24 / 04 / 2024

Cemil Tugay stadyum açıklaması

Cemil Tugay stadyum açıklaması

İzmir Karşıyaka'da yapımı bir türlü tamamlanamayan stadyum ile ilgili Karşıyaka yönetiminin sert bir dille tepki everdiği Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, bir açıklama yaptı.

Cengiz Holding'e satılan İzmir'deki arazilerle ilgili şok açıklama: Acemi olduğum bir dönemdi!

CHP'nin İzmir adayı Cemil Tugay, Cengiz Holding'e yapılan arazi satışı iddialarıyla ilgili '' Acemi olduğum bir dönemdi'' diyerek açıklama yaptı. 

Kentsel dönüşümde bir ilk!

İzmir Karşıyaka'da devam eden kentsel dönüşüm projelerine yönelik açıklama yapan Karşıyaka Belediye Başkanı, Cemil Tugay, çalışmalarda bir ilke imza atıldığını söyledi.

Karşıyaka Belediyesi'nden Emlak Bankası Konutları açıklaması! 

İzmir'e bağlı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Atakent Mahallesi'nde bulunan Emlak Bankası konutlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Karşıyaka’da stat krizi! Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan tepkilere yanıt!

İzmir Karşıyaka'da yapımı bir türlü tamamlanamayan stadyum ile ilgili Karşıyaka yönetiminin sert bir dille tepki everdiği Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, bir açıklama yaptı.

Karşıyakalılar statlarına kavuşacak!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ile birlikte Ankara'ya gideceklerini söyleyen KSK Başkanı, “Stat kulübümüz için çok önemli” diye konuştu. 

Karşıyaka'da stat zirvesi!

Karşıyaka'da 20 yıldır yapılması planlanan, 10 yıldır da yeri, ihale süreçleri, imar, ruhsat ve inşaat tartışmaları devam eden yeni stat konusunda Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ile kulüp yönetimi bir araya geldi.

Karşıyaka Stadı'nda yeni gelişme!

 Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "KSK'nin özlemle beklediği stadına kavuşabilmesi için ne gerekiyorsa yapılacak. Stat Karşıyaka'nın geleceğidir" dedi.

Cemil Ertem: Merkez Bankası, faiz aracını kullanabilir!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem, ekonomi gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Merkez Bankası'nın son hamlelerini değerlendiren Ertem, "TCMB güçlü, elinde hem geleneksel hem de farklı araçlar var. Merkez, faiz aracını da kullanabilir, bu da masada" dedi.

10 yılda 18 yeni stadyum inşa edildi!

Stadyum projeleri ile öne çıkan Türkiye, 2007 yılından bu tarafa 18 yeni stadyum inşa ederken, Avrupa'nın bu süreçte en fazla stadyum inşa eden ülkesi oldu.

Zeytinburnu’na yeni stadyum geliyor!

Zeytinburnu’nda eski stadyumun bulunduğu yere yeni bir stadyum inşa edilecek. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, “Yeni stadın temelini attığımız gün takım arayışına geçip ilçemize profesyonel ligden bir futbol takımı alacağız.” dedi.

Uşak Stadyum Battı Çıktı Projesi'nde sona gelindi!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Stadyum Battı Çıktı inşaatında çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

Necati Tığlı: Giresun’a stadyum değil, fabrikalar lazım!

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, “SEKA Kâğıt Fabrikası Giresun ekonomisinin can damarı, binlerce insanın ekmek kapısıydı. Çotanak Arena Stadyumu ve Olimpik Yüzme Havuzu yapıyorlar. Oysa Giresun’a stadyum değil, işsizliği çözecek fabrikalar lazım” dedi.

Şişli Cemil Candaş Kültür Merkezi açıldı!

18 Temmuz 2016’da makamında uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaydeden Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Cemil Candaş’ın adının verildiği Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nin açılışı doğum gününde ailesi, dostları ve sevenlerinin katılımı ile yapıldı.

Cemil Tugay stadyum açıklaması Haberi

Cemil Tugay stadyum açıklaması

İzmir Mavişehir”de Karşıyaka Spor Kulübü’nün altyapı tesisi inşa etmek için tahsisini talep ettiği araziyle ilgili Kulüp Başkanı Turgay Büyükkarcı ve yönetimle arası gerilen Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, yeşil-kırmızılıların açıklamasına cevap verdi.

Sözcü'de yer alan habere göre, yerel bir sitede yaptığı açıklamalar sonrasında Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı ve yönetiminin kendisine yönelik, “Kulübümüzün menfaatlerini engelleyecek en ufak bir hareket sert biçimde karşılık bulacaktır” eleştirisi getirdiği Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, “Altyapı tesisine karşı değiliz, kulübün yönetimine müdahale etmiyoruz” diye konuştu.

Karşıyaka Belediyesi’nin, kulübün bugünkü çıkışı sonrası, “Kamuoyuna zorunlu açıklama” başlağıyla yayınladığı yazılı açıklama şu şekilde;

“Karşıyaka’mızın en değerli kurumu ve markası olarak gördüğümüz ve bugüne kadar gücümüz ölçüsünde maddi-manevi yanında yer almak ve hiçbir tartışmanın içine sokmamak adına özen gösterdiğimiz kulübümüzün yönetim kurulunca...