19 / 04 / 2024

Cemal Enginyurt aday

Cemal Enginyurt aday

MHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Enginyurt kimdir? Cemal Enginyurt, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Enginyurt Cemal Enginyurt'un biyografisi...

Altın yıktı geçti, dolar dur durak bilmiyor! Uzman isim olacakları peş peşe açıkladı! Eğer böyle giderse...

Siyasetçi Cemal Enginyurt kabine sonrasında altın ve dolar kurundaki gelişmeleri değerlendirdi ''altın yıktı geçti dolar kuru dur durak bilmiyor'' diyerek olacakları peş peşe açıkladı. 

Ahmet Cemal Özgörkey kimdir?

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun asil adayı Ahmet Cemal Özgörkey kimdir? Ahmet Cemal Özgörkey daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Cemal Özgörkey'in biyografisi...

Selenium Retro projesi LEED Gold Sertifikası adayı!

Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de inşa ettiği “LEED Gold Sertifikası” adayı projesi Selenium Retro, tamamlandığı zaman; tasarımı doğrultusunda doğal ışıktan faydalanacak, seçilen çevre dostu malzemeler ile ortamdaki zehirli bileşikleri azaltacak.

Mostar Life Grand Houses Başakşehir’in en iddialı projesi olmaya aday!

Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığında geliştirilen Mostar Life Grand Houses projesi Başakşehir’in en iddialı projesi olmaya aday.

Cemal Akmercan'dan Edirne'ye imam hatip lisesi!

İlkokul mezunu Malatyalı Cemal Akmercan, 1973 yılında geldiği İstanbul’da trenlerde çiklet sattı, işportacılık yaptı. Van’da bir ilkokul, Malatya’da bir Anadolu Lisesi açan Akmercan, son olarak Edirne’de 32 derslik imam hatip lisesi açtı.

Cemal Ercan kimdir?

Mimar Cemal Ercan kimdir? Mimar Cemal Ercan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Cemal Ercan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Cemal Ercan..

Cemal Ammari Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemal Ammari Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Cemal Ammari tarafından 1 milyon TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Beylikdüzü, Pınartepe Mahallesi, Avrupa Caddesi 'nde kuruldu.

Cemal Gökçe: Kentsel dönüşüm rantı yüksek yerlerde yapılıyor!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Cemal Gökçe, 17 Ağustos 1999 depreminin 16'ıncı yıldönümü dolayısıyla basın toplantısı düzenledi. Gökçe, İstanbul'un deprem açısından 1999 yılına göre daha iyi bir durumda olmadığının altını çizdi.

Cemal Tekin: Cari açığı mobilya sektörüyle azaltacağız!

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin. "Mobilya sektöründe Türkiye'de muhteşem bir potansiyel ve artan kalite var. 2023'e kadar mobilyada 'made in Turkey' markası oluşacak" diye ifade etti.

Nurus 4 ürünüyle “German Design Award 2016”ya aday Gösterildi!

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus’un Alava, Uneo, Isola ve Ashbury ürünleri Alman Tasarım Konseyi tarafından bu yıl 46’ıncısı organize edilecek olan “German Design Award 2016”ya aday gösterildi.

Cemal Gökçe: Konut satışları yavaşlayacak!

Konut satışlarındaki artış Mayıs ayında da sürdü ancak bir önceki ayı yakalayamadı. İnşaat sektörünün krize daha geç girdiğini söyleyen inşaat mühendisi Cemal Gökçe, satışların yavaşlayacağını savundu.

Yeşil başkent adayı Bursa yerel özellikleri ile dönüşecek!

Bursa'nın geleceğinin tartışıldığı "Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi"nde, 2017 yılı için Avrupa Yeşil Başkenti olmaya aday gösterilen Bursa'nın kendine has özellikleriyle geleceğe taşınması vurgulandı

Donald Trump ABD başkanlık seçimlerinde aday oldu!

ABD'de milyarder iş adamı Donald Trump, 2016 ABD Başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti adayının belirleneceği parti içindeki yarışa katıldığını açıkladı.

Cemal Enginyurt aday Haberi

Cemal Enginyurt aday

Cemal Enginyurt kimdir?

9 nisan 1965 yılında Ordu Merkez Dedeli Köyünde dünyaya geldi., İlkokulu Merkez Hürriyet İlkokulunda, Ortaokulu Hamdullah Suphi Tanrı över Ortaokulunda, Liseyi Ordu Ticaret Lisesinde tamamlamıştır.


Üniversite tahsilini, Anadolu Üniversitesi İ.İ.B.F. iktisat bölümünde yapmıştır.1980 yılında lise 1 öğrencisi iken 12 Eylülün gazabına uğrayarak ordu ülkücü kuruluşlar davasından 3 yıl hapiste kalmıştır.1986 yılında ordu bizim ocak temciliğini kurarak,12 Eylül sonrası ilk Ülkü ocakları faaliyetini başlatmıştır. 


1991 yılında MHP il sekreteri olarak başladığım parti yöneticiliğini,1993 yılında MHP merkez yürütme kurulu üyeliğe devam ederken,1994 yılında MHP Ordu il başkanı seçilmiştir. Aynı yıl MHP ordu merkez belediye başkan adayı,1995 seçimlerinde MHP 1.sıra milletvekili adayı olmuştur.


1997 yılında MHP Ordu il başkanlığına tekrar seçilmiş,1999 yılında MHP 1.sıra milletvekili adayı olarak girdiği seçimden ordu milletvekili olarak, MHP’nin...