecek!

İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Cem Oğuz, hafta sonu yapılacak genel kurulda yeniden aday olmayacağını açıkladı.Basın mensuplarıyla biraraya gelen Oğuz, son 6 yılın özetini yaptı, neleri başardıklarını neleri yapamadıklarını anlattı.

Cem Oğuz: Belediye başkanları değiştikçe planlar da değişiyor!

Antalya’nın trafik sorunun ciddi boyutlarda olduğuna dikkat çeken İMO Başkanı Oğuz, 1989 yılından bu yana 7 kez ulaşım planı yapıldığını, belediye başkanları değiştikçe planların da değiştiğine dikkat çekti.

Antalya'da deprem master planı şart!

Antalya'nın Denire ilçesinde önceki meydana gelen 5.2 büyüklüğünde depremin ardından açıklama yapan İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şube Başkanı Cem Oğuz, deprem master planının bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Kentsel dönüşüm yasası bütüncül değil!

Antalya'nın Kentsel Dönüşüm kapsamında olmadığının sevindirici olduğu belirten IMO Başkanı Oğuz, mevcut yasanın bütüncül değil, lokal bazda değerlendirilerek sadece yapıların yenilendiğini söyledi.

Cem Oğuz kimdir?

Antalya İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Cem Oğuz kimdir? Cem Oğuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cem Oğuz, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Cem Oğuz...

Antalya'nın deprem mastır projesine ihtiyacı var!

İnşaat Mühendisleri Odası, depremin ülkenin hala en büyük sorunlarından biri olduğunu hatırlatmak için basın toplantısı düzenledi. Cem Oğuz “Antalya’nın çılgın projelere değil deprem mastır projesine ihtiyacı var” dedi.

Cem Oğuz: Antalya için endişeliyiz!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şube Başkanı Cem Oğuz, 17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıl dönümünde olası bir depreme karşı Antalya için endişeli olduklarını söyledi.

İnşaat iskelelerine standart!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şube Başkanı Cem Oğuz, dış cephe iş iskelelerine dair tebliğin 1 Temmuz'da yürürlüğe girdiğini açıkladı.

Antalya'da son 50 yılda tarihi değerlerin yerini beton bloklar aldı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi, son 50 yılda yıkılan ve yerlerine beton bloklar dikilen doğal ve tarihi değerlere ilişkin çalışma yaptı. Çalışma kapsamında kentin yarım asırda kaybettiği tarihi değerler sıralandı.

Cem Oğuz: Kentsel dönüşüm için alt yapı şart!

Kent merkezindeki binaların ekonomik ömrünü tamamlamak üzere olduğunu vurgulayan İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Dr. Cem Oğuz, "Kentsel dönüşümü tekrar planlamamız gerekiyor. Dönüşüm için alt yapı şart" dedi...

Dönüşüm için alt yapı şart!

Dönüşüm içinKent merkezindeki binaların ekonomik ömrünü tamamlamak üzere olduğunu vurgulayan İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Dr. Cem Oğuz, "kentsel dönüşümü tekrar planlamamız gerekiyor. Dönüşüm için alt yapı şart' dedi.

İnşaat sektörü eğitim konusunda ikiye bölündü!

İMO Başkanı Oğuz, en büyük sorunun eğitimsizlik olduğunu belirtirken, İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Karataş "Herkes eğitimli olsun demesi kolay, hadi gelin eğitin bakalım" dedi..

Antalya'da 116 dönümlük yol için 1600 dönüm tanıtı arazisi imara açıldı!

Antalya'da 116 dönümlük yol için 1600 dönüm tanıtı arazisi imara açıldı. ANTALYA'DA Batı Çevre Yolu, Kepezüstü'ndeki Korkuteli kavşağından, Konyaaltı Liman Mahallesindeki sahil yoluna uzanan 15 kilometrelik mesafeyi içeriyor.

Cem Oğuz: Denetim sorunları ve telaş inşaatta kaza riskini artırıyor!

ANTALYA'da yapımı devam eden spor tesisi inşaatlarında son 1 ayda biri ölümlü iki iş kazasının meydana gelmesi, gözleri bu inşaatlara çevirdi. İMO Antalya Şube Başkanı Cem Oğuz konu hakkında açıklama yaptı...

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ne iş yapmaktadır?

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in kim olduğu ve Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Oğuz Atalay kimdir? Hangi üniversitede rektör olarak çalıştı? Denge Holding’de hangi alanda çalışıyor?

Oğuz Atalay ne zaman profesör oldu? Hangi ülkede çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Oğuz Atalay hakkında merak edilen her şey…

Oğuz Cem Çelik ne zaman doçent oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İş GYO’da hangi alanda çalışmalar yapıyor?

Oğuz Cem Çelik kimdir? Kaç senesinde ve nerede okudu? Hangi üniversitede misafir profesör olarak görev aldı? İş GYO’da ne iş yapıyor? İşte Oğuz Cem Çelik ile ilgili merak edilen her şey...

Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? 

Penguen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? Orhan Gençoğlu ne kadar? İşte ayrıntılar...

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başiktaş’ta 250.00,00 TL sermaye bedeli ile Mahmut Bayazıt tarafından kuruldu.

Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne 24. ve 25. dönemlerde Niğde milletvekili olarak görev yapan Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Dr. Cem M. Kozlu kimdir?

Başarılı bir iş yöneticisi ve akademisyen olan Dr. Cem M. Kozlu kimdir? Dr. Cem M. Kozlu daha önce hangi görevlerde yer almıştır? İşte ayrıntılar...

Osman Arıoğlu kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Osman Arıoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Osman Arıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

BDDK Başkanı Şahap Kavcıoğlu Kimdir?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanlığına atanan Şahap Kavcıoğlu Kimdir? Daha önce görevlerde bulundu? İşte detaylar!

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Sarıoğlu Kimdir?

Mahmut Sarıoğlu kimdir? Mahmut Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mahmut Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Oğuz Satıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Satıcı kimdir? Oğuz Satıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Oğuz Satıcı'nın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Oğuz Satıcı`nın hayatına dair merak edilenler.

Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Ali Galip Yorgancıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Galip Yorgancıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Ali Galip Yorgancıoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Cem Oğuz kimdir Haberi

Cem Oğuz kimdir

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) eski Başkanı, Akdeniz Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cem Oğuz, Salı Sohbetleri’nin konuğu oldu. Oğuz, uzman olduğu mesleki konularda önemli açıklamalarda bulundu.


DEPREME ÖNLEM ALMALIYIZ

-Sizin İMO Başkanlığınız döneminde 3 ayrı üniversite ile işbirliği yaparak Deprem Master Planı ile ilgili rapor hazırladınız. Bu raporları da Büyükşehir Belediyesi’ne sundunuz. Ancak, her 17 Ağustos deprem yıldönümünde bu raporlar İMO’ya gönderilerek sadece güncellenmesi istendi. Deprem Master Planı çalışmalarıyla ilgili ile ilgili gelinen son durumu anlatır mısınız?

Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa İlçelerinin 2015 yılı verileri gelmedi. 2014 sonu itibariyle bu üç ilçemizde 1999 deprem yönetmeliği öncesi yapılmış 115 bin bina var. İl genelinde ise 292 bin bina var. Bunlar genel iskan alınan, oturulmakta olan binalar. Bunlar ne...