19 / 04 / 2024

Çengelköy koruluğu

Çengelköy koruluğu

1997 yılında Refahyol Hükümeti, Vahdettin Koruluğu ve 5 adet köşkü ile Atik Ali Paşa Konağı'nı satışa çıkarmaya hazırlanıyormuş. Satılacak koruluğun ve içindeki 5 köşkün değerinin 3 trilyon liradan az olmadığı bildirilmiş.

Viridis Çengelköy'de son 20 konut! Tapular hazır!

Viridis İnşaat imzası taşıyan Viridis Çengelköy'de son 20 konutun satışı devam ediyor. Tapuların hazır olduğu proje 4 blok olarak inşa ediliyor. 

Çengelköy Cadde'de 3+1'ler 20 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çengelköy Cadde projesinde inşaat tamamlandı. Proje şu an oturuma hazır durumda ve hemen teslim fırsatıyla satışta. Peki Çengelköy Cadde'de konut fiyatları ne kadar? Çengelköy Cadde'de vadeli ödeme var mı? İşte Çengelköy Cadde ile ilgili merak edilenler...

Mesa Çengelköy Bosphorus’ta yaşam başladı! ‘Hemen teslim’ 120 ay vade ile aylık 1,49 faizli kredi imkanı!

Çengelköy’de muhteşem Boğaz manzarası ile dikkat çeken Mesa Çengelköy Bosphorus’ta yaşamın başladığı bildirildi. 15 bin metrekarelik alana inşa edilen projenin yarısı yeşil alana ayrılırken, yatay mimarinin hakim olduğu projede çevreye uyumlu 4 blok ve 54 daire yer alıyor.

Resim Hayat ve Resim Çengelköy projeleri yolda! Yeni proje!

Ortadoğu Holding İcra Kurulu Üyesi Apaydın, "Ruhsatı alınmış 400 konut ve 10 ticari alandan oluşan Sancaktepe'de konumlanacak Resim Hayat ile 300 konuttan oluşacak olan Resim Çengelköy projelerine ise piyasaların istikrarlı hale gelmesiyle başlamayı planlıyoruz" dedi...

Yusuf Güney Çengelköy'de mekan açtı!

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, sahnelerden inip ticarete soyundu. Genç şarkıcı İstanbul Çengelköy'de Hıck- Shack isimli tavukçu açtı.

Yusuf Güney Çengelköy'de CHick-Shack isimli tavukçu açtı!

Şarkıcı Yusuf Güney, sahneden indi. Yiyecek sektörüne geçti. Yusuf Güney, Çengelköy’de CHick-Shack isimli tavukçu dükkanı açtı. 

Çengelköy'e markalı konut üreticilerinin ilgisi arttı!

Omran İnşaat Genel Müdürü Ergin Bayram, Çengelköy'ün sahip olduğu eski yapı stokunu daha nitelikli ve yeni yapı stoku ile değiştirme sürecinde olduğunu ifade etti. 

Çengelköy Sütiş'in restorasyonu için suç duyurusu!

Koruma Kurulu, Kadir Topbaş’ın ailesine ait lokanta zinciri Sütiş’in Çengelköy şubesinin bulunduğu Abdullah Ağa Yalısı’ndaki restorasyon için suç duyurusunda bulundu. 

Nazenin Konakları ile Çengelköy'deki özlenen hayat yaşanacak!

Çengelköy’de yaşamak istiyor herkes ama çoğu bölgesi koruma altında bulunan semtte kiralık ya da satılık emlak bulmak çok zor. Nazenin Konakları, tam da bu özlemi, bu isteği karşılayacak bir proje olarak tasarlandı.

Üsküdar Çengelköy'de icradan 5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu, Üsküdar Çengelköy'de bulunan bin 657 metrekare yüzölçümlü arsayı satışa çıkardı. Boğaz manzaralı arsanın toplam satış bedeli 5 milyon TL olarak belirlendi.

Çengelköy Park Evleri'nde son durum!

Boğaz manzarasında sakinlerini bekliyor şehrin kalbinde yeşil ve mavinin iç içe olduğu bir yaşam sunan Çengelköy Park Evleri, 65 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. İlker Dönmez, "Rezidansların yüzde 60'ı, villa ve konakların yüzde 40'ı satıldı" dedi.

Çengelköy Park Evleri adresi!

27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans dairenin bulunduğu projede daireler 2+1,3+1 ve 5+1 olarak belirlendi. Çengelköy Park Evleri adresi kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor.

Çengelköy Park Evleri sakinlerini bekliyor!

Şehrin kalbinde yeşil ve mavinin iç içe olduğu bir yaşam sunan Çengelköy Park Evleri, 65 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Projede 27 villa bulunuyor.

Çengelköy koruluğu Haberi

Çengelköy koruluğu



Vahdettin Koruluğu satılıyor


Vahdettin Koruluğu ve köşkleri ile Atik Ali Paşa Konağı satışa çıkacak. Tarım Bakanlığı'nın 2 tarihi binası da satılıklar listesinde.


    Arazi satışında umduğu hızı yakalayamayan Refahyol, tarihi eserleri de satış listesine aldı. Milli Emlak ve Gecekondu Islah Projesi (MEGŞP) kapsamında, Üsküdar-Çengelköy'deki Vahdettin Koruluğu ve Köşkleri, Atik Ali Paşa Konağı, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın İstanbul'daki iki tarihi hizmet binası ve Yassıada satılacak. 

    Köşk ve binaların değerlerini belirlemeye başlayan Başbakanlık yetkilileri, sit alanı kapsamında bulunan arazi ve köşklerin turistik amaçla değerlendirilmesi için büyük yatırımcılara bilgi dosyası verecek.

    Çengelköy'deki Vahdettin Koruluğu ve içindeki 5 köşkün bugünkü değerinin...