25 / 04 / 2024

cendere vadisi konut projeleri

cendere vadisi konut projeleri

Kağıthane'de son 5 yılda konut ve ofis projelerinde fiyatlar yüzde 87 oranında arttı. Cendere Vadisi boyunca bölgede gelişim süreci devam ediyor. 

Cendere Vadisi konut alıcısının radarında!

1950’li yıllardan sonra sanayi merkezi haline gelen Kağıthane uzun bir süre önce sanayi tesislerinden kurtuldu. Semtte bugün çok sayıda ofis ve nitelikli konut projesi hayata geçmiş durumda; sektörde öncü gayrimenkul şirketleri bölgede yatırımlarını sürdürüyor.

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden GYO Düşler Vadisi'nin kısmi geçici kabulü yapıldı. İşte proje ile ilgili detaylar ve son dakika gelişmesi...

Emlak Konut GYO 'Düşler Vadisi'ndeki villa bloklarının kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi'deki projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İdealist Cadde'nin kısmi kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Cendere Vadisi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sarıyer ilçesi, Cendere Vadisi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi projesinin mevcut değeri KDV dahil 893 milyon 242 bin 80 TL olurken, projenin tamamlanması durumunda net bugünkü değeri 3 milyar 788 milyon 404 bin 75 TL olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Düşler Vadisi projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Düşler Vadisi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Düşler Vadisi projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Dicle Vadisi'nde gazetecilere konut yapılacak!

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin (GGC) geleneksel olarak düzenlenen Başarılı Gazeteciler Yarışması'nda konuşma yapanDiyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hasan Basri Güzeloğlu, Dicle Vadisi'nde gazetecilere konut yapılacağının müjdesini verdi...

Emlak Konut Riva Düşler Vadisi fiyatları!

Emlak Konut ve Yılmaz İnşaat güvencesiyle sarı kırmızılı takımın Riva'da arsanında inşa edilen Düşler Vadisi'nde satışlar devam ediyor. Peki Emlak Konut Riva Düşler Vadisi fiyatları ne kadardan başlıyor?

Emlak Konut Düşler Vadisi Riva projesi!

Etap etap satışa çıkacak olan Emlak Konut Düşler Vadisi Riva projesi ön talep toplamaya devam ediyor...

Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı imar planı tadilatı askıda!

Sarıyer İlçesi, Seyrantepe, Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı ve Cendere Vadisi Yol, Kavşak Uygulama Projesi Revize Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Mevlüt Uysal, Kağıthane'deki ulaşım projelerini inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Kabataş-Kağıthane-Mahmutbey metrosu, Gayrettepe-3. Havalimanı metrosu ve Cendere Vadisi Düzenleme Projesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Kağıthane Cendere son 5 yılın en gözde yatırım merkezi!

Kağıthane'de son 5 yılda konut ve ofis projelerinde fiyatlar yüzde 87 oranında arttı. Cendere Vadisi boyunca bölgede gelişim süreci devam ediyor. 

cendere vadisi konut projeleri Haberi

cendere vadisi konut projeleri

Milliyet Gazetesi'nden Duygu Erdoğan'ın haberine göre; İstanbul'da son 5 yılın gözde yatırım merkezi haline gelen Kağıthane-Seyrantepe hattında birçok ofis projesi hayata geçiriliyor. Bölgedeki fiyatlar yüzde 87 oranında artış gösterdi. 


Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı bölgenin değerini artıran diğer önemli bir unsur olarak karşımıza çıkıyor. Bölgenin iç kısımlarından Seyrantepe’ye kadar olan alanda büyük küçük 26’yı aşkın firma proje üretiyor. 


EVA Gayrimenkul Değerleme’den yapılan bölge analizinde, “Geçmiş yıllarda halkın mesire yeri olarak kullandığı Kâğıthane, 1950’lerde Haliç ve çevresinin sanayi bölgesi olarak kullanılmaya başlanmasıyla beraber Kâğıthane Vadisi boyunca sanayi yapıları ve imalathaneler sayılarını arttırmaya başlamıştır. 400 bine yaklaşan nüfusu ile İstanbul’un büyük ve önemli ilçelerinden biri olan Kağıthane Avrupa ve Anadolu yakasını birbirine bağlayan boğaz köprülerinin güzergâhı olan E-5 ve TEM otoyolları arasında konumludur....