18 / 04 / 2024

Cemal Gökçe inşaat yaya kaldırımı açıklaması

Cemal Gökçe inşaat yaya kaldırımı açıklaması

İnşaatların yaya kaldırımlarını şantiye alanı gibi kullanması, vatandaşların tepkisini çekiyor. Belediyelerin Kabahatler Kanunu’na göre inşaatlarda çevre kirliliği ve kaldırımları işgal etme gibi durumlar için 200 lira ila 9 bin lira arasında cezaî işlem

Küresel inşaat üretim raporu belli oldu! 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olacak!

Avrupa'daki iflas artışları devam ederken Türkiye'de inşaat sektöründe büyüme devam ediyor. Allianz Trade İnşaat Sektörü Risk raporuna göre; küresel inşaat üretiminin 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olması bekleniyor.

Nusret Gökçe'den İspanya'ya dev rezidans projesi! Dünya bu projeyi konuşacak!

Dünyaca ünlü iş adamlarından Nusret Gökçe, İspanya'nın kalbine dev proje yaptırmak için kolları sıvadı. Dünyanın konşacağı dev projede, rezidans ve yeme-içme kompleksi yer alacak.

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Gök tarafından kuruldu.

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökçe, Erkan Yılmaz ve Hasan Başçuhadar ortaklığında kuruldu.

Gökçe İmar İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İmar İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de Ömer Faruk Gökçe tarafından kuruldu.

İnşaat Mühendisi Sadık Gökçe vefat etti!

Artı Proje A.Ş. kurucu ortaklarından, İnşaat Mühendisi Sadık Gökçe hayatını kaybetti. Artı Proje A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Levent Gökçe İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Levent Gökçe İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli  ile Levent Gökçe tarafından kuruldu.

Levent Gökçe: Binaları su yalıtımıyla korumak hayati önem taşıyor!

Yatılım sektörünün çatı örgütü İZODER'in Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe, '1-7 Mart Deprem Haftası' kapsamında yaptığı açıklamada, depreme karşı güvenli binalara sahip olmak için binaların su yalıtımı ile korunması gerektiğini dile getirdi.

Güven Güleşçe: İnşaat ve doğalgaz sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerim var!

Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güven Güleşçe, makine mühendisi olduğunu ancak inşaat, doğalgaz ve sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri olduğunu söyledi.

Bodrum Belediyesi'nden Gökova'daki külliye inşaatı açıklaması: Yetki bizde değil!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Bodrum Gökova Koyu manzaralı arazide, 100 milyon TL mal olacak külliye inşaatına hukuki süreç bitmeden başladı. Bodrum Belediyesi ise MUÇEP’in mühürleme talebini, yetkinin kendilerinde olmadığın söyleyerek yanıtladı.

Bodrum Ortakent'teki külliye inşaatına dernek ve STK'lardan tepki!

Bodrum'da tepkilere neden olan Gökova koyu manzaralı devasa külliye inşaatına ilişkin tartışmalar sürüyor. Deniz manzaralı külliye inşaatının yaklaşık 100 milyon TL'ye mal olması bekleniyordu. Projede değişiklik yapılarak külliye yerine cami inşaatı tabelası asıldığı görüldü.

Cemal Gökçe inşaat yaya kaldırımı açıklaması Haberi

Cemal Gökçe inşaat yaya kaldırımı açıklaması

İnşaat sektöründeki ihmaller sadece işçiler için değil sivil vatandaşlar için de tehlike arz ediyor. İstanbul gibi büyük şehirlerin her tarafına yayılan şantiyeler vatandaşı çileden çıkarıyor. Son dönemde gündeme sıkça işçi ölümleri ile gelen inşaat sektöründeki tedbirsizlikler giderilmiyor. Kaldırımlar şantiye alanı gibi kullanılırken sivillerin can güvenliği hiçe sayılıyor. Kanunlar uygulanmıyor. İş ve okul güzergahlarında bulunan inşaatlar mesai çıkışlarında öğrenci ve vatandaşlar için tehlikeye davetiye çıkarıyor. Mahalle aralarında yapılan küçük inşaatlarda da rezidans inşaatlarında da bu tedbirsizlikleri görmek mümkün. Üsküdar Libadiye Caddesi üzerinde bulunan 40 bin metrekare alana yayılan rezidans inşaatı bunlardan biri. İnşaat çevresindeki kaldırımlar yer yer inşaata araç giriş çıkışı yapabilmek için yol haline getirilmiş. Kaldırım yerine ise beton dökülmüş. Aynı inşaatın başka bir bölgesinde ise kaldırım şantiye bariyerleri...