24 / 04 / 2024

Cem Yücesoy kimdir

Cem Yücesoy kimdir

İzmir'in geleceğine ve potansiyeline güvendiklerini söyleyen Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, “İzmir'de diğer şehirlerdeki gibi konut balonu yok. Işıkları yanmayan yeni proje de bulunmuyor'' diye konuştu.

Yücesoy Mühendislik'ten İzmir'e 3 yeni proje!

İzmir'de gayrimenkul sektörünün son yıllarda hareketlendiğini dile getiren Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, "Karşıyaka'dan başlayıp Menemen'e uzanan hatta 2 bin 500 konutluk 5 önemli proje inşa ettik.3 projede bin konut daha planlıyoruz" dedi.

İnşaat sektörü uzun vadeli kredi istedi!

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, Emlak Konut'un başlattığı 20 yıl taksitli sistemin olumlu olduğunu ancak sektörü canlandıracak yeterlilikte olmadığını dile getirdi.

5. Etap Studio City Konutları yaza hazır!

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, Seyrek'teki Studio City projesinin ilk 4 etabının satışını tamamladıklarını, projede toplum konut hedefinin 2 bin 500 olduğunu söyledi.

Talebin üzerinde ve lüks konut tarzı projelere ihtiyaç var!

Sektörü iyi gözlemleyen, vizyoner işadamı, Yücesoy Mühendislik'in genç Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, Gözlem Gazetesi'nin köşe yazarı Arda Küçükerciyes ile röportaj gerçekleştirdi. İşte o yazı...

Yücesoy Mühendislik projelerinde kira garantisi sunuyor!

1989'da kurulan ve birçok önemli taahhüt işinde imzası bulunan Yücesoy Mühendislik, 1 11 konut tipinin dışında İzmir'de ses getiren çeşitli projelerde de yerini almış durumda.

Dr. Cem M. Kozlu kimdir?

Başarılı bir iş yöneticisi ve akademisyen olan Dr. Cem M. Kozlu kimdir? Dr. Cem M. Kozlu daha önce hangi görevlerde yer almıştır? İşte ayrıntılar...

Cem Yücesoy: Konutta balon yok!

İzmir'in geleceğine ve potansiyeline güvendiklerini söyleyen Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, “İzmir'de diğer şehirlerdeki gibi konut balonu yok. Işıkları yanmayan yeni proje de bulunmuyor'' diye konuştu.

Defne Samyeli, Cem Yılmaz'ın Levent'teki villasına taşındı!

Ünlü komedyenle Cem Yılmaz ile evlilik hazırlığı yapan sunucu ve oyuncu Defne Samyeli, Yılmaz'ın Levent'teki villasına taşındı.

Yücesoy Kuzey Şehir Koru nerede?

Yücesoy Kuzey Şehir Koru nerede? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Kuzey Şehir Koru projesinin reklam filminde ABD Başkanı Donald Trump'ın tiplemesi bulunuyor. 

Cem Yılmaz Levent'teki evine müzik odası yaptırdı!

Cem Yılmaz, müzik tutkusu için kesenin ağzını açtı. Yılmaz, Levent'teki evine müzik odası yaptırdı...

Cem Yılmaz'dan Defne Samyeli'ye ev aldığı iddialarına yönelik paylaşım!

Cem Yılmaz'ın, Çeşme'de sahneye çıkmaya hazırlanan sevgilisi Defne Samyeli için ev aldığı iddia edilmişti. Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından bu iddialara yönelik paylaşım yaptı...

Cem Yılmaz'dan Defne Samyeli'ye 10 milyon TL'lik ev!

Cem Yılmaz’ın, Çeşme'de sahneye çıkmaya hazırlanan sevgilisi Defne Samyeli için ev aldığı iddia ediliyor. Başarılı komedyenin yeni aşk yuvası için 10 milyon lira ödediği iddia edildi.

Yücesoy Santrall 2020 Eylül’de teslim!

Yücesoy Mühendislik’in Bornova’da hayata geçirdiği en yeni projesi Yücesoy Santrall, A plus konsepti ve geniş sosyal imkanıyla yepyeni bir yaşam tarzı sunuyor.

Yücesoy Santrall Bornova satılık ev fiyatları!

"Bornova'nın enerjisi Santral ile yükseliyor" sloganı ile tanıtılan Yücesoy Santrall Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor..

Yücesoy Santrall İzmir örnek daire!

2 blokta 140 daire ve 13 dükkandan oluşan Yücesoy Santrall İzmir projesi "Bornova'nın enerjisi Santral ile yükseliyor" sloganı ile tanıtılıyor..

Yücesoy Santrall ne zaman teslim?

Yücesoy Santrall projesi İzmir Bornova'da Yaşar Üniversitesi'ne yakın mesafede inşa ediliyor. Peki Yücesoy Santrall ne zaman teslim?

Bornova Yücesoy Santrall fiyat listesi!

4 bin 46 metrekare arsa alanında konumlandırılan  Yücesoy Santrall projesinde farklı tip ve büyüklüklerde daireler bulunuyor..

Yücesoy Santrall fiyat!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunulan Bornova Yücesoy Santrall projesinde  1+1 dairelerin fiyatları 415 bin TL'den başlıyor..

Cem Yücesoy kimdir Haberi

Cem Yücesoy kimdir

İzmir'in geleceğine ve potansiyeline güvendiklerini söyleyen Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, “2019'da da yatırımlara devam edeceğiz. Farklı bölgelerde yeni proje çalışmalarımız olacak” ifadelerini kullandı.

Medya Ege Gazetesi'nde yer alan habere göre, birçok iş kolunu besleyen inşaat sektörünün yaşadığı durağanlığa karşı firma olarak yapımı süren mevcut projelerine yenilerini eklediklerini belirten Yücesoy, sektörde emin adımlarla yürüdüklerinin altını çizdi.

2018'de yapımına başladıkları İdeal Ofis, Yücesoy Mahalle, Studio City 7'nci Etap, Yücesoy Konsept, Statü, Kuzey Şehir, Kuzey Şehir Koru ve Yücesoy Santrall projelerinin şantiyelerinin çalışmalarının hız kesmediğini söyleyen Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, şu açıklamalarda bulundu:

10 yılda 2 bin konut teslim edildi

“Son 10 yılda 2 bin konutu sahipleriyle buluşturduk. 2018'in ikinci yarısında Metrofis ve Park Yücesoy Çiğli'nin teslimini yaptık. 2019'un ikinci...