25 / 04 / 2024

cendere Flatofis Kağıthane satılık

cendere Flatofis Kağıthane satılık

Cendere Flatofis Kağıthane iletişim için 0212 310 27 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Sinpaş Holding iştiraklerimdem Servet GYO imzası ile hayata geçirilen proje 47 bin 500 metrekare ofis alanından oluşuyor.

Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor!

Gayrimenkul sektörünün lider firmaları arasında yer alan Sinpaş Holding’in geliştirdiği, Türkiye’nin ilk yataya kurulu A+ ofis projesi Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor.

Servet GYO Kağıthane Flatofis'in yüzde 50'sini aldı!

Servet GYO Kağıthane Flatofis Projesi'nde inşa edilecek yapıların yüzde 50'sini satın almak üzere Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. ile gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi imzaladı...

Örtaş İnşaat Kağıthane'de 137 odalı otel yapacak!

Örtaş İnşaat, İstanbul'un Kağıthane İlçesi'ne bağlı Merkez Mahallesi Cendere Mevkiide 137 odalı otel yapacak.. 

Kağıthane'de imar barışı ofisi açıldı!

Kağıthane’de Cendere Caddesi'nde "Barış Masası" ofisi açıldı. Vatandaşlar Yapı Kayıt Belgesi almak için ofise gelerek başvuruda bulunuyor.

Kağıthane'deki 12 markalı konut projesi! 

Kağıthane-Cendere Caddesi hattında son 5 yılda konut ve ofis projeleri artış gösterdi. Büyük küçük birçok firma bölgede proje üretmeye devam ediyor..

Mevlüt Uysal, Kağıthane'deki ulaşım projelerini inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Kabataş-Kağıthane-Mahmutbey metrosu, Gayrettepe-3. Havalimanı metrosu ve Cendere Vadisi Düzenleme Projesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Kağıthane Cendere son 5 yılın en gözde yatırım merkezi!

Kağıthane'de son 5 yılda konut ve ofis projelerinde fiyatlar yüzde 87 oranında arttı. Cendere Vadisi boyunca bölgede gelişim süreci devam ediyor. 

Kağıthane Kordon İstanbul Cendere fiyat!

Kağıthane Kordon İstanbul Cendere fiyatları 505 bin TL'den başlıyor. Ege Yapı imzasıyla yükselen projeden daire alanlara 42 bin TL'ye kadar seyahat çeki hediye ediliyor...

Kağıthane Seba Suites Cendere fiyat!

Kağıthane Seba Suites Cendere fiyat listesi kapsamında projedeki konutların metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor...

Kağıthane Seba Suites fiyatları!

Seba İnşaat'ın İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane Cendere bölgesindeki yeni projesinde avantajlı satışlar başladı. İşte, Kağıthane Seba Suites fiyatları...

Kağıthane Seba Suites iletişim bilgileri!

Seba Suites projesi Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde yükseliyor. Proje iki blok olarak hayata geçirildi...

Kağıthane Seba Suites daire fiyatları ne kadar?

Toplam 144 adet daireden meydana gelen Seba Suites Kağıthane projesi İstanbul Avrupa Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Peki Kağıthane Seba Suites daire fiyatları ne kadar?

Tempo City Kağıthane 2017 kampanyalı ödeme!

Tempo City Evleri İstanbul Kağıthane'de Cendere Caddesi üzerinde Sur Yapı tarafından inşa ediliyor. Tempo City Kağıthane 2017 kampanyalı ödeme bilgisine göre teslime kadar 1.200 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor...

cendere Flatofis Kağıthane satılık Haberi

cendere Flatofis Kağıthane satılık

Flatofis Kağıthane projesi 75 milyon dolar yatırım bedeline sahip. İstanbul Kağıthane Cendere Vadisi üzerinde bulunan proje TEM ve E5’e yakın bir konumda, raylı ulaşım hatlarına ise yürüme mesafesinde bulunuyor.


Cendere Flatofis Kağıthane iletişim numarası 0212 310 27 00 olarak belirlendi. Türkiye’nin ilk A+  yatay ofisi olarak geliştirilen projenin 47 bin 500 metrekaresi ofis alanından, 15 bin metrekaresi ise kiralanabilir alandan meydana geliyor.


Servet GYO imzası taşıyan Flatofis Kağıthane 'de yer alan ofisler minimum 1. 700 metrekareden, maksimum ise 15 bin metrekareye kadar kiralanabiliyor. Proje 8 metre aks aralığı ve 4 metre kat yüksekliğine sahip.


Flatofis Kağıthane Cendere 'nin sosyal yaşam alanları içerisinde yürüyüş parkurları, restoran ve kafeler, hız ve eğlence merkezi SpeedCity, yeşil bahçeleri, dinlenme terasları bulunuyor.


Cendere Flatofis Kağıthane iletişim

Tel: (0212) 310...